Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків2
Задати питання

Електрочайник Xiaomi Electric Kettle 2 EU

Код:715605
Є в наявності
Електрочайник Xiaomi Electric Kettle 2 EU фото
Електрочайник Xiaomi Electric Kettle 2 EU фото
Електрочайник Xiaomi Electric Kettle 2 EU фото
Електрочайник Xiaomi Electric Kettle 2 EU фото
Електрочайник Xiaomi Electric Kettle 2 EU фото
Електрочайник Xiaomi Electric Kettle 2 EU фото
Електрочайник Xiaomi Electric Kettle 2 EU фото
Електрочайник Xiaomi Electric Kettle 2 EU фото
Електрочайник Xiaomi Electric Kettle 2 EU фото
Електрочайник Xiaomi Electric Kettle 2 EU фото
Електрочайник Xiaomi Electric Kettle 2 EU фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
-36%
Вигода 800 ₴
cashback iconКешбек 13 ₴
2 199
1 399
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Xiaomi Electric Kettle 2

Почніть ранок з гарячого чаю або порції вівсяної каші з фруктами і медом, щоб зарядитися енергією перед початком дня. І зробіть собі чашечку запашної та міцної кави, щоб прогнати втому від роботи протягом дня. А чайник Xiaomi Electric Kettle 2 допоможе вам швидко закип'ятити води для всього, що ви захочете. Завдяки великій місткості та потужності він дозволяє швидко нагріти значний об'єм води, а його продумана до дрібниць конструкція робить прилад зручним. Подвійні стінки та повністю металева внутрішня колба забезпечують хорошу теплоізоляцію та допомагають довше зберігати воду теплою всередині. Комплексна система захисту подбає про безпечне використання техніки. І все це поєднано в елегантному корпусі з мінімалістичним дизайном, який легко впишеться в будь-яку обстановку. Xiaomi Electric Kettle 2 – це втілення простоти та практичності.

 
 

Особливості:

  • Велика ємність 1,7 л
  • Ціліснометалева внутрішня колба
  • Двошарова теплоізоляція
  • Зручна вертикальна ручка
  • 4 функції електробезпеки
  • Не містить BPA

Води вистачить усім

Готуйте більше гарячих напоїв одразу завдяки оптимальній ємності чайника в 1,7 літра. Цього вистачає, щоб закип'ятити 8 чашок води (по 210 мл) за один раз, чого цілком достатньо для потреб усієї родини.

Висока потужність 1800 Вт

Xiaomi Electric Kettle 2 оснащений нагрівальним елементом потужністю 1800 Вт, що сприяє швидшому кип'ятінню води та скороченню часу очікування. Цей чайник заощадить вам приблизно 2 хвилини* при кожному кип'ятінні, які можуть стати в нагоді. Особливо, коли ви поспішаєте вранці, наприклад.

*Порівняно з чайником потужністю 1500 Вт.

Відкритий дизайн ручки. Зручна та легка

Вертикальна відкрита ручка значно підвищує зручність використання чайника. Завдяки їй ви одним плавним рухом можете опустити його на підставку і тут же увімкнути. А закруглена форма ручки забезпечує зручне захоплення та полегшує наливання.

Рівномірне нагрівання, якнайшвидше закипання

Нагрівальна алюмінієва пластина чайника зроблена більш товстою. Завдяки цьому вона здатна рівномірніше розподіляти тепло та прискорювати кип'ятіння води.

Повністю металева колба. Жодного контакту з пластиком

Внутрішня поверхня Electric Kettle 2 виготовлена з харчової нержавіючої сталі марки 304. Вона стійка до появи іржі та окислення, не містить бісфенол-А або інших шкідливих хімікатів. А також має цілісну конструкцію без гвинтів та паяних з'єднань. І навіть внутрішня поверхня кришки теж виготовлена зі сталі. Тому ви можете спокійно кип'ятити та пити воду з цього чайника, насолоджуючись справжнім смаком улюблених напоїв.

Двошаровий термозахисний корпус

Чайник складається з двох окремих частин – внутрішньої металевої та зовнішньої пластикової. Простір між ними заповнює проміжний ізоляційний шар, який не тільки допомагає довше зберігати воду всередині гарячої, але й одночасно не дозволяє зовнішній частині сильно нагріватися. Це запобігає опікам від випадкових дотиків до чайника, навіть якщо він тільки-но закипів.

4 функції безпеки

Продуманий захист Xiaomi Electric Kettle 2 гарантує комфортне та безпечне використання чайника день у день. Зокрема, він забезпечений функціями автоматичного відключення живлення після закипання та при включенні пристрою без води, а також запобіжником та захистом від ураження електричним струмом. Тому користуватися приладом спокійно можуть усі члени сім'ї.

Широкий кут розкриття кришки

Перевіряйте рівень води у чайнику або додавайте її без проблем. Практичний механізм кришки допоможе зробити це легко та швидко. При натисканні кнопки кришка автоматично відкривається наполовину, запобігаючи розбризкуванню або опікам від крапель гарячої води, що скупчилися на її внутрішній поверхні. А при повторному натисканні повністю відкривається, забезпечуючи необмежений доступ всередину для більш ефективного очищення та наповнення.

Легко чистити

Цілісний корпус без стиків або фільтра на носику також сприяє простоті догляду за чайником. Ви можете легко прибрати вапняний наліт з його внутрішньої поверхні, і при цьому швидко переконатися, що нічого не залишилося у швах або стиках конструкції.

Виняткова увага до деталей

Під час створення цього чайника Xiaomi продумала кожну деталь, щоб зробити його максимально зручним для користувача.

 
 

Світловий індикатор

Після натискання на важіль він горить доти, доки вода не закипить.

Швидке відкриття однією рукою

Відкриття кришки одним дотиком заощаджує час та зусилля.

Місце для шнура в основі чайника

Кабель акуратно обертається та не заважає.

Характеристики

Основні характеристики

Об'єм
Потужність
Нагріваючий елемент

Диск (схований)

Захист

Вимкнення при знятті з бази

Захист від перегріву

Відключення при закипання

Від включення без води

Оснащеність

Обертання на 360 °

Відсік для зберігання шнура

Кришка

Нез'ємна

Шкала рівня води

Є

Фізичні характеристики

Матеріал корпусу
Габарити (ВхШхГ)

22,7 x 15,8 x 26,2 см

Вага

1,2 кг

Вага в упаковці

1,4 кг

Колір
Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера

Відгуків

Найпопулярніші запити в категорії Електрочайник Xiaomi Electric Kettle 2 EU