Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Питання-відповіді1

Гриль Severin KG 2389

Код:661221
Є в наявності
Гриль Severin KG 2389 фото
Гриль Severin KG 2389 фото
Гриль Severin KG 2389 фото
Безкоштовна доставка на найбажаніше
Кредит 0,01% до 25 платежів
-18%
Вигода 710 ₴
cashback iconКешбек 32 ₴
3 929
3 219
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Особливості:

  • Антипригарне покриття гриль-панелей
  • Знімні нагрівальні поверхні
  • Функція барбекю (розкладний корпус)
  • 2 лотки для збору жиру у комплекті
  • Потужність пристрою – 1800 Вт
  • Безпечні термоізольовані ручки

Нові можливості

Набридли звичні страви, які можна створити на домашній кухні? Розширить ваші кулінарні можливості Severin KG 2389 – потужний електрогриль закритого типу. Використовуючи 2 нагрівальні поверхні, він дозволяє готувати м'ясо, рибу, овочі, паніні та сендвічі. При мінімальних витратах часу буде дуже смачно та корисно.

Швидко та смачно

Без зайвих зусиль готуйте апетитні стейки, морепродукти, овочі, а також паніні та сендвічі. Пристрій закритого типу складається з верхньої та нижньої робочих поверхонь. Завдяки цьому термічна обробка продуктів здійснюється з двох боків одночасно. У поєднанні з нагрівальними елементами потужністю у 1800 Вт, це робить процес приготування максимально швидким.

Універсальний помічник

Готуйте різні продукти з однаковою ефективністю. Петлі спеціальної конструкції дають можливість регулювати товщину внутрішнього простору, щоб гриль закривався і просмаження було рівномірним. До того ж, корпус можна розкласти на 180º і отримати велику поверхню для відкритого приготування їжі за принципом барбекю.

Корисне харчування

Ще одна перевага обробки в електрогрилі – така їжа корисніша для здоров'я. Антипригарне покриття дозволяє готувати без додавання олії та будь-яких інших жирів, які збільшують калорійність страв і можуть ставати джерелом канцерогенів. При цьому у продуктах зберігаються вітаміни та інші корисні речовини.

Просте очищення

Крім можливості готувати без жирів, антипригарне покриття ребристих гриль-панелей спрощує їх очищення. Крім того, робочі поверхні пристрою знімні, щоб ви могли промити їх під проточною водою з неагресивними мийними засобами. А щоб жир під час смаження м'яса не розтікався по столу у комплекті передбачені спеціальні лотки.

Преміальна якість

Гриль створений компанією Severin – провідним німецьким виробником побутової техніки, який завоював популярність на європейському ринку завдяки високій якості своєї продукції. Тому ви можете бути впевнені у повній безпеці та довговічності пристрою.

Характеристики

Основні характеристики

Тип пристрою
Призначення
Потужність
Робоча поверхня
Покриття робочої поверхні
Вид
Додаткова інформація

Тип нагрівального елемента: трубчастий електричний обігрівач; Відкриття при 180°; Напруга: 220 - 240 В

Експлуатація

Фізичні характеристики

Колір
Габарити (ВхШхГ)

30,8 x 41 x 11,9 см

Вага
Комплектація

Гриль; Резервуар для збору жиру; Інструкція; Гарантійний талон

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера