Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Питання-відповіді1

Міксер Kenwood HMP34.AOWH 0W22210008

Код:677470
Немає в наявності
Міксер Kenwood HMP34.AOWH 0W22210008 фото
Міксер Kenwood HMP34.AOWH 0W22210008 фото
Міксер Kenwood HMP34.AOWH 0W22210008 фото
cashback iconКешбек 24 ₴
2 499

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Готуйте домашню випічку та десерти, смачні сніданки, креми і пюре без зайвих зусиль зі зручним та функціональним міксером Kenwood HMP34.A0WH. Він оснащений потужним двигуном, металевою чашею об'ємом 3,4 літра та міцними вінчиками для збивання й замішування тіста, завдяки чому легко впорається з більшістю утомливих і трудомістких завдань. А 5 швидкостей та режим Турбо допоможуть домогтися ідеальної консистенції, щоб ваші улюблені страви були ідеальними.

 

Особливості:

  • Міксер, який можна використовувати з підставкою або окремо
  • Потужність 450 Вт
  • 5 швидкостей і Турбо режим
  • Два вінчики для збивання і два гаки для замішування тіста з нержавіючої сталі
  • Чаша об'ємом 3,4 літра з нержавіючої сталі
  • Легко миється
 

Висока ефективність

Kenwood HMP34.AOWH складається з самого міксера та спеціальної підставки, в яку він вставляється. Це дозволяє використовувати його у комплекті з чашею або окремо, як звичайний ручний міксер. А надійний двигун потужністю 450 Вт забезпечує чудові результати при роботі з різними продуктами. Таким чином цей міксер значно полегшить вам приготування тортів, печива, десертів, кремів, мусів, а також домашнього хліба та пирогів.

 
 

Вінчики для збивання

Цей вид насадок допоможе вам легко збити яєчні білки або вершки. Вони рівномірно змішують, одночасно насичуючи масу повітрям і надаючи їй легку та об'ємну текстуру. Вінчики будуть корисні при приготуванні тортів, безе, суфле, мафінів та домашніх десертів, а також стануть у пригоді для змішування тіста на млинці, омлетів, тощо.

 

Гаки для замішування тіста

Міцні насадки особливої форми ретельно перемішують інгредієнти, надаючи масі ідеальну структуру. З їх допомогою ви швидко і без зусиль можете замісити тісто для хліба, домашньої випічки, пончиків або піци.

 
 

5 рівнів швидкості та режим Турбо

Налаштуйте інтенсивність змішування відповідно до особливостей страв, які ви готуєте – від акуратного перемішування тіста для млинців до збивання вершків на крем. П'ять швидкостей і Турбо режим дозволяють легко домагатися потрібної консистенції.

 

Металева чаша

Містка чаша об'ємом 3,4 літра дозволить вам одночасно завантажувати велику кількість продуктів і готувати велику порцію на всю сім'ю. А завдяки тому, що вона виготовлена з металу, ємність надзвичайно міцна, стійка до механічних пошкоджень і не вбирає запахи продуктів. Тому у ній ви можете змішувати найскладніші інгредієнти, наприклад, буряк або начинку, з додаванням цибулі та часнику.

 

Легко миється

Крім іншого, міксер Kenwood HMP34.AOWH максимально простий у догляді. І чашу, і насадки можна легко зняти, щоб помити у посудомийній машині. А сам корпус пристрою достатньо протерти вологою ганчіркою.

Характеристики

Загальні характеристики

Тип міксера
Об'єм чаші

Зручність використання

Енергоживлення

Потужність
Кількість швидкостей
Турборежим

Розміри та комплектація

Основний колір
Додатковий колір
Вага

2,1 кг

Вага в упаковці

2,53 кг

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера