Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Диск Farming Simulator 17 Ambassador Edition для PS4

Код:691598
Немає в наявності
Диск Farming Simulator 17 Ambassador Edition для PS4 фото
Диск Farming Simulator 17 Ambassador Edition для PS4 фото
-38%
Вигода 300 ₴
cashback iconКешбек 4 ₴
499

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Майстер на всі руки

Farming Simulator 17 Ambassador Edition – захопливий симулятор для PlayStation 4, у якому ви зможете приміряти на себе роль працьовитого фермера, який займається численними сільськогосподарськими клопотами. Великий віртуальний світ та різноманіття завдань роблять гру надзвичайно захопливою, а можливість поступово розвивати свій бізнес і розраховувати його прибутковість позитивно впливає на логічне мислення та вміння планувати.

Особливості:

  • Вибір з трьох рівнів складності;
  • 250 оригінальних моделей с/г техніки;
  • Максимальне різноманіття занять;
  • Розширене ліцензійне видання;
  • Спеціально для Sony PlayStation 4

Шлях до вершин

Досягне фермерське господарство успіху чи збанкрутує? Все залежить тільки від вашої професійної майстерності та вмілого ведення бізнесу. Вибирайте один з трьох рівнів складності, що визначає погодні умови, рівень початкової заборгованості головного героя перед банком, ринкові ціни та безліч інших чинників. Попереду чекає багато випробувань для тих, хто звик йти до перемоги.

Повна свобода дій

У цій грі можна як обробляти поля за допомогою сучасної техніки, так і займатися тваринництвом і навіть взятися за лісозаготівлі. Перед вами відкривається широкий вибір посівних матеріалів, саджанців дерев, додаткових інструментів і тварин. А зробити ферму ще ефективнішою допоможуть такі додаткові заняття, як пасіка та овочеві теплиці.

Точний прорахунок

Стратегічній складовій і математиці розробники Farming Simulator 17 також приділили чимало уваги. У цій грі ви отримаєте детально прописану економічну модель, проходження якої дозволить вашому віртуальному бізнесу розвиватися і приносити прибуток. У розгорнутому меню гравцям доступна статистика витрат та доходів, відстеження запасів та їх ринкової вартості.

Швидке навчання

Якщо ви ще не знайомі з тонкощами сільського господарства і плутаєтеся у професійній термінології, досконально вивчити тему допоможе вбудований режим навчання. З ним ви легко пізнаєте основи фермерського бізнесу і зможете приступити до гри з потрібним набором скілів. І нехай підкорення наступних рубежів проходить максимально продуктивно.

Ambassador Edition

Перед вами розширене ліцензійне видання Ambassador Edition. Крім основної гри Farming Simulator 17 воно включає сценарій з унікальним ландшафтом, дорожньою мережею та рослинністю Південної Америки, нові моделі великої техніки з Big Bud Pack, а також комплект обладнання Kuhn та пакет ROPA (бурякозбиральний комбайн, вантажно-збиральна машина, картоплезбиральний комбайн).

Характеристики

Основні характеристики

Носій

Blu-ray

Жанр
Підтримка VR
Підтримка контролера руху

Ні

Вікові обмеження

3+

Платформа
Додаткова інформація

Вибір із трьох рівнів складності

Максимальна різноманітність занять

Розширене ліцензійне видання

250 оригінальних моделей с/г техніки

Розробник і видавець

Розробник

GIANTS Software

Видавець
Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Диск Farming Simulator 17 Ambassador Edition для PS4