Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Питання-відповіді2

Смарт-годинник Amazfit GTR 2 New Version (Thunder Black) A1952

Код:706262
Немає в наявності
Смарт-годинник Amazfit GTR 2 New Version (Thunder Black) A1952 фото
Смарт-годинник Amazfit GTR 2 New Version (Thunder Black) A1952 фото
Смарт-годинник Amazfit GTR 2 New Version (Thunder Black) A1952 фото
Смарт-годинник Amazfit GTR 2 New Version (Thunder Black) A1952 фото
Смарт-годинник Amazfit GTR 2 New Version (Thunder Black) A1952 фото
Смарт-годинник Amazfit GTR 2 New Version (Thunder Black) A1952 фото
Смарт-годинник Amazfit GTR 2 New Version (Thunder Black) A1952 фото
Смарт-годинник Amazfit GTR 2 New Version (Thunder Black) A1952 фото
-17%
Вигода 900 ₴
cashback iconКешбек 43 ₴
4 399

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Amazfit GTR 2

Новий стандарт класики

  • Тривимірний вигнутий дисплей без безелю
  • Комплексне відстеження стану здоров'я та фізичної активності
  • Зберігання та відтворення музики
  • Наддовгий термін служби батареї
  • Вбудована Alexa
 
 

Вигнутий дисплей без безелю (1)

Інтегральна конструкція. Ювелірне виконання.

Інтегральний дизайн Amazfit GTR 2 зі склом, яке органічно переходить у корпус, покращує візуальну естетику годинника та розширює радіус огляду.

 
 

Кольоровий AMOLED екран високої чіткості 1,39 дюйма

Твори мистецтва на вашому зап'ясті.

Великий AMOLED-дисплей високої роздільної здатності з щільністю 326 пікселів на дюйм забезпечує чітке та яскраве зображення під час перегляду часу та улюблених програм. В онлайн-магазині представлені десятки різних циферблатів, які можна змінювати в залежності від настрою. Крім того, можна змінювати віджети, які забезпечують швидкий доступ до потрібної інформації. Також можна проявити творчий підхід, встановлюючи як фон циферблату Amazfit GTR 2 свої улюблені зображення.

 
 

Постійно увімкнений дисплей (2)

Час завжди під контролем.

Amazfit GTR 2 – це чудовий годинник з безліччю корисних функцій, що дозволяє впевнено контролювати час. Завдяки завжди увімкненому дисплею час можна дізнатися в будь-який момент, навіть коли інші функції годинника неактивні. Ви можете вибрати шаблон для дисплея з декількох десятків варіантів. Для додаткової зручності та економії заряду батареї екран можна вимкнути, просто прикривши його або опустивши руку.

 
 

Цілодобове відстеження серцебиття (3)

Оповіщення про аномальне серцебиття для вашої безпеки.

Годинник Amazfit GTR 2 обладнаний розробленим компанією біотрекінговим оптичним ФПГ-датчиком другого покоління BioTracker™ 2, що дозволяє виконувати цілодобовий моніторинг серцебиття. Він визначає зону серцебиття та надсилає повідомлення про аномально високе серцебиття у стані спокою, щоб ви розуміли ефект фізичних вправ та скоротили відповідні ризики.

 
 

Вимірювання насичення крові киснем (4)

Комплексна інформація про стан здоров'я.

Насичення крові киснем є одним із найважливіших факторів здоров'я людини, тому в GTR 2 додано функцію вимірювання цього параметра, що дозволяє користувачеві відстежувати свій стан. Вимірюйте рівень кисню в крові під час тривалої розумової роботи або фізичної активності, такої як марафон або високоінтенсивне тренування на відкритому повітрі, щоб повністю контролювати своє здоров'я.

 
 

Система оцінки стану здоров'я PAI (5)

Один показник для загальної оцінки фізичного стану.

PAI (Personal Activity Intelligence) – це система оцінки стану здоров'я, яка за допомогою алгоритмів перетворює комплексні дані, такі як частота серцебиття, тривалість активності та інші дані про здоров'я в одну зрозумілу оцінку фізичного стану. Ця функція відстежує всі види вправ у будь-який час і в будь-якому місці, а також персоналізує систему оцінки стану здоров'я кожного користувача на підставі його даних про здоров'я.

 
 

Моніторинг якості сну (6) для підвищення працездатності. Аналіз фаз нічного та короткого (денного) сну

Хороший нічний сон грає найважливішу роль світі. Тому годинник Amazfit GTR 2 підтримує докладний моніторинг сну, який більш точно визначає фази сну (поверхневий, глибокий і швидкий) (7), відстежує дихання під час сну та надає аналіз якості нічного сну та пропозиції щодо його покращення. Годинник також розпізнає короткий денний сон, що дозволяє записувати повнішу інформацію про сон.

 
 

Вимірювання рівня стресу

Відчуваєте стрес? Годинник підкаже, коли потрібно вжити заходів.

Вимірюйте свій особистий рівень стресу (низький, нормальний, середній чи високий) у будь-який час, коли почуваєтеся пригнічено. Це дозволить зрозуміти, коли необхідно розслабитися та відпочити.

 
 

Водонепроникність 5 АТМ (8)

Для тих хто любить плавати на глибині.

Годинник Amazfit GTR 2 водонепроникний на глибині до 50 метрів, як і традиційний високотехнологічний годинник. Ви можете спокійно носити його щодня та під час занять плаванням.

 
 

90 спортивних режимів, розумне розпізнавання видів спорту

Активуйте потрібний спортивний режим, і після закінчення вправи годинник створить аналітичний звіт (який також буде доступний у мобільному додатку), щоб ви могли вдосконалювати свій план тренувань. Функція розумного розпізнавання спортивних режимів також усуває необхідність у ручному виборі режиму, тому годинник завжди готовий до ваших дій.

*Активуйте потрібний спортивний режим, і після закінчення вправи годинник створить аналітичний звіт (який також буде доступний у мобільному додатку), щоб ви могли вдосконалювати свій план тренувань. Функція розумного розпізнавання спортивних режимів також усуває необхідність у ручному виборі режиму, тому годинник завжди готовий до ваших дій.

Збільшений час роботи від батареї – 14 днів (9)

Запас енергії для максимальної продуктивності.

Батарея зі складною конструкцією схеми, витонченим корпусом і високою ємністю (471 мАг) дозволяє годиннику GTR 2 працювати до 14 днів без підзарядки. Тому ви можете бути впевнені, що не залишитеся без підтримки, куди б вправи не привели вас.

 
 

Зберігання та відтворення музики

Плей-лист на вашому зап'ясті.

Годинник Amazfit GTR 2 дозволяє керувати відтворенням музики на смартфоні через підключення через Bluetooth. Також годинник має власне сховище для музики об'ємом 3 ГБ (10), де можна зберегти 300–600 улюблених пісень із мобільного телефону. Ви можете відкласти телефон, надіти бездротові навушники Amazfit PowerBuds (11) та завжди слухати свої улюблені плей-листи під час тренування, де б ви не знаходилися.

Розмовляйте з вашим годинником та з іншими людьми

Функція дзвінка через Bluetooth.

Отримуйте дзвінки безпосередньо на годинник.

Годинник Amazfit GTR 2 оснащений мікрофоном і динаміком, який дозволяє відповідати на дзвінки на годиннику, коли це незручно робити на телефоні. Підключіть GTR 2 до мобільного телефону через Bluetooth, і ви не пропустите важливий дзвінок.

Розумне голосове керування

Звільніть свої руки.

Щоб встановлювати будильники та таймери, перевіряти прогноз погоди, керувати інтелектуальними побутовими приладами, створювати списки покупок, ставити запитання, отримувати переклад фраз та багато іншого просто підніміть руку та сформулюйте запит Alexa (12). За допомогою автономного голосового помічника (13) ви можете керувати годинником голосовими командами без підключення до інтернету, включаючи спортивні режими та активувати функцію моніторингу серцебиття.

Швидкий доступ до інформації

Аналітичні функції ліворуч, довідкові функції праворуч.

У годинник Amazfit GTR 2 додано функцію карток швидкого доступу. Вам достатньо провести праворуч по екрану, щоб переглянути такі відомості, як прогноз погоди, події, зворотний відлік, програми, що працюють у фоновому режимі, та загальні відомості про додатки, що значно збільшує ефективність. Проведіть ліворуч по екрану, щоб перейти на екран швидкого доступу, який можна налаштувати та використовувати для швидкого відкриття потрібних функцій.

 
 

Налаштування тривалості та інтенсивності сповіщень

Обертання та блокування екрану.

Завдяки покращеній тактильній вібрації годинник GTR 2 забезпечує більш чіткий та швидкий відгук при отриманні телефонних дзвінків та повідомлень. За допомогою тактильного лінійного вібромотора можна задавати різну інтенсивність та тривалість вібрації, забезпечуючи необхідні відчуття.

Екран годинника Amazfit GTR 2 можна повертати на 180°, щоб забезпечити зручність використання для правою та лівою рукою, а також блокувати за допомогою пароля для запобігання доступу інших користувачів, коли ви знімаєте годинник. Функція виявлення носіння може автоматично блокувати (14) годинник, коли ви його знімаєте.

