Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків7
Задати питання

Кабель McDodo USB - Lightning Auto Disconnect 1.2m (Black) CA-5261

Код:644804
Є в наявності
Кабель McDodo USB - Lightning Auto Disconnect 1.2m (Black) CA-5261 фото
Кабель McDodo USB - Lightning Auto Disconnect 1.2m (Black) CA-5261 фото
З карткою Sense bank вигідніше
Кредит 0,01% до 25 платежів
З карткою ПУМБ вигідніше
cashback iconКешбек 1 ₴
195
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Втомилися від кабелів, які швидко виходять з ладу, працюють нестабільно і не можуть підтримувати оптимальний режим заряду акумулятора? McDodo випустила дійсно розумний кабель USB - Lightning (CA-5261) для iPhone або iPad з функцією автоматичного вимкнення живлення. Він підтримує швидку зарядку й продовжує термін служби їх акумулятора, а LED індикатор дає можливість швидко дізнатися статус зарядки.

Особливості:

  • Зарядка та синхронізація даних
  • Сумісний з усіма пристроями з роз'ємом Lightning (iPhone, iPad)
  • Функція автоматичного вимкнення живлення та перезарядки
  • Підтримка швидкої зарядки 2А
  • Двоколірний індикатор стану зарядки
  • Міцне нейлонове обплетення для захисту від зовнішніх пошкоджень
 

Практичний аксесуар на кожен день

Кабель USB - Lightning McDodo підходить до смартфонів та планшетів з роз'ємом Lightning. Він забезпечує швидку зарядку та стабільне передавання сигналу під час синхронізації. Причому передавання даних може йти одночасно з зарядкою, не знижуючи її ефективності. Кабель сумісний з пристроями на iOS 8, 9, 10, 11 версії.

Розумний контроль живлення

Вбудований розумний чип забезпечує значно безпечнішу зарядку ваших пристроїв. Він забезпечений функцією Auto Disconnect, яка визначає, коли зарядка завершена, і вимикає живлення, щоб заощадити енергію та продовжити термін служби акумулятора смартфона. Якщо зарядний пристрій залишається під'єднаним, кабель буде повторно підключатися кожні 2 години, щоб переконатися, що ваш телефон залишається повністю зарядженим.

 

Зарядка на високій швидкості

Аксесуар підтримує швидку зарядку з максимальною вихідною потужністю 2А. Економте свій час та заряджайте телефон на високій швидкості, щоб бути завжди на зв'язку.

Гнеться, але не ламається

Основою кабелю служить мідний сердечник, що поліпшує передавання сигналу та зарядку на високих швидкостях. Зовні він захищений міцним обплетенням з нейлону, яке робить його стійким до зламів та розривів, а конектори з цинкового сплаву міцні та надійні. Тому аксесуар легко витримає активне щоденне використання.

 

Зрозуміла LED індикація

Розташований на конекторі світлодіодний індикатор дозволяє з першого погляду зрозуміти статус зарядки. Помаранчеве світло сигналізує про те, що йде зарядка. Зелене вмикається, коли акумулятор заповнений на 95% і зарядка йде на низькій потужності, а відсутність підсвічування говорить про те, що зарядка повністю завершена і живлення вимкнено.

   

Характеристики

Основні характеристики

Призначення
Тип кабелю
Вхід (Тип коннектора)
Вихід (Тип коннектора)
Особливості

Зарядка та синхронізація даних; Сумісний з усіма пристроями з роз'ємом Lightning (iPhone, iPad); Функція автоматичного вимкнення живлення та перезарядки; Підтримка швидкої зарядки 2А; Двоколірний світлодіодний індикатор стану зарядки; Міцне нейлонове обплетення для захисту від зовнішніх пошкоджень

Колір моделі
Довжина кабеля

Завантаження

Відгуків

Найпопулярніші запити в категорії Кабель McDodo USB - Lightning Auto Disconnect 1.2m (Black) CA-5261