Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Диск Demons Souls (Blu-ray) для PS5

Код:673781
Немає в наявності
Диск Demons Souls (Blu-ray) для PS5 фото
Диск Demons Souls (Blu-ray) для PS5 фото
Диск Demons Souls (Blu-ray) для PS5 фото
Диск Demons Souls (Blu-ray) для PS5 фото
Диск Demons Souls (Blu-ray) для PS5 фото
Диск Demons Souls (Blu-ray) для PS5 фото
-4%
Вигода 100 ₴
cashback iconКешбек 24 ₴
2 499

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Майже три роки ми в поті чола трудилися над легендарною грою — Demon’s Souls. Заручившись допомогою майстрів з Bluepoint Games, ми з любов'ю відтворили цю захопливу пригоду і подарували їй друге життя на PlayStation 5.

У Demon's Souls ми повертаємо вас в оповиту туманом Болетарію, але такою ви її ще не бачили. Тут смерть — зовсім не кінець, а на сміливців, які зважаться пройти крізь туман, чекають неймовірні випробування. Та цей похмурий світ з його захопливими краєвидами та моторошними звуками продовжує притягувати гравців. Завдяки тактильному відгуку ви відчуватимете силу кожного удару, і навіть найнезначніші перемоги стануть солодшими.

В оновленій версії Demon's Souls для нас важливо було відтворити ту саму Болетарію, яку знають і люблять давні шанувальники гри. Ця Болетарія розвивалася і зріла в їхній уяві понад десять років. Це місце, де у кожної кімнати, куточка і коридору є своя історія. Знайомі персонажі, ситуації і битви стали більш деталізованими та насиченими, роблячи історію ще глибшою і похмурішою.

Хоча перед нами стояло завдання відтворити графіку, ефекти, музику та атмосферу з нуля, ми завжди прагнули зберегти класичне бачення історії, ігрового процесу та дизайну рівнів. Дотримуючись цієї установки, ми злегка модифікували різні аспекти гри, щоб осучаснити керування та ігровий процес для нових гравців.

Всі ці зміни служать одній меті: зробити Болетарію живим, відчутним світом, повним страшних створінь, постійної напруги та випробувань. Ми сподіваємося зробити Demon's Souls максимально впізнаваною, але водночас хочемо, щоб гра сприймалася по-новому і привертала як старих, так і нових гравців.

Характеристики

Основні характеристики

Носій

Blu-ray

Жанр
Підтримка VR
Підтримка контролера руху

Ні

Вікові обмеження

18+

Платформа

Мультиплеєр

Локальна розрахована на багато користувачів гра (макс. гравців)

Ні

Мережева розрахована на багато користувачів гра (макс. гравців)

Ні

Розробник і видавець

Розробник

Bluepoint Games / Naughty Dog

Видавець
Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Диск Demons Souls (Blu-ray) для PS5