Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Відгуків1
Задати питання

Навушники JBL TOUR ONE M2 (Black) JBLTOURONEM2BLK

Код:718504
Є в наявності
Навушники JBL TOUR ONE M2 (Black) JBLTOURONEM2BLK video preview
Навушники JBL TOUR ONE M2 (Black) JBLTOURONEM2BLK фото
Навушники JBL TOUR ONE M2 (Black) JBLTOURONEM2BLK фото
Навушники JBL TOUR ONE M2 (Black) JBLTOURONEM2BLK фото
Навушники JBL TOUR ONE M2 (Black) JBLTOURONEM2BLK фото
Навушники JBL TOUR ONE M2 (Black) JBLTOURONEM2BLK фото
Навушники JBL TOUR ONE M2 (Black) JBLTOURONEM2BLK фото
Навушники JBL TOUR ONE M2 (Black) JBLTOURONEM2BLK фото
Навушники JBL TOUR ONE M2 (Black) JBLTOURONEM2BLK фото
Навушники JBL TOUR ONE M2 (Black) JBLTOURONEM2BLK фото
Навушники JBL TOUR ONE M2 (Black) JBLTOURONEM2BLK фото
Навушники JBL TOUR ONE M2 (Black) JBLTOURONEM2BLK фото
Навушники JBL TOUR ONE M2 (Black) JBLTOURONEM2BLK фото
Навушники JBL TOUR ONE M2 (Black) JBLTOURONEM2BLK фото
Навушники JBL TOUR ONE M2 (Black) JBLTOURONEM2BLK фото
Навушники JBL TOUR ONE M2 (Black) JBLTOURONEM2BLK фото
Навушники JBL TOUR ONE M2 (Black) JBLTOURONEM2BLK фото
Дольки від ПУМБ
Кешбек, привіт!
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 99 ₴
9 999
Колір
Black фото
Champague фото
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Повне адаптивне шумозаглушення та функція Smart Ambient

Насолоджуйтесь саундтреком свого життя, де б ви не знаходилися. Технологія повного адаптивного шумозаглушення автоматично використовує 4 мікрофони для шумозаглушення, щоб адаптуватися до навколишніх умов в режимі реального часу, зводячи до мінімуму відволікаючі фактори, коли вам потрібно сфокусуватися, оптимізуючи продуктивність JBL Tour One M2 для чудової якості звуку — і все це завдяки ANC у додатку JBL Headphones.

Чудова якість дзвінків з 4 мікрофонами та голосовим керуванням

Алгоритм виклику з 4 мікрофонами в JBL Tour One M2 дозволяє краще чути дзвонить навіть в умовах шуму та сильного вітру або отримувати допомогу від голосового асистента на ваш вибір. А завдяки функції VoiceAware можна вибрати рівень чутності свого голосу, регулюючи обсяг звуку, що надходить від входу мікрофона в навушники.

Технологія Smart Ambient

Будьте уважні до звуків навколишнього світу, насолоджуючись музикою за допомогою Smart Ambient, контролюючи рівні навколишнього звуку та включаючи кнопку «Персональне посилення звуку» через програму JBL Headphones, щоб збільшити гучність під час розмов на +15–20 дБ та відрегулювати баланс лівого та правого каналу.

Smart Talk для безпроблемних чатів

Завдяки функції Smart Talk не потрібно призупиняти музику, щоб швидко почати розмову: передова технологія розпізнавання голосу реагує на призупинення музики голосом та включає функцію TalkThru.

Легендарне звучання Pro

Завдяки широким глобальним дослідженням та випробуванням чудові акустичні характеристики JBL забезпечують точний, чистий звук та менше спотворень при прослуховуванні улюбленої музики на будь-якій частоті та гучності. 40-міліметрові динаміки Tour One M2 дозволять насолоджуватися чудовою якістю звуку: від насичених, зухвалих басів до захоплюючих верхніх нот.

Просторовий звук JBL з ефектом занурення

Пориньте у просторовий звук JBL і відчуйте себе у театрі, на концерті або в студії з улюбленим виконавцем. Завдяки цій запатентованій технології звук надходить практично з будь-якого місця, де ви знаходитесь, незалежно від джерела або пристрою, з якого ви включаєте відтворення.

Personi-Fi 2.0

Послухайте та відчуйте кожну ноту у своєму плейлисті. Налаштуйте звук відповідно до вашого особистого профілю за допомогою інтерактивних інструментів налаштування, які використовують точну інформацію про вас і ваші уподобання, щоб забезпечити точні акустичні характеристики, які найкраще вам підходять.

Безконтактне голосове управління

Завжди залишайтеся на зв'язку будь-де. Просто скажіть "Hey Google" або "Alexa", щоб поговорити з кращим голосовим помічником і керувати навушниками за допомогою голосових підказок кількома мовами.

Швидке сполучення за допомогою оперативного зв'язування Google та Microsoft

Відкрийте для себе аксесуари Bluetooth поблизу пристрою, а потім підключіться одним дотиком. За допомогою оперативного зв'язування Microsoft можна без проблем зв'язати Bluetooth-пристрої з ПК з Windows 10 або пізнішою версією.

Зберігайте контроль за програмою JBL Headphones

Вибирайте улюблені композиції. Просто звантажити безкоштовну програму та налаштовуйте еквалайзер, включайте адаптивне шумозаглушення або налаштовуйте параметри керування чутністю навколишніх звуків та підбирайте оптимальні параметри. Ви також можете налаштувати параметри навушників за допомогою сенсорного налаштування або адаптувати вихід звуку до аудіо або відео, щоб отримати максимум від прослуховування, вибрати голосового помічника і багато іншого.

Bluetooth 5.3 LE audio (*)

JBL Tour One M2 оснащений Bluetooth 5.3, що забезпечує більш стабільне та безпечне підключення, щоб ви могли насолоджуватися бездротовим підключенням максимально можливо. Завдяки новітній технології Bluetooth навушники JBL Tour One M2 впевнено крокують у майбутнє.

*Доступно з весни 2023 року через оновлення OTA.

4 мікрофони для шумозаглушенням

Прослуховуйте більше потрібних вам звуків і виключіть непотрібні завдяки двом мікрофонам з шумозаглушенням для кожного вуха — один із прямим і один зі зворотним зв'язком — для придушення відволікаючого шуму вітру.

Дуже м'які амбушури

Шкіряні амбушури забезпечують чудову якість звуку та пасивну ізоляцію.

Користувальницький еквалайзер

Виберіть улюблений режим: вокал, джаз, клубну музику, студійну або бас. Потім відрегулюйте акустичні характеристики та знайдіть налаштування, яке найкраще відповідає вашому власному контенту та смаку.

Інтелектуальне аудіо та відео

За допомогою програми JBL Headphones можна оптимізувати налаштування Bluetooth, щоб отримувати ще більше задоволення від прослуховування музики або потокового телебачення, фільмів або відео.

SilentNow

Задайте час за допомогою функції My Alarm («Мій будильник») та засинайте під улюблені пісні або плейлисти. Музика, яка ідеально підходить для подорожей, поступово переходить у режим SilentNow, в якому вмикається автоматичне шумозаглушення, а Bluetooth залишається вимкненим, щоб зберегти заряд акумулятора.

Функція перемикання між кількома пристроями

Легко перемикайтеся з одного пристрою Bluetooth на інший або підключайте кожен із навушників JBL Tour One M2 окремо.

Відтворення до 50 годин

Слухайте без обмежень. Насолоджуйтесь відтворенням протягом до 50 годин з повним адаптивним шумопоглинанням або до 30 годин з покращеним адаптивним шумопоглинанням. Якщо потрібно підзарядити навушники, просто поставте акумулятор на зарядку на 10 хвилин і отримайте ще 5 годин роботи від акумулятора.

Стильні кольори

Вибирайте між кремовим та чорним кольором для JBL Tour One M2, який найкраще відповідає вашому стилю.

Функції програми JBL Headphones

  • Користувальницький еквалайзер. Виберіть улюблений режим: вокал, джаз, клубну музику, студійну або бас. Потім відрегулюйте акустичні характеристики та знайдіть налаштування, яке найкраще відповідає вашому власному контенту та смаку.
  • My Alarm та SilentNow. Задайте час за допомогою функції My Alarm («Мій будильник») та засинайте під улюблені пісні або плейлисти. Музика, яка ідеально підходить для подорожей, поступово переходить у режим SilentNow, в якому вмикається автоматичне шумозаглушення, а Bluetooth залишається вимкненим, щоб зберегти заряд акумулятора.
  • Автовідтворення та пауза. Не пропустіть жодного такту. Як тільки ви знімаєте навушники, музика автоматично зупиняється, а потім відтворення починається з місця, де ви зупинилися.
  • Голосові підказки. Прослуховуйте оповіщення, наприклад, повідомлення про низький заряд акумулятора або вказівки щодо функцій за допомогою голосових підказок.

Характеристики

Загальні характеристики

Вид навушників
Тип підключення
Бездротові з підтримкою роботи від кабелю

Ні

Кріплення
Призначення

Універсальні

Акустичне оформлення

Звук

Мінімальна відтворювана частота

10 Гц

Максимальна відтворювана частота

40 кГц

Випромінювач

Динамічний

Чутливість

117 дБ

Опір

32 Ом

HI-RES AUDIO

Так

Мікрофон

Наявність гарнітури

Так

Система активного шумозаглушення

Ні

Eксплуатація

Інтерфейс підключення
З'ємний кабель

Так

Складна конструкція

Так

Захист від вологи

Ні

Особливості

Частотна характеристика (в пасивному режимі): 10 Гц-40 кГц

Частотна характеристика (активна): 10 Гц-22 кГц

Автономність

Час роботи

Відтворення з Bluetooth та ANC: до 30 годин

Телефонний режим з ANC: до 21 години

Телефонний режим без ANC: до 30 годин

Відтворення без Bluetooth та ANC: до 50 годин

Час зарядки

До 2 г

Особливості роботи та зарядки

Швидка зарядка: 10 хвилин для 5 годин роботи

Фізичні характеристики

Колір корпусу
Вага

272 г

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Відгуків