Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Диск NHL 22 (Blu-ray) для PS5

Код:696708
Немає в наявності
Диск NHL 22 (Blu-ray) для PS5 фото
Диск NHL 22 (Blu-ray) для PS5 фото
Диск NHL 22 (Blu-ray) для PS5 фото
Диск NHL 22 (Blu-ray) для PS5 фото
Диск NHL 22 (Blu-ray) для PS5 фото
Диск NHL 22 (Blu-ray) для PS5 фото
Диск NHL 22 (Blu-ray) для PS5 фото
cashback iconКешбек 15 ₴
1 599

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок
 

Дата релізу: 15 жовтня 2021 року.

 

Підвищена схожість гравців з реальними хокеїстами: Понад 100 зіркових гравців і моделі голови гравців «з масовки» були тотально перероблені з нуля так, щоб відображати реалії поточного сезону і відображати ваших улюблених гравців ще більш достовірно.

 
  • Покращення форми: Найдрібніші деталі на тканині, накладках і логотипах виконані в збільшеному дозволі - тепер на формі видно кожен стібок. Все це зроблено без погіршення продуктивності і додаткового використання пам'яті і накопичувача.
  • У всіх гравців поліпшені шейдери волосся: Технологія шейдерів волосся запозичена з серії EA SPORTS FIFA. Волосся гравців реалістично виглядає і висвітлюються.
  • Анімація очей (технологія процедурної обізнаності PA2): Гравці тепер виглядають виразно, ніж будь-коли - технологія PA2 вдихнула в них життя, реалізувавши відстеження того, що відбувається поглядом. Очі гравців рухаються так, щоб відстежувати основні події (наприклад, паси), а також поглядати на найближчі цілі (наприклад, суперників на майданчику).
  • Покращено затінення шкіри: Новий рендерінг шкіри в поєднанні з поліпшеним освітленням роблять особи гравців реалістичними, як ніколи.
  • Анімація тканини: коли рухаються гравці, рухається і їх форма. Нова анімація додає до тканини фізику і тканина точно реагує на рухи гравця.
 

У число поліпшень, представлених виключно в версіях гри для PlayStation®5 і Xbox Series X | S, входять:

 
  • Мікродеталі на спорядженні: Покращена деталізація спорядження надає абсолютного реалізму кожному шматку тканини і стежку, коли камера підходить до гравця впритул.
  • Мікродеталі на оточенні: Покращена деталізація оточення додає текстур на поверхні і мікротені від кожного джерела світла.
  • Покращена симуляція тканини: Тканина на шортах і формі воротарів і польових гравців реагує на рухи гравців і оточення.
  • Симуляція тканини на другорядних персонажів: Моделі тренерів і суддів отримали більш детальну симуляцію тканини.
  • Лицьова анімація: Лицьова анімація додає реалізм в вирази облич гравців - вони тепер більш детальні, більш живі і реагують на те, що відбувається навколо.
  • Динамічне освітлення: Нове динамічне освітлення, реалізоване в грі для всіх видів оточення і персонажів, додає реалістичності і глибини.
  • Поліпшені ефекти, в т.ч. поліпшена крижана крихта від ковзанів: Дим став деталізованішим і реалістичніше взаємодіє з освітленням, крихти льоду від ковзанів можуть потрапити на об'єктив. У камери воріт, камери лави, камери на борту і камери на рейках є свої окремі світлові відблиски, а також розмиття зображення, що реагують на освітлення.
 

Фізика ключки: ігрова фізика отримала нову систему фізичної взаємодії ключки з оточенням:

  • Битви за шайбу стали чеснішими і залежать від майстерності гравців.
  • Контакт ключки з тілом призводить до більш точного призначення штрафів в ключові моменти на кшталт стусанів ключкою.
  • Більш реалістичне пересування уздовж бортів без проходження ключки крізь текстури.
 

Доповнена реальність: Ключові показники та інформація про гру будуть проектуватися безпосередньо на поверхні ігрового середовища за допомогою візуальної системи, схожої на т.зв. доповнену реальність, органічно вписуючись в гру. Додаткова інформація, показана безпосередньо в грі, дозволяє вам краще управляти стратегією, стежачи за важливими показниками в реальному часі, без необхідності ставити гру на паузу.

Нова анімація X-Factor: Нова анімація гравців, ексклюзивна для здібностей суперзірки X-Factor, додає динамічності в такі важливі ігрові моменти, як підбори шайби, відскоки, захист шайби і т.і.

 

Характеристики

Основні характеристики

Носій

Blu-ray

Жанр
Підтримка VR
Підтримка контролера руху

Ні

Вікові обмеження

12+

Платформа
Додаткова інформація

Підтримується до 12 гравців у мережі з PS Plus

Для гри в мережі потрібно PS Plus

Покупки у грі за бажанням

Підтримується дистанційне відтворення

Мультиплеєр

Локальна розрахована на багато користувачів гра (макс. гравців)

4 гравця

Мережева розрахована на багато користувачів гра (макс. гравців)

Розробник і видавець

Розробник

Electronic Arts

Видавець
Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Диск NHL 22 (Blu-ray) для PS5