Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Лишити вiдгук
Задати питання

Проектор Samsung The Freestyle (SP-LSP3BLAXUA)

Код:702579
Очікується
Проектор Samsung The Freestyle (SP-LSP3BLAXUA) video preview
Проектор Samsung The Freestyle (SP-LSP3BLAXUA) фото
Проектор Samsung The Freestyle (SP-LSP3BLAXUA) фото
Проектор Samsung The Freestyle (SP-LSP3BLAXUA) фото
Проектор Samsung The Freestyle (SP-LSP3BLAXUA) фото
Проектор Samsung The Freestyle (SP-LSP3BLAXUA) фото
Проектор Samsung The Freestyle (SP-LSP3BLAXUA) фото
Проектор Samsung The Freestyle (SP-LSP3BLAXUA) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
-18%
Вигода 6 000 ₴
cashback iconКешбек 269 ₴
32 999
26 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Розважайтеся на ходу з The Freestyle

Відкривайте для себе світ візуальних розваг наново з проектором The Freestyle від Samsung. Він портативний, оснащений передовими компонентами і дозволяє насолоджуватися чіткою та яскравою картинкою в будь-яких умовах – і вдома на дивані, і в заміській поїздці. Програмне забезпечення допомагає проектору самостійно оптимізувати розмір екрану, виконувати автоматичне фокусування та вирівнювати зображення навіть при наведенні під кутом. Що робить його використання простим та комфортним. А можливості Smart TV дають вам доступ до всіх улюблених розваг та корисних сервісів. У той час як 5-ватний низькочастотний динамік забезпечує звуковий супровід преміального рівня.

Поставте та дивіться

Від кухонних столів і тумбочок до трави та різних поверхонь поза домом – дизайн The Freestyle та можливість 180-градусного нахилу дає вам справжню гнучкість, що дозволяє насолоджуватися великим екраном де завгодно. А завдяки круглій компактній формі можна легко покласти його в рюкзак і взяти розваги з собою в дорогу.

Миттєве налаштування

Користуватися The Freestyle також дуже просто. Проектор самостійно оптимізує розмір екрану, виконує автоматичне фокусування та вирівнює зображення навіть при наведенні на поверхню під кутом. Він робить всю важку роботу за вас, тому ви можете розслабитися та насолоджуватися улюбленим контентом, коли та де забажаєте.1

Повноцінний досвід Smart TV

Насолоджуйтесь перевагами Samsung Smart TV на своєму проекторі. Отримайте доступ до потокових програм, слухайте улюблені плейлисти, використовуйте голосових помічників. З The Freestyle ви також можете вчитися, працювати та дивитися відео практично з будь-якого місця.2

Звук із охопленням у всі 360°

Влаштовуєте ви вечірку з нагоди дня народження, відпочиваєте вдома або проводите час на свіжому повітрі, 5-ватний динамік The Freestyle забезпечить вам повне занурення у звук. Він посилає хвилі у всіх напрямках для створення по-справжньому кінематографічного звучання.

Сумісність із зовнішнім акумулятором

Подорожуйте вільно з The Freestyle. Цей портативний проектор може живитись від зовнішніх акумуляторних батарей, які підключаються через USB, що дозволяє брати його із собою усюди. Легко переміщайтесь між поверхами свого будинку, беріть апарат на навчання чи ночівлю на природі. Просто підключіть його до павербанку та дивіться фільми, де б не знаходилися.3

Масштабування та переміщення екрану

Спрямовуйте проектор прямо або ставте його під кутом – зображення перед вами все одно залишиться рівним. The Freestyle автоматично вирівнює картинку (виправлення трапецеїдальних спотворень), щоб ви були готові до перегляду улюблених передач за лічені секунди.

Роздільна здатність Full HD

Незалежно від того, великий перед вами екран або маленький, The Freestyle забезпечує чудове зображення у повній роздільній здатності Full HD 1080p. Тому знаходитесь ви в поході або навчаєтесь вдома за столом, вам сподобається чудове висококонтрастне зображення цього проектора. 4

Дійсно великий екран

Дивіться свій контент у яскравих кольорах та високій чіткості на екрані з діагоналлю від 30 до 100 дюймів.5 Фільми, відеоігри, спорт – на ньому все виглядатиме вражаюче. Це епічне видовище у портативному форматі.

Інтелектуальне калібрування

Використовуйте програму SmartThings,6 щоб оптимізувати враження від перегляду з The Freestyle. З його допомогою можна настроювати параметри яскравості та кольоровості проектора прямо на екрані телефону. Крім того, інтелектуальне калібрування аналізує ваше оточення, наприклад, колір стін та умови освітлення, щоб допомогти створити приголомшливе зображення.

1Пацює з Samsung SmartHub; зовнішній контент транслюється через порт Micro HDMI та сумісні пристрої з AirPlay 2, SmartThings або Tap View.

2Доступність голосових помічників та програм залежить від регіону. Деякі функції потребують підключення до інтернету через Wi-Fi або з мобільного пристрою.

3Потрібний адаптер змінного струму або зовнішній акумулятор з USB-C (продається окремо).

4Яскравість залежить від навколишнього освітлення.

5Оптимальні розміри екрана від 30 до 100 дюймів по діагоналі; залежно від відстані проектора від поверхні.

6Яскравість залежить від навколишнього освітлення. Потрібен безкоштовний обліковий запис Samsung.

**Всі зображення наведені в якості ілюстрації продукту. Фактичний вид і дизайн можуть відрізнятися в залежності від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Основні характеристики

Формфактор
Технологія
Контрастність
Яскравість

550 люмен

Бездротові інтерфейси

Wi-Fi

Bluetooth 5.2

Роздільна здатність
Дротові інтерфейси та роз'єми

USB-C; Micro HDMI

Вбудована акустична система

Так

Особливості

Процесор зображень Crystal Engine; HDR10; HLG; Contrast Enhancer; Auto Motion Plus; Film Mode; Filmmaker Mode; Dolby Digital Plus; Звукова потужність (RMS) 5Вт; Bluetooth Audio; Операційна система Tizen; Samsung SMART TV; Голосове керування; Веб-браузер; SmartThings; DLNA; Adaptive Sound; Автоматичне вимкнення

Eкран

Макс. діагональ екрану
Мін. діагональ екрану

30"

Функції та налаштування

Тип лампи

LED

Ресурс лампи

20000 г

Живлення

Джерело живлення

Аккумулятор

Від мережі

Енергоспоживання

50 Вт

Габарити і комплектація

Габаритні розміри (В*Ш*Г)

104,2 х 172,8 х 95,2 мм

Вага

0,8 кг

Колір

Білий

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Проектор Samsung The Freestyle (SP-LSP3BLAXUA)