Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Питання-відповіді2

Навушники Xiaomi Redmi Buds 4 Active (Black) BHR6992GL

Код:727427
Є в наявності
Навушники Xiaomi Redmi Buds 4 Active (Black) BHR6992GL фото
Навушники Xiaomi Redmi Buds 4 Active (Black) BHR6992GL фото
Навушники Xiaomi Redmi Buds 4 Active (Black) BHR6992GL фото
Навушники Xiaomi Redmi Buds 4 Active (Black) BHR6992GL фото
Навушники Xiaomi Redmi Buds 4 Active (Black) BHR6992GL фото
Дольки від ПУМБ
Кешбек, привіт!
Кредит 0,01% до 25 платежів
-17%
Вигода 200 ₴
cashback iconКешбек 9 ₴
1 199
999
Колір
Black фото
White фото
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Xiaomi Redmi Buds 4 Active

Redmi Buds 4 Active – відмінний компаньйон для любителів імерсивного звуку, який завжди можна тримати під рукою. Завдяки потужним 12-мм випромінювачам ці навушники забезпечують неперевершену якість відтворення, забезпечуючи глибокі, насичені баси та чіткі, ясні високі частоти. І пропонують винятковий час автономної роботи – до 28 годин загального використання. Розширені функції, такі як Google Fast Pair, швидке заряджання та режим з низькою затримкою, а також просте сенсорне керування додають комфорту при використанні цих навушників. А завдяки своїй довговічності та рейтингу IPX4 вкладиші добре підходять для активного способу життя. Поліпшіть якість звуку за допомогою Redmi Buds 4 Active та насолоджуйтесь винятковою якістю звуку та зручністю щодня.

Xiaomi Redmi Buds 4 Active

Чіткий звук та сильний бас

Насолоджуєтеся ви улюбленою музикою або берете участь у інтенсивних ігрових сеансах, Redmi Buds 4 Active дозволять вам відчути ритм, як ніколи раніше. Все завдяки динамічному драйверу діаметром 12 мм, який став ще більшим, ніж раніше, і був професійно налаштований в звуковій лабораторії Xiaomi. Тому він забезпечує потужні баси та покращену якість звуку, створюючи приємні враження від прослуховування будь-якої музики.

Видатна продуктивність у шумній обстановці

Redmi Buds 4 Active покращать якість ваших голосових викликів за допомогою потужних мікрофонів та вдосконаленої технології шумозаглушення (ENC), яка мінімізує перешкоди через навколишній шум і забезпечує максимально чітку передачу голосу. Отримайте кришталево чистий звук для спокійних розмов навіть у шумній обстановці.

Xiaomi Redmi Buds 4 Active

Наддовгий час автономної роботи — 28 годин

Залишайтеся на зв'язку протягом дня, слухайте улюблену музику, подкасти та дзвоніть, не турбуючись про те, що у вас закінчиться заряд. Час автономної роботи навушників становить до 5 годин без підзарядки та до 28 годин* при використанні портативного зарядного чохла. Тому Redmi Buds 4 Active готові супроводжувати вас цілий день і навіть довше.

Швидка зарядка

Відчуйте зручність швидкого заряджання з Redmi Buds 4 Active. Ці навушники, створені для активного способу життя, пропонують можливість швидкісної зарядки, забезпечуючи до 110 хвилин відтворення всього за 10 хвилин підзарядки. Попрощайтеся з довгим очікуванням та встигайте все, що запланували.*

Xiaomi Redmi Buds 4 Active

Стабільне підключення

Завдяки новітній версії Bluetooth 5.3 прослуховування музики стане ще приємнішим. Ця технологія знижує енергоспоживання, забезпечує більш стабільний сигнал та сильніший захист від перешкод. І навіть при використанні в середовищі з безліччю навколишніх пристроїв ваші навушники без проблем забезпечуватимуть передачу сигналу без перешкод.

Режим низької затримки

Для геймерів та любителів кіно Redmi Buds 4 Active пропонують режим низької затримки, забезпечуючи надчутливий звук із затримкою до 60 мс. Оцініть вражаючу синхронізацію звуку в реальному часі, яка дозволить вам швидко реагувати та точно насолоджуватися кожною деталлю. Режим низької затримки пожвавить ваші розваги, як ніколи раніше.

Xiaomi Redmi Buds 4 Active

Сенсорне керування

Візьміть звук під контроль за допомогою функції сенсорного керування. Легко керуйте відтворенням музики та відповідайте на дзвінки одним торканням пальців. Насолоджуйтесь зручністю та простотою інтуїтивно зрозумілого сенсорного керування, що дозволяє залишатися на зв'язку та занурюватись в улюблений аудіоконтент, не дістаючи пристрою.

Google Fast Pair

Попрощайтеся зі складними процесами сполучення за допомогою технології Google Fast Pair. Швидко та легко з'єднайте Redmi Buds 4 Active з пристроями Android* через Bluetooth одним дотиком. Відкрийте кришку, щоб з'явилося вікно сполучення, і просто торкніться для підключення. Крім того, ця технологія дозволяє дізнатися, де ви залишили свої навушники, що дозволить швидше знайти їх за потреби.

Xiaomi Redmi Buds 4 Active

Водонепроникність IPX4

Ці бездротові навушники мають рейтинг IPX4* і створені для того, щоб протистояти негоді. Насолоджуйтесь музикою, тренуваннями та пригодами на свіжому повітрі, не турбуючись про те, що бризки води або піт пошкодять навушники. Рейтинг IPX4 гарантує їм довговічність, дозволяючи вам зосередитись на винятковому звуку, ведучи активний спосіб життя.

Просте налаштування в застосунку

Завантажте застосунок Xiaomi Earbuds* на свій смартфон, щоб налаштувати параметри низької затримки бездротових навушників Redmi Buds 4 Active та перевірити стан батареї. З ним ви зможете краще контролювати персоналізовані функції навушників та використовувати безліч інших корисних функцій.

Xiaomi Redmi Buds 4 Active

*Протестовано на водонепроникність IPX4. Відповідно до стандарту IEC 60529:2013. Індекс захисту зовнішнього корпусу (код IP), пристрій пройшов випробування, проведені Shenzhen 863 New Material and Technology Co., Ltd. Результати випробувань показують, що продукт відповідає стандарту IEC 60529:2013. Рейтинг IPX4 поширюється на навушники, а не на чохол для зарядки. Будь ласка, не використовуйте гарнітуру поруч із гарячою водою, не використовуйте гарнітуру у душі. Уникайте використання навушників під час інтенсивних тренувань, оскільки піт під час тренування може пошкодити пристрій. На момент покупки цей продукт є водонепроникним, бризкозахищеним та пиленепроникним, проте ці властивості не є постійними і можуть з часом погіршуватися та піддаватися щоденному зносу. Гарантія не поширюється на обладнання, пошкоджене внаслідок занурення у рідину. *Умови перевірки терміну служби батареї: рівень заряду батареї навушників становить 100%, гучність навушників встановлена на 50%, режим шифрування Bluetooth - SBC. Дані про зарядку навушників та час автономної роботи були отримані в результаті внутрішнього тестування, проведеного виробником. Фактичний час використання може змінюватись в залежності від умов використання, ємності зарядки та факторів навколишнього середовища. Протестовано на Redmi Note 12 Pro (MIUI 14.0.3.0). *На всіх підтримуваних пристроях Android із сервісами Google Play 11.7+ та сумісністю з Marshmallow (Android 6.0) та новіше. *Google Fast Pair відключиться через 5 хвилин, якщо скасувати 3 рази поспіль. Якщо функцію вимкнено, зачекайте 5 хвилин, щоб спробувати підключитися через Google Fast Pair. *Користувачі Android 6.0 і вище можуть отримати доступ до цієї програми в Google Play. Користувачі iOS 14.0 або пізнішої версії можуть отримати доступ до цієї програми в iOS App Store. *Технічні характеристики продукту надані лише з довідковою метою. Характеристики деяких продуктів можуть відрізнятися через зовнішні фактори, такі як навколишнє середовище та відмінності в мобільних телефонах.

Характеристики

Загальні характеристики

Вид навушників
Тип підключення
Бездротові з підтримкою роботи від кабелю

Ні

Кріплення
Призначення
Акустичне оформлення

Звук

Мінімальна відтворювана частота

20 Гц

Максимальна відтворювана частота

20 кГц

Випромінювач

Динамічний

Опір

32 Ом

Мікрофон

Наявність гарнітури

Так

Система активного шумозаглушення

Так

Особливості мікрофона

Мікрофон: Вбудований

Мікрофон із шумозаглушенням

Eксплуатація

Інтерфейс підключення
Довжина кабеля

Ні

З'ємний кабель

Ні

Управління

Сенсорне керування

Функції керування

Управління дзвінками

Управління музикою

Складна конструкція

Ні

Захист від вологи

IPX4

Особливості

Матеріал амбушюр: Силікон

Підтримка Google Fast Pair

12-мм динаміки

Управління через додаток

Автономність

Ємність аккумулятору

Зарядний кейс: 440 мАг

Навушники: 34 мАг

Час роботи

Із зарядним кейсом: до 28 годин

Час зарядки

Зарядний кейс: до 1,5 год

Особливості роботи та зарядки

Порт заряджання: USB Type-C

Швидка зарядка: 5 хв для 110 хв роботи

Фізичні характеристики

Колір корпусу
Вага

Навушник: 3,6 г (кожен)

Зарядний кейс: 34,7 г

Комплектація

Навушники

Інструкція

Кейс

Гарантійний талон

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера