Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Хлібопічка Moulinex Fast & Delicious OW210A30

Код:712574
Очікується
Хлібопічка Moulinex Fast & Delicious OW210A30 фото
Хлібопічка Moulinex Fast & Delicious OW210A30 фото
Хлібопічка Moulinex Fast & Delicious OW210A30 фото
Хлібопічка Moulinex Fast & Delicious OW210A30 фото
Хлібопічка Moulinex Fast & Delicious OW210A30 фото
Хлібопічка Moulinex Fast & Delicious OW210A30 фото
Хлібопічка Moulinex Fast & Delicious OW210A30 фото
Хлібопічка Moulinex Fast & Delicious OW210A30 фото
Хлібопічка Moulinex Fast & Delicious OW210A30 фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
-29%
Вигода 1 600 ₴
cashback iconКешбек 39 ₴
5 599
3 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

MOULINEX ХЛІБОПІЧ FAST & DELICIOUS OW210A30

Хлібопічка Pain Doré: рішення для легкого, смачного свіжого хліба вдома! Насолоджуйтесь гарним домашнім хлібом щоранку! Це так просто: додайте інгредієнти відповідно до інструкцій та запустіть прилад. Хлібопічка Pain Doré зробить все за вас. 12 повністю автоматичних програм для готування домашньої випічки: звичайний білий хліб, французький хліб, солодкий хліб, хліб швидкого випікання, хліб з борошна грубого помелу, безглютеновий хліб, житній хліб, паляниця, тісто, кекс, вівсянка, джем.

Хліб швидко та просто

Це надійний та компактний прилад, який допоможе в будь-який час спекти хліб вдома, використовуючи борошно із різних зернових — пшениці, кукурудзи, жита. Модель Moulinex Pain Dore OW210A30 відноситься до найкращих багатофункціональних хлібопічок середнього класу з оптимальним співвідношенням ціна-якість. Крім випічки хлібобулочних виробів, вона вміє замішувати прісне і дріжджове тісто, варити каші, джеми. Споживчі характеристики Потужна і проста в управлінні хлібопіч Moulinex — універсальне рішення для будь-якої сім'ї. Використовуючи її, можна випікати хліб і кекси вагою від 0,5 до 1 кг, при цьому доступний вибір ступеня рум'янцю скоринки. Якщо немає часу чекати випічки за стандартною технологією, можна скоротити процес майже вдвічі: для цього в меню передбачена опція «швидкий хліб». Побутова хлібопічка — хороший вибір для людей, вимушених дотримуватися дієти: прилад при необхідності забезпечить смачною безглютенової випічкою. Вибирати потрібний режим дуже просто — вся інформація представлена ​​на дисплеї. Користувачеві потрібно лише засипати інгредієнти, всю роботу розумна машина зробить сама. До Moulinex Pain Dore OW210A30 додається книга рецептів, проте це лише мала частина того, що можна готувати за допомогою хлібопічки. Досвідчені господині радять експериментувати з рецептурами, щоб додати в своє щоденне домашнє меню ароматні булочки, свіжу пасту та піцу.

Особливості:

  • Приготування хліба стало легким, як ніколи. 12 автоматичних програм для приготування смачного домашнього хліба, кексів, тіста (піци та пасти), джему та каші, включаючи програми для приготування хліба без глютену та житнього хліба.
  • Свіжий хліб всього за кілька кроків! Повністю автоматичне приготування! Покладіть інгредієнти в чашу, виберіть програму, а хлібопічка зробить все за вас - від замішування до випікання!
  • Легка у використанні! Інтуїтивна панель керування з усіма параметрами, що відображаються на широкому дисплеї - для максимальної простоти використання.
  • 3 налаштування ваги. Хліб від 500 г до 1 кг для маленької або великої родини.
  • Свіжоспечений хліб у будь-який час! Функція відкладеного старту до 15 годин - для свіжоспеченого хліба будь-коли. Функція підтримки тепла до 1 години.
  • Книга рецептів входить у комплект. Не потрібно бути шеф-кухарем, щоб спекти смачний хліб вдома. В книзі рецептів за допомогою малюнків покроково пояснюються рецепти простої випічки, наприклад французького хліба, цільнозернового хліба, а також джему та булочок.
  • Легка в очищенні. Знімна чаша з антипригарним покриттям полегшує виймання хліба. Чашу для випічки рекомендовано мити у теплій мильній воді.
  • 3 ступеня підрум'янення. Виберіть колір скоринки: від легкого підрум'яненя до хрусткої скоринки.

Характеристики

Основні характеристики

Оснащення
Управління
Споживана потужність

720 Вт

Мінімальний обсяг випічки

500 г

Максимальний обсяг випічки
Колір
Матеріал корпуса
Антипригарне покриття
Кількість програм

12

Кількість тістомісильників

Додаткові характеристики

Програми приготування
Програми приготування тіста
Інші програми

Домашній хліб

Програма приготування варення/джему

Каша

Тісто (піца та макарони)

Торт

Заміс тіста
Форма для випічки хліба
Вибір розміру хліба
Вибір кольору скоринки

Фізичні характеристики

Габарити (ВхШхГ)

31,77 x 29 x 29,8 см

Габарити в упаковці (ВхШхГ)

35,6 x 31,8 x 33,9 см

Вага

4,3 кг

Вага в упаковці

5,5 кг

Комплектація

Хлібопічка; Книга рецептів; Інструкція

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера