Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Смарт-годинник Amazfit Pop 3R (Silver) 997951

Код:728359
Є в наявності
Смарт-годинник Amazfit Pop 3R (Silver) 997951 фото
Смарт-годинник Amazfit Pop 3R (Silver) 997951 фото
Смарт-годинник Amazfit Pop 3R (Silver) 997951 фото
Смарт-годинник Amazfit Pop 3R (Silver) 997951 фото
Смарт-годинник Amazfit Pop 3R (Silver) 997951 фото
Смарт-годинник Amazfit Pop 3R (Silver) 997951 фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
Новинка
cashback iconКешбек 22 ₴
2 299
Колір
Black фото
Silver фото
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Amazfit Pop 3R

Розумний годинник Amazfit Pop 3R – це універсальний компаньйон для повсякденного життя та занять фітнесом. Він поєднує у собі приголомшливий HD AMOLED дисплей, можливість відповідати на виклики прямо із зап'ястя, розширені спортивні режими, комплексний моніторинг стану здоров'я, тривалий час автономної роботи, яскраві циферблати та легке керування музикою. І все це в одному стильному та функціональному корпусі, який надійно захищений від вологи та пилу за стандартом IP68, що дозволяє носити цей годинник буквально скрізь. Живіть активно і будьте готові до всього, а Amazfit Pop 3 допоможе вам добиватися поставлених вершин та стежити за своїм здоров'ям ще краще.

Великий та чіткий AMOLED дисплей

Amazfit Pop 3R оснащений HD AMOLED дисплеєм з діагоналлю 1,43 дюйма та високою роздільною здатністю, що забезпечує яскраве та кристально чисте зображення. Навіть у сонячний день. Легко переглядайте всю необхідну інформацію та керуйте віджетами легким торканням, а режим «Завжди увімкнений» (Always-on display) дозволить завжди бачити час і ваші повідомлення, зберігаючи при цьому привабливий зовнішній вигляд самого годинника.

Елегантний дизайн та понад 100 циферблатів на вибір

Цей розумний годинник в класичному дизайні стане елегантним та стильним доповненням до вашого образу. Міцна металічна рама доповнена стійким загартованим склом та гнучким ремінцем, що робить його зручним та довговічним. А завдяки великому вибору з більш ніж 100 циферблатів у вас буде безліч можливостей для персоналізації свого аксесуара. Зокрема, для створення воістину унікального образу ви можете завантажити свої власні фотографії у якості фону і розставити пріоритети в тому, що ви вважаєте важливим, за допомогою модульного циферблата.

Amazfit Pop 3R

Відповідайте на дзвінки прямо із зап'ястя

Завдяки вбудованому мікрофону та динаміку вам достатньо лише підключити Amazfit Pop 3R до свого мобільного телефону за допомогою Bluetooth, щоб зручно здійснювати та приймати виклики прямо зі свого розумного годинника. Таким чином, ви зможете не пропустити важливі дзвінки і легко залишатися на зв'язку з сім'єю і друзями. Навіть у ситуаціях, коли ваші руки зайняті або, коли доступ до телефону ускладнений.

100+ спортивних режимів

Тренуйтеся під наглядом і досягайте більшого. Цей розумний годинник підтримує вражаючий набір зі 100 спортивних режимів, гарантуючи, що ви зможете точно відстежувати та контролювати різні фізичні навантаження в реальному часі. Серед них ходьба на свіжому повітрі та в приміщенні, біг, біг у приміщенні, їзда на велосипеді, їзда на велосипеді на відкритому повітрі, футбол, йога та багато іншого. Крім того, цей розумний годинник може точно відстежувати всі важливі дані, такі як тривалість тренування, відстань, спалені калорії, частота серцевих скорочень і швидкість.

Amazfit Pop 3R

Моніторинг серцевого ритму у реальному часі

Amazfit Pop 3R допоможе вам краще стежити за своїм здоров'ям завдяки цілодобовому контролю за частотою серцевих скорочень. А також видаватиме попередження у разі надмірно високої частоти пульсу, щоб ви могли вчасно вжити заходів.

Рівень кисню та показники стресу

Визнаючи важливість рівня насичення крові киснем (SpO2) для здоров'я людини, цей розумний годинник оснащений удосконаленим біосенсором, який ретельно контролює рівень SpO2 протягом усіх 24 годин. І має монітор стресу, який допоможе контролювати рівень стресу та збалансувати емоційний стан за потреби. Це дозволить вам уважно стежити за своїми життєво важливими показниками та надасть цінну інформацію про загальне самопочуття.

Amazfit Pop 3R

Відстеження сну

Відпочинок також важливий для хорошого самопочуття, тому годинник має функцію моніторингу якості сну. Вона може відслідковувати різні аспекти вашого сну, включаючи його загальну тривалість, періоди легкого та глибокого сну, час неспання, а також час, необхідний вам для засинання та пробудження. Все для того, щоб ви могли краще розподіляти свій час та виділяти достатньо часу на відпочинок.

Керування музикою та інші корисні функції

Підключивши цей смарт-годинник до свого мобільного телефону, ви отримуєте можливість легко керувати відтворенням музики на смартфоні за допомогою розумного аксесуара. Запускайте треки, зупиняйте, переходьте до попередньої чи наступної пісні та регулюйте гучність – і все це прямо із вашого зап'ястя. Крім того, ви можете встановлювати будильники, переглядати вхідні повідомлення та прогноз погоди, отримувати нагадування, знаходити за допомогою годинника свій телефон та робити багато іншого. Це дійсно розумний та багатофункціональний помічник на кожен день.

Amazfit Pop 3R

Водостійкий корпус

Дощ на пробіжці або піт від інтенсивних тренувань не зможуть пошкодити Amazfit Pop 3R. Цей годинник має водонепроникність класу IP68, що гарантує його стійкість до бризок води і навіть короткочасного занурення під воду. Тому його можна використовувати за будь-яких умов, у тому числі і у вологому середовищі.

Відмінна автономність

Зосередьтеся на важливому замість того, щоб постійно контролювати рівень заряду на своєму годиннику. Amazfit Pop 3R може похвалитися чудовим часом автономної роботи – до 12 днів при звичайному використанні. Це гарантує, що годинник зможе справлятися з повсякденними навантаженнями без необхідності частої підзарядки.

Характеристики

Загальні характеристики

Серія

Amazfit Pop 3R

Операційна система

Пропрієтарна

Сумісність з ОС

Android

Apple iOS

Для кого
Додаток для смартфона

Zepp

Фізичні характеристики

Форма годинника

Дисплей

Тип дисплея

AMOLED

Діагональ дисплея

1,43"

Роздільна здатність дисплея

466 х 466

Сенсорний дисплей

Так

Особливості дисплея

Щільність пікселів: 461 ppi

Матеріал дисплея: Загартоване скло

Технічні характеристики

Розмір вбудованої пам'яті

128 Мб

Розмір оперативної пам'яті

4 Мб

Датчики

Шагомір

Акселерометр

Лічильник калорій

Пульсометр

Датчик насичення крові киснем

Інтерфейси та підключення

Bluetooth 5.2

Підтримка GPS

Ні

Наявність камери

Ні

Функціональність

Телефонні дзвінки
Функції

Фітнес-трекер

Розрахунок пройденої відстані

Відстеження сну

Відстеження часу активності

Прослуховування музики

Розумний будильник

Відстеження швидкості руху

Моніторинг

Калорій

Серцевого ритму

Сну

Пульсу

Фізичної активності

Повідомлення

Соціальні мережі

Електронна пошта

Повідомлення

Сповіщення про дзвінки

Події календаря

Повідомлення з додатків активності

Функції для спорту

Понад 100 спортивних режимів

Особливості

Вбудований мікрофон

Звуковий сигнал

Понад 100 змінних циферблатів

Aвтономність

Ємність акумулятора

320 мА*год

Зарядка

Магнітна зарядка

Час роботи

До 4 днів

Ремінець та корпус

Регулювання довжини ремінця

Так

Змінний ремінець

Так

Матеріал корпуса
Захист від вологи та пилу

IP68

Колір корпуса
Колір ремінця

Габарити і комплектація

Габарити (ВхШхГ)

263 x 45.5 x 10.8 мм

Вага

55.48 г

Комплектація

Гарантійний талон

Інструкція

Смарт-годинник

Зарядний пристрій

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера