Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків9
Питання-відповіді1

Робот-мийник вікон ECOVACS WINBOT X ER-WX (White)

Код:642212
Немає в наявності
Робот-мийник вікон ECOVACS WINBOT X ER-WX (White) фото
Робот-мийник вікон ECOVACS WINBOT X ER-WX (White) фото
Робот-мийник вікон ECOVACS WINBOT X ER-WX (White) фото
Робот-мийник вікон ECOVACS WINBOT X ER-WX (White) фото
cashback iconКешбек 129 ₴
12 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Інноваційний робот для миття вікон Ecovacs Winbot X

Ecovacs Winbot X – новинка 2018 року. Інноваційний робот-прибиральник вікон, володар премії CES Innovation Award Honoree. Головними нововведеннями цього робота є відсутність шнура живлення, повністю автономна робота від акумулятора та інтелектуальна система пересування. Це розширить діапазон його застосування і дозволить вам дістатися до найбільш недосяжних висот у вашому домі.

4-етапний процес очищення

На початку роботи робот використовує основну серветку з мікрофібри з додаванням мийного засобу, потім він усуває забруднення за допомогою гумового скребка, далі займається видаленням зайвої вологи і в кінці протирає поверхню від розводів.

Потужне зчеплення

Розширена технологія всмоктувальних турбін полегшує очищення різних видів поверхонь, в тому числі ребристих та нерівних.

Бездротове прибирання

Відсутність шнура живлення дозволяє Winbot X покрити більшу площу і дістатися до верхньої частини найвищих вікон. Час роботи від вбудованого акумулятора – 50 хвилин.

Повернення до точки старту

Після закінчення роботи апарат самостійно повертається у вихідну точку, тому вам не потрібно лізти за ним наверх. Ecovacs Winbot X – той домашній помічник, який потрібен кожній родині. З ним очищення вікон та інших гладких поверхонь буде завжди якісним й не потребуватиме особливих зусиль.

Безпека на різних поверхнях

Завдяки датчикам країв, робот справляється з обрамленими та безрамними вікнами, скляними дверима, душовими кабінами, дзеркалами, глянцевими меблями. Навіть якщо на поверхні є щілини шириною до 4 мм і глибиною 8 мм, робот не втрачає зчеплення і продовжує працювати.

Страховка

Для додаткової безпеки Winbot X має страхувальний трос і присоску «Safe Tether System» (довжина – 5 м). Він буде утримувати робота від падіння, якщо він раптом втратить силу всмоктування і несподівано від'єднається від поверхні.

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Дистанційне керування

Ні

Дисплей

Ні

Додаткова інформація

Режим прибирання: Smart Drive, миття вікон з миючим засобом, збір зайвої вологи, видалення бруду за допомогою гумового скребка; Тип збирання: вологе, сухе

Потужність та рівень шуму

Потужність

75 Вт

Регулювання потужності

Ні

Рівень шуму

62 дБ

Автономність

Тип живлення
Час роботи від акумулятора
Час зарядки акумулятора

2,5 год

Ємність аккумулятору

3000 мАгод

Конструкція і комплектація

Габарити

123 x 273 x 273 мм

Вага
Колір
Матеріал корпусу

Пластик

Гума

Комплектація

Адаптер живлення, зарядний пристрій, пульт ДК (з батарейками), страхувальне кріплення, страхувальний трос, подовжувач, очищуюча рідина, очищуюча тканина - 4 шт.

Завантаження

Відгуків

Найпопулярніші запити в категорії Робот-мийник вікон ECOVACS WINBOT X ER-WX (White)