 
 

Важливі повсякденні функції завжди під рукою

Будильники, події, таймери тощо

Годинник Amazfit GTR 2 може ефективно обробляти ваш персональний розклад на день, повідомляти вас про вхідні дзвінки або повідомлення, а також нагадувати про необхідність рухатися, якщо ви сидите надто довго. Крім того, він відстежує події та забезпечує доступ до функції «Не турбувати», секундоміру та прогнозу погоди, а також дозволяє налаштовувати будильники та таймери.

 
 

Сумісність із додатком Zepp

Оптимізоване керування даними про стан здоров'я (15).

Годинник Amazfit GTR 2 підключається до нової версії програми Zepp, де проводиться аналіз кількох джерел даних для забезпечення цілодобового керування даними про тіло, що допомагає користувачам у будь-який час знати свій фізичний стан. Серед основних функцій відображення та аналіз даних про стан здоров'я та вправи, а також інтелектуальне управління пристроєм.

1В Amazfit GTR 2 реалізовано нову концепцію дизайну. Виріб не має помітних рамок на передній панелі, завдяки чому він виглядає «безрамковим». Стандартна версія відрізняється 3D-склом та алмазоподібним вуглецевим покриттям oDLC, а нова версія – склом 2.5D.

2«Дисплей постійно увімкнений»: коли екран світиться, на ньому відображається вміст системи. Коли він перебуває в режимі очікування, на ньому відображається час. Для використання цієї функції користувачеві потрібно вручну настроїти режим «Дисплей постійно увімкнений». Користувач може вмикати та вимикати цю функцію на годиннику або в програмі.

3Для роботи функції безперервного моніторингу серцебиття користувачеві необхідно увімкнути функцію «Вимірювання серцебиття». Функція безперервного моніторингу серцебиття підтримується в додатку, і як мінімальний інтервал вимірювання можна встановити 1 хвилину. Цю функцію не можна використовувати з медичною метою і не слід застосовувати як основу для медичного діагнозу. Результати вимірювань надаються лише для довідки. У разі поганого самопочуття зверніться до професійного медичного закладу.

4Рівень SpO2 може впливати на рівень кисню у різних органах. Якщо цей рівень занадто низький, може виникнути запаморочення, головний біль або зупинка серця. Цей виріб не є медичним пристроєм. Дані вимірювань надаються лише для довідки та не можуть використовуватися з метою професійної діагностики чи моніторингу будь-яких медичних станів. Крім того, на точність даних можуть впливати фізичні характеристики. Для виміру SpO2 тримайте руку нерухомою.

5Дослідження HUNT Fitness Study показало, що люди, яким вдається підтримувати значення PAI на рівні 100 одиниць або вище, менш схильні до розвитку гіпертонії, захворювань серця та діабету 2-го типу. HUNT Fitness Study: дослідження, проведене професором факультету медицини Норвезького університету з природничих та технічних наук Ульріком Віслоффом (Ulrik Wisloff). Більш ніж за 35 років дослідження у ньому взяло участь понад 230 тис. осіб. Для використання цієї функції необхідно увімкнути моніторинг серцебиття.

6Функція моніторингу сну може реєструвати нічний сон та короткий (денний) сон, який триває понад 20 хвилин. Будь-який період сну, який починається або завершується між 22:00 та 08:00, реєструється як нічний сон, і якщо ви засинаєте протягом 60 хвилин, які накладаються на початок або кінець цього періоду, такий сон також реєструється як нічний. Сон, початок або завершення якого виходить за рамки періоду нічного сну більш ніж на 60 хвилин і який не накладається на проміжок 22:00–08:00, реєструється як короткий (денний) сон.

7Період швидкого руху очей, також відомий як фаза швидкого сну, є основою нормального біологічного ритму та підтримання життя ссавців. Він становить приблизно 20-25% від усього циклу нічного сну. Він характеризується швидким рухом очей, малоамплітудними змішаними частотами активності ЕЕГ та розслабленням м'язів. Фаза швидкого сну пов'язана із сновидіннями.

