Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Мережеве сховище QNAP TS-673-4G

Код:684810
Немає в наявності
Мережеве сховище QNAP TS-673-4G фото
Мережеве сховище QNAP TS-673-4G фото
Мережеве сховище QNAP TS-673-4G фото
Мережеве сховище QNAP TS-673-4G фото
Мережеве сховище QNAP TS-673-4G фото
cashback iconКешбек 285 ₴
28 500

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Доступне чотириядерне мережеве сховище високого класу на базі AMD RX-421ND зі слотами PCIe для додавання твердотілого накопичувача M.2, підключення 10GbE або відеокарти.

TS-673 оснащене високопродуктивним та енергоефективним процесором AMD R-Series і має два слоти PCIe для більшої функціональності. Ви можете встановити карту розширення QNAP QM2, щоб додати кешування M.2 SSD/підключити 10GbE. Сумісна карта бездротового зв'язку для використання TS-673 у режимі точки бездротового доступу і графічна карта початкового рівня для підвищення продуктивності системи при відтворенні відео 4K. TS-673 дозволяє гнучко розгортати широкий спектр додатків з більш доступним бюджетом.

Два слоти PCIe Gen3 x4 підтримують карти QM2, адаптери 10GbE або бездротові мережеві карти.

Підтримує відеокарту початкового рівня, що дозволяє транскодувати і виводити відео 4K.

Два слоти для твердотілих накопичувачів M.2 SATA 6 Гбіт/с дозволяють налаштовувати кешування або пули зберігання, підвищуючи ефективність доступу до файлів.

Технологія автоматичного багаторівневого зберігання Qtier™ та кешування SSD дозволяють оптимізувати ефективність зберігання у режимі 24/7.

Розміщуйте віртуальні машини та контейнери для запуску різних додатків.

Знімки повністю фіксують стан системи і дані. Якщо файли були випадково видалені або змінені, їх можна швидко відновити до раніше записаних станів.

Великий потенціал NAS з двома слотами PCIe

TS-673 має два слоти PCIe (Gen3 x4), що дозволяє встановлювати мережеві карти 10GbE з одним/двома портами для прискорення додатків, що вимагають вищої пропускної здатності, таких як віртуалізація, робочі процеси мультимедіа та завдання резервного копіювання/відновлення для постійно зростаючого обсягу даних. Або карту розширення USB 3.2 Gen 2 (10 Гбіт/с) для передавання великих мультимедійних файлів на USB-накопичувач і з нього. Ви також можете встановити карти QM2, бездротові мережеві карти або графічну карту початкового рівня, щоб розширити функціональність NAS.

AMD R-Series quad-core CPU

Сховище оснащене чотириядерним процесором AMD R-Series RX-421ND наступного покоління з тактовою частотою 2,1 ГГц (Turbo Core до 3,4 ГГц) та двоканальною оперативною пам'яттю DDR4, що забезпечує блискавичну багатозадачність, пропускну здатність до 2190 МБ/с у конфігурації 10GbE. Завдяки механізму шифрування AES-NI з апаратним прискоренням TS-673 також забезпечує неперевершену продуктивність шифрування у своєму класі (до 2169 МБ/с з 256-бітовим шифруванням повного тому NAS за стандартом AES) для підвищення продуктивності системи, забезпечуючи при цьому безпеку конфіденційних даних.

Кешування на SSD та підключення 10GbE

TS-673 підтримує інноваційну карту QM2 PCIe, яка дозволяє додати до двох твердотілих накопичувачів M.2. Ви можете налаштувати кешування на SSD або створити багаторівневе сховище RAID 5 разом з двома SSD M.2 в NAS*. Оскільки ці твердотілі накопичувачі M.2 не займатимуть 3,5-дюймові відсіки для дисків, карта QM2 дозволяє максимально збільшити як ємність сховища, так і продуктивність. Існують також карти QM2, які включають можливість підключення 10GbE 10GBASE-T для забезпечення кешування на SSD з високошвидкісним мережевим підключенням на одній карті.

