Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Відгуків1
Питання-відповіді1

Моноколесо Kingsong S18 (White) 1110 Wh

Код:671427
Немає в наявності
Моноколесо Kingsong S18 (White) 1110 Wh video preview
Моноколесо Kingsong S18 (White) 1110 Wh фото
Моноколесо Kingsong S18 (White) 1110 Wh фото
Моноколесо Kingsong S18 (White) 1110 Wh фото
Моноколесо Kingsong S18 (White) 1110 Wh фото
Моноколесо Kingsong S18 (White) 1110 Wh фото
Моноколесо Kingsong S18 (White) 1110 Wh фото
Моноколесо Kingsong S18 (White) 1110 Wh фото
-6%
Вигода 5 000 ₴
cashback iconКешбек 729 ₴
72 999
Колір
Black фото
Білий фото

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

KingSong KS-18 – це революційне 18-дюймове моноколесо з унікальним дизайном, вбудованою пневматичною підвіскою та масою цікавих технічних рішень. Воно створене для любителів швидкості та активного способу життя. Це потужне колесо здатне витримувати навантаження до 120 кг, розганятися до 50 км/год і долати на одному заряді до 100 км. А ергономічний корпус і особливий підхід до безпеки та комфорту роблять його дійсно бажаним для райдерів, які тямлять у моноколесах.

Особливості:

  • Унікальний дизайн та продумана ергономіка
  • Регульована пневматична підвіска
  • 18 дюймове колесо з широкою 3-дюймовою шиною
  • Запас ходу 100 км
  • Максимальна швидкість 50 км/год
  • Потужність двигуна 2200 W
  • Яскраве підсвічування та габаритний задній ліхтар
  • Висувна ручка для перевезення і сплячий режим
 

Агресивний дизайн

Перше, що впадає в очі – це унікальний зовнішній вигляд моноколеса. Нестандартна форма бічних накладок та виставлений на загальний огляд амортизатор надають його вигляду якоїсь брутальності. Завдяки чому KingSong KS-18 кардинально відрізняється від інших моноколес і в цілому виглядає досить спортивно.

По-справжньому плавна їзда

Головним козирем цієї моделі є регульована пневматична підвіска, яку можна підлаштувати під себе і навіть вимкнути за потреби. Вона включає двокамерний амортизатор, такий же, як в електробайках та гірських велосипедах. Він забезпечує чудове зчеплення колеса з дорогою на складному покритті, пом'якшує тряску та удари під час стрибків і робить поїздку в цілому набагато приємнішою.

 

Ергономічна форма корпусу

Подумали інженери і про комфорт райдера. Завдяки ретельно вивіреній конструкції, що враховує будову тіла людини, колесо не тиснутиме на кісточки при використанні. Зокрема, у корпусі є спеціальні поглиблення для литок, кісточок ніг та підхоплення колеса ступнями для полегшення стрибків.

 

Універсальний транспорт для будь-яких поїздок

KingSong KS-18 обладнаний потужним двигуном на 2200 Вт, який дозволяє йому розганятися до 50 км/год і легко підійматися на підйоми під кутом до 40 градусів. Також транспорт отримав 18-дюймове колесо з широкою 3-дюймовою покришкою. У парі з амортизатором це забезпечує дійсно плавну їзду. А невелика вага – всього 22 кг – полегшує керованість. Таким чином, з ним ви впевнено почуватиметеся і в місті, і на бездоріжжі.

 

До 100 км без підзарядки

Катайтеся собі на втіху завдяки акумулятору ємністю 1110 Вт/год. Він дозволяє проїхати до 100 км на одному заряді (точна відстань залежить від ваги райдера, швидкості, якості дорожнього покриття та рельєфу місцевості). А також отримав оновлену BMS зі схемами додаткового захисту від короткого замикання і температурними датчиками. Що гарантує більшу безпеку.

Надійність у кожній деталі

Попри частково відкритий корпус, всі важливі внутрішні елементи, такі як акумулятор, ділянка контролера та інші мікросхеми укладені в герметичні простори. Тому KS-18 захищений від різних атмосферних впливів і має рейтинг IP55. Крім того, контролер з 12-ма MOSFET з'єднаний з алюмінієвим корпусом для швидкого відведення тепла. Все це сприяє стабільній та безперебійній роботі транспорту.

 

Корисні функції

З огляду на його чималі розміри та вагу, моноколесо отримало висувну телескопічну ручку, яка дозволить котити транспорт там, де не можна проїхати. І кнопку увімкнення сплячого режиму. Вона призначена для зупинки двигуна у тих випадках, коли ви підіймаєте моноколесо, щоб перенести його через перешкоду або занести у приміщення. Також у KingSong KS-18 є USB порт для зарядки гаджетів з підтримкою Quick Charge 3.0.

Вдвічі більше світла

Вільно пересувайтеся у будь-який час доби завдяки поліпшеній передній фарі, яка стала у 2 рази яскравішою, ніж у моделі 16X. Вона добре освітлює дорогу, роблячи безпечною їзду в умовах недостатньої видимості. А заднє підсвічування моноколеса функціонує одночасно як стоп-сигнал і автоматичний покажчик повороту.

Характеристики

Конструкція

Тип пристрою

Моноколесо

Призначення
Діаметр коліс
Вага пристрою
Колір моделі

Чорний

Пересування

Допустиме навантаження
Максимальна швидкість
Потужність мотора
Кут підйому

40°

Aвтономність

Запас ходу
Ємність батареї
Час зарядки

До 6 годин

Особливості

Bluetooth колонка

Ні

Наявність підсвітки

Так

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера

Завантаження

Відгуків

Найпопулярніші запити в категорії Моноколесо Kingsong S18 (White) 1110 Wh