8Відповідно до стандарту GB/T 30106-2013 / IOS 22810:2010 годинник Amazfit GTR 2 відноситься до класу 5 АТМ, що означає водонепроникність на глибині до 50 метрів. Він витримує попадання бризок та снігу, а також може використовуватися під час прийняття душу чи плавання. Годинник успішно пройшов тестування в National Watch Quality Supervision and Inspection Center. Номер звіту: SHES200701427701. Знімайте годинник під час прийняття гарячого душу та перебування у сауні. Надмірна кількість пари може послабити ущільнення, внаслідок чого воно стане менш стійким до води у майбутньому. Шкіряні та металеві ремінці не призначені для плавання. Коли збираєтеся плавати, змініть ремінець на ремінець із фторкаучуку або іншого відповідного матеріалу. Додаткову інформацію можна знайти на сторінці служби підтримки support.amazfit.com

9Час роботи від батареї залежить від налаштувань, умов використання та інших факторів. Таким чином, фактичний результат може відрізнятись від лабораторних даних. Сценарій використання у звичайному режимі: цілодобовий вимір серцебиття; моніторинг сну включений; 150 вмикаючих екран push-повідомлень на день; 30 підйомів зап'ястя для перегляду часу; операції з яскравим підсвічуванням екрану протягом 5 хвилин; фізичні вправи 3 рази на тиждень; біг із використанням GPS протягом 30 хвилин. Сценарій використання у базовому режимі: функцію Bluetooth вимкнено; вимір серцебиття та інші функції телефону відключені; тільки підйом зап'ястя для увімкнення екрана 100 разів на день. Сценарій інтенсивного використання: цілодобовий вимір серцебиття, моніторинг сну, моніторинг якості дихання під час сну, моніторинг рівня стресу, 150 вмикаючих екран push-повідомлень на день, підйом зап'ястя 100 разів, операції з яскравим підсвічуванням екрану протягом 15 хвилин, фізичні вправи 3 на тиждень, біг із використанням GPS протягом 30 хвилин. Безперервний час роботи з увімкненим модулем GPS: 48 годин. Увімкніть моніторинг серцебиття та модуль GPS, використовуйте сигнал GPS для збереження карти маршрутів тренувань. Безперервний час роботи в режимі дзвінка через Bluetooth: 10 годин. Підключіть Amazfit GTR 2 до телефону та використовуйте функцію телефонного дзвінка через Bluetooth.

10Максимальне місце для зберігання музики становить 3 ГБ (через те, що система займає місце, фактичний об'єм може бути менше 3 ГБ); якщо рахувати, що пісня займає 5–10 МБ, можна зберігати до 300–600 пісень MP3.

11Бездротові навушники Amazfit PowerBuds купуються окремо.

12Для перегляду доступних країн/регіонів, підтримуваних мов та відомостей про активацію та використання Alexa на Amazfit GTR 2 відвідайте веб-сайт support.amazfit.com.

13Автономний голосовий помічник підтримує команди лише англійською мовою.

14Автономний голосовий помічник підтримує команди лише англійською мовою.

15Автономний голосовий помічник підтримує команди лише англійською мовою.

16Мережу Wi-Fi можна використовувати лише для передачі музики зі смартфона на годинник.

Характеристики

Загальні характеристики

Серія
Операційна система

Amazfit OS

Сумісність з ОС

Android

Apple iOS

Для кого
Додаток для смартфона

Zepp

Фізичні характеристики

Форма годинника

Дисплей

Тип дисплея

Кольоровий

Діагональ дисплея

1,39"

Роздільна здатність дисплея

454 х 454

Сенсорний дисплей

Так

Технічні характеристики

Розмір вбудованої пам'яті
Датчики

Рух: Датчик тиску повітря

3-осьовий геомагнітний датчик

Гироскоп

Датчик зовнішнього освітлення

Датчик прискорення

ФПГ-датчик BioTracker™ 2 (за допомогою вимірювання рівня кисню в крові)

Підтримка GPS

Так

Функціональність

Телефонні дзвінки
Функції

Лінійний вібромотор

Моніторинг

Калорій

Серцевого ритму

Сну

Фізичної активності

Стресу

Насичення крові киснем (SpO2)

Особливості

Динамік

Мікрофон

Кнопки: 2

Ширина: 22 мм

Aвтономність

Ємність акумулятора

471 мА*год

Зарядка

Магнітна зарядка

Час зарядки: 2,5 години

Час роботи

До 14 днів

Ремінець та корпус

Регулювання довжини ремінця

Так

Змінний ремінець

Так

Матеріал корпуса
Матеріал ремінця
Колір корпуса
Колір ремінця

Габарити і комплектація

Габарити (ВхШхГ)

46.5 x 46.5 x 10.9 мм

Вага

32 г

Комплектація

Гарантійний талон

Інструкція

Смарт-годинник

Зарядна база

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера

Завантаження

Найпопулярніші запити в категорії Смарт-годинник Amazfit GTR 2 New Version (Thunder Black) A1952