Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

AirBook Pro 6S

Код:699908
Немає в наявності
AirBook Pro 6S фото
AirBook Pro 6S фото
AirBook Pro 6S фото
AirBook Pro 6S фото
AirBook Pro 6S фото
AirBook Pro 6S фото
AirBook Pro 6S фото
-30%
Вигода 1 800 ₴
cashback iconКешбек 41 ₴
4 199

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Інноваційний рідер – електронна книга AirBook PRO 6S – це компактний 6’’ пристрій, який відкриє безліч нових світів для тебе та твоїх близьких.

Рідер володіє 16 Гб пам’яті та слотом для карт пам’яті до 128 Гб. Це означає, що тільки вбудованої пам’яті вистачить на 5000 підручників та книг, а з розширенням пам’яті ця кількість збільшується іще мінімум у 8 разів. Завантажити їх можна будь-яким із трьох зручних способів: за допомогою Wi-Fi, Bluetooth та USB-з’єднання. Уяви лише, скільки нових історій стають доступними тобі!

Усі розуміють, що купити електронну книгу – означає дозволити своїм очам більше не напружуватися від синього світла та нарешті відпочивати під час читання улюблених історій. 24 рівні вбудованого підсвічування роблять рідер ідеальним вибором для дітей та дорослих для читання вдень та вночі.

Електронний рідер AirBook PRO 6S піклується про зір та забезпечує надійний захист очей під час читання саме завдяки E-Ink дисплею. Тому навіть після довготривалого читання очі не виглядатимуть та не почуватимуться стомленими, як після читання на смартфоні чи планшеті.

Сенсорний екран E-ink HD Carta із високою роздільною здатністю 300 PPI читається у точності як паперова книга навіть при потраплянні сонячних променів на дисплей. Щільність відображення літер у порівнянні з 212 PPI дисплеєм збільшена на 41,5%, що забезпечує ще приємніше та м’якше сприйняття сторінок та тексту на них.

Головною ознакою електронної книги AirBook PRO 6S є її операційна система. Android 8.1 дозволяє швидше знаходити потрібні елементи в меню, завантажувати різноманітні додатки та розширення, керувати своїм списком книг у найбільш зручному вигляді. З вбудованим акумулятором на 1750 мАг серфінг рідером доступний до 10 годин на одному заряді та до 14 днів в режимі читання. Тому сміливо бери електронну книгу AirBook PRO 6S з собою у поїздку, на роботу, навчання, в подорож чи відрядження – усі потрібні документи та книги завжди будуть під рукою.

Характеристики

Характеристики дисплея

Тип екрану
Діагональ екрану
Роздільна здатність екрану
Щільність екрану
Кількість градацій сірого

16

Кольоровий дисплей

Ні

Сенсорний дисплей

Так

Програмне забезпечення

Підтримка форматів тексту

Adobe DRM

CHM

DJVU

DOC

EPUB

FB2

HTM

HTML

MOBI

PDB

PDF

RTF

TXT

ZIP

Web-браузер

Так

Eксплуатація

Вбудована підсвітка

Так

Кнопки гортання

Ні

Пиловологозахищений корпус

Ні

Пам'ять і швидкодія

Максимальний об'єм карти пам'яті

128 Гб

Об'єм вбудованої пам'яті

Підключення

Bluetooth

Так

Wi-Fi

Так

Micro USB

Так

Роз'єм для навушників 3.5 мм

Ні

Aвтономність

Ємність аккумулятора

Габарити

Вага

165 г

Товщина

8 мм

Довжина

152,5 мм

Ширина

113 мм

Колір моделі

Додаткова інформація

Комплектація

Електронна книга; Кабель USB; Інструкція

Особливості

Процесор Quad Core 1.6 GHz; Операційна система Android 8.1; Матеріал: Пластик Soft-touch; Вбудоване підсвічування 24 рівня; Час роботи: До 14 днів

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії AirBook Pro 6S