Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків1
Питання-відповіді1

Електросамокат Xiaomi Mi Scooter 4

Код:721125
Є в наявності
Електросамокат Xiaomi Mi Scooter 4 фото
Електросамокат Xiaomi Mi Scooter 4 фото
Електросамокат Xiaomi Mi Scooter 4 фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
Новинка
-13%
Вигода 3 000 ₴
cashback iconКешбек 199 ₴
22 999
19 999
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Xiaomi Mi Scooter 4

Універсальний міський електросамокат

Зробіть свої повсякденні поїздки та прогулянки набагато комфортнішими та безпечнішими з потужним електросамокатом Xiaomi Mi Scooter 4. За рахунок ефективного двигуна з максимальною потужністю до 600 Вт, ємної батареї та 10-дюймових безкамерних шин він забезпечує більш швидку та стабільну їзду. Інтелектуальний 6-осьовий датчик гіроскопа та подвійна гальмівна система, що включає модернізоване 140-міліметрове дискове гальмо на задньому колесі та E-ABS на передньому колесі, підвищують ефективність управління та скорочують гальмівний шлях. А вологозахищена складана конструкція робить цей самокат дуже практичним, дозволяючи спокійно пересуватися містом за будь-якої погоди і компактно зберігати його в офісі або вдома. Крім того, ви завжди можете підключитися до програми Mi Home і перевірити швидкість руху та заряд акумулятора в режимі реального часу прямо на своєму телефоні, якщо вбудованого дисплея вам буде мало. Xiaomi Electric Scooter 4 – ваш вірний супутник, який щодня буде доставляти вас туди, куди вам треба. Вчасно і без зайвих турбот.

Особливості:

  • Максимальна потужність двигуна 600 Вт
  • Максимальна швидкість: 25 км/год
  • Запас ходу: до 35 км
  • 10-дюймові безкамерні шини для більш стабільної їзди та підвищеної прохідності
  • Подвійна гальмівна система
  • Світлодіодний екран
  • Підключення до програми Mi Home

Зручний міський самокат

Xiaomi Electric Scooter 4 оснащений продуктивним електричним двигуном максимальною потужністю 600 Вт (номінальна потужність 300 Вт). Він дозволяє транспорту легко розганятися до 25 км/год та долати підйоми з кутом нахилу до 16%. Цього цілком достатньо для того, щоб вільно пересуватися містом та швидко добиратися туди, куди вам потрібно.

Відмінний запас ходу

Завдяки ємному акумулятору, розташованому під широкою платформою, Xiaomi Electric Scooter 4 може долати відстань до 35 км на одному заряді (максимальна швидкість та час автономної роботи залежить від дороги, на якій він використовується). Таким чином, у вас буде достатній запас енергії для подорожей протягом дня і навіть довше.

10-дюймові безкамерні шини

Самокат оснащений 10-дюймовими безкамерними самовідновлюваними шинами, які сприяють більш стабільній їзді. Розмір та ширина шин дозволяє адаптуватися до більшої кількості дорожніх умов та покриттів, а технологія Xiaomi DuraGel знижує ризик проколу шини та робить їх більш довговічними.

Подвійна гальмівна система

Модернізоване 140-мм дискове гальмо з двома колодками на задньому колесі покращує контроль та ефективність гальмування. У поєднанні з гальмівною системою E-ABS на передньому колесі це робить гальмівний шлях значно коротшим, а ваші поїздки – безпечнішими.

Інтелектуальний 6-осьовий датчик гіроскопа

Ще одна корисна особливість цієї моделі – наявність інтелектуального 6-осьового датчика гіроскопа. Слідкуючи за кутом повороту, він автоматично регулює швидкість транспорту, щоб він їхав плавно. А також відключає живлення, якщо кут нахилу стає надто небезпечним, щоб забезпечити водієві безпеку.

Продуманий дизайн

З Xiaomi Electric Scooter 4 ваші поїздки стануть ще зручнішими та простішими. Цей електросамокат має збільшені в порівнянні з моделлю Mi 3 розміри: його рама на 30 мм вища, довжина на 63 мм більша, кермо на 50 мм ширше, а підніжка на 15 мм ширша, що робить їзду комфортнішою. Алюмінієвий корпус, легкий та стійкий до корозії, проте здатний витримувати навантаження до 110 кг. А складана конструкція дозволяє без проблем переносити самокат в руках, завантажувати в багажник авто і компактно зберігати вдома.

Більше можливостей у додатку

Вбудований у кермо світлодіодний екран дозволяє бачити всю необхідну вам інформацію, включаючи заряд батареї, швидкість та інше. Крім того, ви завжди можете підключитися до Electric Scooter 4 зі свого телефону через Bluetooth та перевірити всі дані в режимі реального часу у програмі Mi Home.

Характеристики

Конструкція

Тип пристрою

Електросамокат

Призначення
Діаметр коліс
Вага пристрою
Система гальмування

Передня / Задня дискова

Розташування гальмівної системи

Передня

Задня

Колір моделі

Сірий

Пересування

Допустиме навантаження
Максимальна швидкість
Потужність мотора
Кут підйому

16°

Aвтономність

Запас ходу
Ємність батареї

Особливості

Додаток

Так

Сумісність з ОС

iOS

Android

Bluetooth колонка

Так

LCD-дисплей

Так

Комплектація

Електросамокат; Адаптер живлення; Інструкція користувача; Гарантійний талон

Особливості

Вологозахист; Складна конструкція; Ємність акумулятора: 7650 мАг; Подвійна гальмівна система; Підключення до програми Mi Home

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера

Відгуків