Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Скиборізка GRAEF G 50

Код:694787
Є в наявності
Скиборізка GRAEF G 50 фото
Скиборізка GRAEF G 50 фото
Скиборізка GRAEF G 50 фото
Безкоштовна доставка на найбажаніше
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 55 ₴
5 559
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Справжня майстерність

Порадуйте гостей бездоганним подаванням закусок та інших ласощів, використовуючи дискову скибкорізку GRAEF G 50. Вона допоможе максимально швидко і точно нарізати м'ясні делікатеси, сири, овочі та навіть хліб. При цьому виріб від провідного німецького бренду побутової техніки може похизуватися продуманою ергономікою та безпекою.

Особливості:

  • Потужний електродвигун Eco Power
  • Лезо з нержавіючої сталі
  • Товщина нарізки – від 0,5 до 23 мм
  • Обмежувач для захисту від травм

Блискавична нарізка

З цим пристроєм вам не доведеться витрачати купу часу на пересічні кухонні маніпуляції. Ця модель оснащена продуктивним двигуном Eco Power, що приводить у рух зазубрене лезо з нержавіючої сталі. Завдяки цьому виріб швидко нарізає продукти, даючи можливість швидше перейти до наступного етапу приготування або сервірування.

Неперевершена точність

Не менш важлива перевага слайсера – висока точність обробки, якої практично неможливо досягти при нарізанні продуктів вручну. Вбудований регулятор дає можливість налаштовувати товщину слайса у діапазоні від 0,5 до 23 міліметрів. Таким чином бутерброди, а також м'ясні та сирні нарізки виглядатимуть дійсно професійно.

Мінімум затрат

Можете не побоюватися, що нова кухонна техніка суттєво вплине на комунальні рахунки або екологію. Сучасний електродвигун Eco Power, встановлений у слайсері, порадує невеликою споживаною потужністю у 170 Вт. Тому його використання практично не відіб'ється на рахунках за електрику та викидах від її виробництва.

Безпечний інструмент

З огляду на гостре лезо та високу швидкість обертання двигуна, при створенні GRAEF G 50 особливу увагу приділено безпеці. Для запобігання випадковим травмам у процесі експлуатації пристрою передбачений захисний обмежувач. Тому майбутні власники слайсера можуть бути впевнені, що він не завдасть неприємностей.

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Потужність
Регулювання товщини нарізки

Додаткові характеристики

Матеріал корпусу
Заточення ножа
Колір
Особливості

Відділення для кабелю

Додаткова інформація

Конструкція: Цілісна

Фізичні характеристики

Вага

2,3 кг

Габарити

24 x 32,5 x 23 см

Габарити упаковки

26,9 x 38,6 x 28,3 см

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера