Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Настільна плита Ardesto ICS-B100

Код:680359
Є в наявності
Настільна плита Ardesto ICS-B100 фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 9 ₴
999
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Просто та зручно

Розкрийте свої кулінарні таланти на повну, навіть якщо поруч немає повноцінної кухонної плити або вбудованої варильної поверхні. Портативна настільна плита Ardesto ICS-B100 оснащена однією 19-сантиметровою індукційною зоною нагріву та сенсорною панеллю керування, що дає можливість готувати найрізноманітніші страви при мінімумі зусиль. А міцна склокераміка додає пристрою надійності і спрощує його очищення.

Особливості:

  • Діаметр індукційної поверхні – 19 см;
  • Регулювання температури від 60°С до 240°С;
  • Вбудований таймер до 180 хвилин;
  • Сенсорна панель керування та цифровий дисплей;
  • Максимальна потужність нагрівача – 2000 Вт;
  • Захист від перепадів напруги у мережі

Оптимальний нагрів

Забудьте про застарілі кухонні плити, в яких неможливо встановити точну температуру. Ця модель підтримує 10 рівнів нагріву від 60°С до 240°С, дозволяючи задати оптимальні параметри під те чи інше завдання. А додаткову зручність додають режими смаження, барбекю, приготування супу, тушкування, нагріву молока, кип'ятіння води та функція підтримки температури готової страви.

Індукційна технологія

Крім точного вибору температури, ця модель має масу додаткових переваг. Так, індукційна панель* нагріває тільки дно посуду та їжу всередині, не витрачаючи енергію на розігрів самої робочої поверхні, що прискорює приготування і знижує споживання електрики. Крім того, рівномірний тепловий вплив дозволяє уникнути підгорання або википання.

Комфортне керування

Вибрати потрібний режим і температуру нагрівання, задати таймер до 180 хвилин – весь функціонал настільної плити доступний в кілька кліків. У передній частині пристрою розташована сенсорна панель керування з цифровим дисплеєм, що радує своєю простотою та зручністю. А розпізнавання наявності посуду допоможе уникнути непередбачених ситуацій.

Практична та компактна

Розміри пристрою становлять 6,5 х 28 х 34 см, а тому його зручно використовувати як вдома, так і брати з собою на дачу або в офіс. При цьому у плиті встановлений індукційний нагрівач діаметром 19 см, що робить її відмінним варіантом для посуду з діаметром дна від 12 до 26 см. До того ж, гладка склокерамічна робоча поверхня легко піддається очищенню і прослужить довго.

*Для приготування на індукційній плиті необхідно використовувати посуд з нержавіючої сталі, чавуну або модифікації з алюмінію з нанесеним на дно магнітним покриттям.

Характеристики

Основні характеристики

Тип плити
Тип управління
Матеріал поверхні
Ручне регулювання температури
Кількість конфорок

1

Діаметр конфорок

19 см

Потужність конфорок

2 кВт

Колір

Фізичні характеристики

Габарити (ВхШхГ)

6,5 х 28 х 34 см

Вага

1.5 кг

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера