Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Лишити вiдгук
Задати питання

Ігрова миша SteelSeries Prime Plus (Black) 62490

Код:693937
Немає в наявності
Ігрова миша SteelSeries Prime Plus (Black) 62490 video preview
Ігрова миша SteelSeries Prime Plus (Black) 62490 фото
Ігрова миша SteelSeries Prime Plus (Black) 62490 фото
Ігрова миша SteelSeries Prime Plus (Black) 62490 фото
Ігрова миша SteelSeries Prime Plus (Black) 62490 фото
Ігрова миша SteelSeries Prime Plus (Black) 62490 фото
-51%
Вигода 1 800 ₴
cashback iconКешбек 16 ₴
1 699

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

ПЕРЕМОГА – НАЙГОЛОВНІШЕ

Розроблена спільно з провідними світовими гравцями у кіберспорті, ігрова миша Prime була створена з єдиною метою – перемагати.

 
 

РЕВОЛЮЦІЙНИЙ ОПТИЧНИЙ МАГНІТНИЙ ПЕРЕМИКАЧ

Унікальний конструктив перемикачів Prestige OM™ створений для інтенсивної гри на професійному рівні. Ці перемикачі, оснащені неодимовими магнітами для забезпечення максимальної стабільності роботи і розраховані на 100 мільйонів кліків, що є найкращим показником у своєму класі. Перемикачі Prestige OM™ використовують інфрачервоний світловий промінь, щоб забезпечити блискавичний час відгуку у грі.

 
 

ЯК ЦЕ ПРАЦЮЄ

Перемикачі Prestige OM™ мають сталеву торсіонну пружину, яка утримується спеціально відфрезерованим неодимовим магнітом. Магнітна сила створює послідовність і точність, отже кожен клік спрацьовує з однаковим зусиллям. Перемикачі у поєднанні з вхідним променем інфрачервоного світла дозволяють реєструвати кожен клік з неймовірною швидкістю, забезпечуючи неперевершений час відгуку.

ПОСЛІДОВНІ ЧІТКІ КЛІКИ

Використання магніту, а не механічних частин для створення опору, забезпечує кліки, які в 4 рази більш стабільні, ніж у конкурентів. Це гарантує, що ваш 100-мільйонний клік звучатиме так само, як і найперший.

СЕНСОР TRUEMOVE AIR GAMING

Розроблений у співпраці з PixArt, всесвітньо відомим лідером у галузі оптичних технологій, сенсор перевершує конкурентів завдяки точному відстеженню 1 до 1, а також відстеженню нахилу для усунення небажаного спрацювання під час перебування миші під нахилом.

 
 

ПРЕМІАЛЬНИЙ СЕНСОР TRUEMOVE PRO

Професійне відстеження на будь-якому типі поверхні з поліпшеною стабілізацією під час руху миші під нахилом для найбільш точної та надійної роботи.

ДОДАТКОВИЙ ДАТЧИК ВІДРИВУ

Забезпечує абсолютно точне визначення висоти знаходження сенсора над поверхнею для підвищення точності, дозволяючи регулювати висоту відриву від 0,5 до 2 мм.

ТОЧНІСТЬ ВІДСТЕЖЕННЯ 1 ДО 1

Профі вимагають бездоганної точності. Наші висококласні сенсори TrueMove Pro/Pro+ забезпечують у 2 рази кращу точність у порівнянні з конкурентами. Тому кожен рух миші, від мікрокоригування до швидкого свайпа, транслюється у грі саме так, як і було задумано.

ВИЗНАЧЕННЯ ВИСОТИ ВІДРИВУ ПОЛІПШУЄ ТОЧНІСТЬ

Професіонали вимагають у змаганні точності найвищого рівня. У той час як більшість ігрових мишей обробляють відстань відриву від поверхні за допомогою одного основного сенсора, Prime+ використовує сучасний додатковий сенсор, що фіксує точну висоту для досягнення найнижчої і найточнішої у світі дистанції відриву.

НАЛАШТУВАННЯ "НА БОРТУ"

Регулювання налаштувань на льоту важливе для професіоналів і завжди просте з нашою лінійкою мишей Prime. Вибирайте між 4-ма налаштуваннями частоти опитування і до 5-ти попередньо встановлених значень CPI безпосередньо за допомогою миші, щоб швидко налаштувати параметри, які найбільше підходять для гри, в яку ви зараз граєте.

 
 

ПЕРЕВІРЕНИЙ У БОЯХ ФОРМ-ФАКТОР

Кращі професіонали у світі кіберспорту допомогли нам удосконалити форму та надлегкий дизайн (69 грамів), який знижує стомлюваність рук при роботі з мишею без шкоди для міцності.

 
 

ТЕКСТУРОВАНА МАТОВА ПОВЕРХНЯ

Нова легко очищувана текстурована верхня поверхня забезпечує надійне нековзке захоплення під час тривалих та інтенсивних ігрових сесій.

 
 

КАБЕЛЬ SUPER MESH

Чіткі та швидкі рухи необхідні для найкращого результату у грі. Абсолютно новий кабель Super Mesh з м'якої мікрофібри забезпечує менший опір і більш легкий на дотик, отже вам буде легше потрапити в ціль у вирішальний момент. Крім того, кабель можна від'єднати, коли ви збираєтеся взяти її в дорогу.

РЕКОМЕНДОВАНІ ВИДИ ХВАТУ

Ергономічна форма миші Prime розроблена для інтенсивного використання та особливо зручна для тих, хто використовує кігтевий тип хвату або пальцевий хват.

 
 

Характеристики

Основні характеристики

Призначення

Для ПК

Застосування
Тип підключення
Розмір миші
Тип датчику
Джерело живлення
Довжина дроту

2 м

Інтерфейс
Кількість кнопок

6

Ергономіка
Підсвічування
Роздільна здатність оптичного сенсора миші (dpi)

18000 dpi

Прискорення

50 G

Особливості

Підсвічування: RGB

IPS: 450 (на ігрових поверхнях QcK)

Час відгуку: 1 ms

Фізичні характеристики

Колір
Габарити

125,3 x 67,9 x 42,4 мм

Вага

71 г

Комплектація

Миша

Гарантія

Інструкція

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера