Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків2
Задати питання

Диск Sleeping Dogs Definitive (Blu-ray) для PS4

Код:671685
Наявність уточнює менеджер
Диск Sleeping Dogs Definitive (Blu-ray) для PS4 фото
З карткою Sense bank вигідніше
Кредит 0,01% до 25 платежів
З карткою ПУМБ вигідніше
cashback iconКешбек 5 ₴
599
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Sleeping Dogs Definitive Edition – це перероблене і найповніше видання нашумілої свого часу гри з відкритим світом Sleeping Dogs. Перша частина вийшла у 2012 році і встигла отримати безліч нагород, визнання критиків і знайти цілу армію шанувальників. Тому Square Enix випустила нову версію, яка включає всі 24 попередні доповнення, а також порадує фанатів Sleeping Dogs поліпшеним геймплеєм, безліччю приємних дрібниць та більш якісною графікою нового покоління.

Особливості:

  • Захопливий бойовик про поліцейського під прикриттям, в якому поєднуються смертоносні бойові мистецтва, динамічні перестрілки та жорстокі розправи.
  • Включає всі 24 попередні доповнення, в тому числі «Кошмар в Норд-Пойнті» та «Рік змії».
  • Безліч візуальних поліпшень, які роблять сетинґ ще більш реальним та приголомшливим.
  • Неймовірні гонки на величезних швидкостях з використанням різноманітних екзотичних автомобілів, спортивних мотоциклів та швидкісних катерів.
  • Розваги на будь-який смак – від ставок на півнячих боях до караоке.

Свій серед чужих

Ласкаво просимо у Гонконг. Місто, в якому яскраві вивіски привертають всілякими спокусами, а вулиці не порожніють навіть вночі. Де кожен зможе знайти екзотичні розваги на свій смак, а повсякденне життя давно стало частиною нескінченного шоу для туристів і ділків. За цим яскравим фасадом ховається один з найвпливовіших і найнебезпечніших кримінальних синдикатів світу – Гонконгська тріада. Хочеш з'ясувати наскільки ти безстрашний? Спробуй зруйнувати організацію зсередини разом з поліцейським під прикриттям Вей Шенем. Йому доведеться пройти нелегкий шлях до вершин злочинного світу і безліч жорстоких випробувань. Головне – не видати себе, балансуючи між принципами поліцейського та бандитським кодексом честі.

Випробуй свої нерви та фортуну

У Sleeping Dogs Definitive Edition на тебе чекають розкішні бійки з використанням унікальної системи бойових мистецтв, жорстокі перестрілки, захопливі вуличні гонки, органічно вплетені у комплексний сюжет. А заодно колоритний сетинґ та ретельно пропрацьовані локації, що перетворюють Гонконг на найбільш епічний та реалістичний ігровий майданчик. Готовий ризикнути? Тоді поїхали!

Характеристики

Основні характеристики

Носій

Blu-ray

Жанр
Підтримка VR
Локалізація
Вікові обмеження

18+

Платформа

Мультиплеєр

Локальна розрахована на багато користувачів гра (макс. гравців)

Ні

Розробник і видавець

Розробник

United Front Games

Видавець
Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Відгуків

Найпопулярніші запити в категорії Диск Sleeping Dogs Definitive (Blu-ray) для PS4