Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків2
Задати питання

Масажер для спини Naipo oPillow-C1

Код:678083
Немає в наявності
Масажер для спини Naipo oPillow-C1 фото
Масажер для спини Naipo oPillow-C1 фото
Масажер для спини Naipo oPillow-C1 фото
Масажер для спини Naipo oPillow-C1 фото
Масажер для спини Naipo oPillow-C1 фото
Масажер для спини Naipo oPillow-C1 фото
Масажер для спини Naipo oPillow-C1 фото
cashback iconКешбек 22 ₴
2 299

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Naipo оPillow – це новітнє покоління масажерів, що пропонують переосмислити принцип масажних подушок. Він поєднує в собі безліч функцій і найостанніші розробки, щоб забезпечити вам найкращий масаж в будь-який час та в будь-якому місці. Розташовані всередині чотири масажні вузли глибоко розминають м'язи, а функція нагріву допомагає посилити кровообіг та прискорити регенерацію тканин. У той час як передові інтелектуальні елементи управління роблять використання масажера не тільки комфортним, але й безпечним. Насолоджуйтесь глибоким професійним масажем в будь-який момент, коли вам цього захочеться.

 

Особливості:

  • Ергономічна форма
  • 4 обертових масажних вузла
  • Функція нагріву до 43°C для розслаблення м'язів
  • Спеціальна подушка-підставка для зручного використання
  • Сумісність з більшістю домашніх та офісних стільців
  • Приємна на дотик повітропроникна тканина
  • Таймер: автоматичне вимкнення через 20 хвилин

Масажист, який завжди поруч

Відчуваєте дискомфорт в спині через незручне положення або довгу сидячу роботу вдома або в офісі? Замість того, щоб призначати зустріч з масажистом, просто прикріпіть подушку oPillow до свого стільця і дозвольте їй подбати про втомлені та затиснуті м'язи. Розташовані всередині чотири вузли одночасно обертаються по колу, глибоко розминаючи тканини і діючи також, як і руки професійного масажиста. Такий масаж покращує кровообіг, знижує м'язову напругу і біль, сприяє розслабленню. При цьому вам не доведеться турбуватися про надмірно тривале застосування, тому що аксесуар має таймер, який дозволить не перевищувати рекомендований час впливу.

 

Ергономічний дизайн

Конструкція масажної подушки ідеально відповідає особливостям будови людського тіла. Розташовані на висоті 18 см масажні вузли природним чином підтримують спину під час масажу, а вигнута під кутом від 35° до 45° поверхня точно повторює вигини шийного відділу хребта.

Справжня гнучкість

oPillow-C1 поставляється зі спеціальною подушкою-підставкою, яка кріпиться до спинки стільця за допомогою гачка. Ця плоска частина підходить для більшості офісних стільців з вузькою спинкою і не тільки підтримує спину, але й дозволяє регулювати положення самої масажної подушки. Що робить цей аксесуар надзвичайно зручним для використання як вдома, так і в офісі.

 

Приємне та безпечне тепло

На додаток до режиму масажу, який ідеально відтворює терапію тиском долоні, користувачам також пропонується функція нагріву. Завдяки інноваційній технології oPillow може виробляти заспокійливе тепло з постійною температурою в 43°С, яка автоматично регулюється інтелектуальною системою управління. За рахунок цього масажер стимулює кровообіг, ефективно знімає напругу в м'язах і допомагає прискорити їх відновлення.

Знімає біль у всьому тілі

Цей масажер не тільки функціональний, але й універсальний. Завдяки знімній подушці ви можете насолоджуватися масажем сидячи в кріслі або лежачи на ліжку. А також розминати різні відділи спини, шию, поперек, литки.

 

Міцний та приємний для шкіри матеріал

Масажна подушка зроблена зі зносостійких матеріалів преміум-класу, що не тільки робить її дуже легкою, а ще й дуже м'якою на дотик. Внутрішні компоненти oPillow захищені двома захисними шарами з легкої повітропроникної тканини та м’якого верхнього матеріалу. Тому вона забезпечує комфорт при контакті зі шкірою і має високу міцність.

     

Характеристики

Основні характеристики

Зручність експлуатації

Кількість режимів

4

Джерело живлення

Вiд мережi

Автономність

Робота від мережі

Панель управління

2 кнопки

Пульт керування

Нема

Автовідключення

Є

Режим турбо масажу

Нема

Регулювання інтенсивності масажу

Є

Синхронізація зі смартфоном

Нема

Фізичні характеристики

Колір
Матеріал

Текстиль

Дихаюча сітка

Вага

1,2 кг

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Завантаження

Відгуків

Найпопулярніші запити в категорії Масажер для спини Naipo oPillow-C1