* Примітка: м.2 твердотілі накопичувачі для NAS та QM2 карти продаються окремо.

Кешування на SSD з оптимізацією Qtier™ для цілодобового прискорення

TS-673 підтримує кешування на SSD, а також підтримує додаткові SSD M.2 SATA 6 Гбіт/с (продаються окремо). Використання кешу SSD підвищує загальну продуктивність системи і ідеально підходить для поліпшення загального робочого процесу додатків, що вимагають довільного введення-виведення в секунду, таких як віртуалізація. Технологія QNAP Qtier™ також безперервно оптимізує ефективність зберігання за рахунок багаторівневого розподілу файлів і даних між SSD M.2, 2,5-дюймовими SSD та жорсткими дисками SATA великої ємності залежно від частоти доступу. Новий Qtier 2.0 підтримує функцію вводу-виводу, яка розширює можливості багаторівневого сховища SSD із зарезервованим простором, аналогічним кеш-пам'яті, для обробки пакетного введення-виведення в реальному часі, що значно збільшує переваги SSD.

Оптимальна обчислювальна потужність та відтворення відео 4K за допомогою відеокарти

Сховище дозволяє встановити відеокарту з низьким енергоспоживанням (живиться тільки від роз'єму PCIe) для підвищення продуктивності системи. Зі встановленою відеокартою TS-673 також забезпечує більш плавний робочий процес редагування відео та підтримує транскодування 4K UHD для забезпечення виняткової якості мультимедіа. Ви також можете використовувати пульт дистанційного керування QNAP (продається окремо) або мобільний додаток Qremote, щоб використовувати NAS як домашній кінотеатр.

Використовуйте NAS як бездротову базову станцію

Вставте сумісну бездротову мережеву карту PCIe (наприклад, QNAP QWA-AC2600) на TS-673 і використовуйте її з додатком WirelessAP Station, щоб використовувати NAS як бездротову базову станцію. Ваші мобільні пристрої та ПК можуть безпосередньо підключатися до NAS для швидкого доступу до його служб та підключення до Інтернету.

QTS

Завдяки модульному розподілу безлічі додатків та функцій операційна система QTS підвищує ефективність керування, персональну продуктивність, мультимедіа та багато іншого, роблячи роботу з NAS простішою, ефективнішою та гнучкішою! Вбудований центр додатків з сотнями програм, що встановлюються на вимогу, реалізує практично безмежні функціональні можливості NAS. Новий Qboost надає інструмент оптимізації NAS, який допомагає прискорювати додатки, відновлювати системні ресурси і планувати програми. QTS долає бар'єри пристроїв, платформ та географічного положення, щоб надати вам оптимізовані хмарні можливості та увімкнути розширені функції.

Комплексне рішення для відеоспостереження та цілодобової безпеки

Surveillance Station має зручний інтерфейс і підтримує понад 3000 IP-камер. Завдяки розширюваній системі ліцензування каналів IP-камер користувачі можуть створити комплексну систему спостереження для моніторингу у реальному часі, запису та відтворення медіафайлів. Користувачі з обмеженим бюджетом також можуть заощадити на камерах, використовуючи веб-камери USB для запису. Канали відеоспостереження можна відстежувати у будь-який час за допомогою додатка Vmobile на мобільних пристроях.

Захистіть свою територію з QVR Pro

QVR Pro – це сучасне рішення для відеоспостереження на базі NAS, яке спрощує керування камерою, розподіл місця для зберігання, перегляд у реальному часі з камери та відтворення. Виділений простір для зберігання даних спостереження можна налаштувати на TS-673 для оптимізації продуктивності системи, а канали спостереження можна відстежувати у будь-який час за допомогою мобільного додатка QVR Pro Client. Користувачі з обмеженим бюджетом можуть навіть використовувати веб-камери USB як мережеві камери, використовуючи QVR Pro з додатком QUSBCam2.

Розширте функціональність NAS за допомогою контейнерів і додатків

Container Station об'єднує технології віртуалізації LXC та Docker®, дозволяючи користувачам розміщувати і керувати контейнерними додатками безпосередньо на TS-673. Завдяки безлічі популярних і повністю налаштованих додатків, доступних з вбудованого Docker Hub® (В тому числі для автоматизації та мультимедіа), TS-673 надає користувачам широкий спектр потенційних функцій і можливостей додатків. Сховище також має додатки для резервного копіювання/синхронізації, керування контентом, зв'язку, завантаження та розваг. Кожен додаток можна встановити з Центру додатків QTS одним кліком миші.

Збільште вашу продуктивність

Операційна система QTS надає рішення для спрощення резервного копіювання файлів, керування, пошуку та багато чого іншого.

QmailAgent

Централізоване керування та перемикання між різними обліковими записами електронної пошти, резервне копіювання електронної пошти на TS-673 та забезпечення безпеки електронної пошти та особистої конфіденційності.

Notes Station 3

Notes Station 3 забезпечує переваги спільного ведення нотаток з підвищеною продуктивністю для підвищення ефективності вашої робочої групи.

Розумне подання

Qfiling автоматизує організацію файлів. Файли автоматично архівуються у папки відповідно до ваших налаштувань.

Повнотекстовий пошук

Qsirch швидко знаходить зображення, музику, відео, документи, електронні листи та інші файли.

Просте керування фотографіями з автоматичною категоризацією фотографій AI з підтримкою QuMagie

QuMagie пропонує вам абсолютно новий досвід керування фотографіями. Завдяки інтеграції алгоритму глибокого навчання AI QuMagie забезпечує розпізнавання облич, ідентифікацію об'єктів та географічні теги фотографій на вашому NAS. Схожі фотографії групуються в альбомах AI (наприклад Люди, Речі та Місця). Інші корисні функції включають вбудовану прокрутку шкали часу, налаштовувані обкладинки папок та потужний інструмент пошуку, який надає вам ідеальне рішення для керування фотографіями та обміну ними.

Характеристики

Основні характеристики

Тип

Мережеве сховище

Процесор

AMD R-Series RX-421ND

Тактова частота процесору

2,1 ГГц

Тип встановленої оперативної пам'яті

SO-DIMM DDR4

Системна пам'ять

2 ГБ

Flash-пам'ять

512 МБ

Інтерфейси і порти

Інтерфейси
Порти

1 x 3,5 мм audio jack

4 x USB 3.2 Gen1

4 х RJ-45

Зберігання даних

Кількість слотів під накопичувачі
Кількість встановлених накопичувачів

Не встановлені

Форм-фактор HDD
Кількість слотів для M.2

2

Форм-фактор M.2

2260/2280

Слоти розширення

2 x PCIe 3.0 x4

Максимальна ємність

96 ТБ

Файлова система

exFAT

EXT3

HFS+

FAT32

NTFS

EXT4

Додаткові характеристики

Підтримка RAID
Управління

WEB-інтерфейс

Програмні функції

Збільшення ємності дискового простору RAID-масиву

Функція відновлення RAID-масиву

Гаряча заміна дисків

Підтримка Bitmap

Підтримка S.M.A.R.T.

Підтримка операційних систем

Apple Mac OS 10.7 і вище

Microsoft Windows 7, 8, 10

Linux та UNIX

QTS

Фізичні характеристики

Колір

Чорний

Матеріал корпусу

Пластик

Метал

Габарити

18,8 x 26,4 x 28 см

Вага

5,9 кг

Комплектація

Сховище; Інструкція; Адаптер живлення; Шнур живлення; Ethernet-кабель - 2 шт; Кріпильні гвинти

Найпопулярніші запити в категорії Мережеве сховище QNAP TS-673-4G