Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Питання-відповіді4

Смарт-годинник Redmi Watch 3 (Black)

Код:719928
Очікується
Смарт-годинник Redmi Watch 3 (Black) фото
Смарт-годинник Redmi Watch 3 (Black) фото
Смарт-годинник Redmi Watch 3 (Black) фото
Смарт-годинник Redmi Watch 3 (Black) фото
Смарт-годинник Redmi Watch 3 (Black) фото
Смарт-годинник Redmi Watch 3 (Black) фото
Смарт-годинник Redmi Watch 3 (Black) фото
Смарт-годинник Redmi Watch 3 (Black) фото
Смарт-годинник Redmi Watch 3 (Black) фото
Смарт-годинник Redmi Watch 3 (Black) фото
Смарт-годинник Redmi Watch 3 (Black) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
-25%
Вигода 1 000 ₴
cashback iconКешбек 29 ₴
3 999
2 999
Колір
Black фото
Ivory фото

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Redmi Watch 3

Найкращий компаньйон на кожен день

Суперяскравий дисплей

Легко переглядати навіть за яскравого сонячного світла

Надвеликий та чіткий 1,75-дюймовий AMOLED-дисплей має співвідношення площі екрану до корпусу 70%, що дозволяє переглядати все з одного погляду, від сповіщень про повідомлення до даних про тренування. Крім того, він дає вам більше місця для розміщення ваших улюблених програм і полегшує керування розташуванням усіх функцій. А пікова яскравість дисплея 600 ніт дозволяє легко читати навіть за яскравого сонячного світла.

Модно, стильно, молодіжно

Дизайн з інноваційною конструкцією петлі для кращої фіксації

Redmi Watch 3 поставляються в класичних варіантах – чорний та колір слонової кістки. Але ви легко можете замінити їх ремінцями інших кольорів, яскравими та елегантними. При цьому новий ремінець смарт-годинника має інноваційну петлю з пам'яттю положення. Після того, як ви при першому надяганні оберете отвір, він запам'ятається, і надалі вам буде легше застібати годинник.

200+ стильних циферблатів

Різні образи на кожен день

Вибирайте той дизайн, який краще відображає ваш стиль чи настрій. У додатку ви можете вибрати з понад 200 циферблатів, що налаштовуються та охоплюють такі теми, як спорт, мінімалізм, технології та техніка. Є також кілька always-on циферблатів*, які постійно включені та завжди надають вам всю необхідну інформацію без необхідності піднімати руку для активації екрану.

Дуже легкі

Зручно носити протягом дня

Продовжуючи філософію легкого дизайну серії Redmi Watch, корпус годинника важить всього 37 г, тому він практично невідчутний і годинник зручніше носити на зап'ясті. А плоска бічна рамка з металу не тільки додає структурної міцності, але й допомагає пристрою виділитися.

Незалежний чип супутникового позиціонування

Точне відстеження кожного кроку

У годинник вбудований незалежний сучасний чип GNSS для швидкого позиціонування з високою точністю. Підтримуються п'ять систем позиціонування (GPS/Galileo/Beidou/GLONASS/QZSS) для точного відстеження кожного кроку.

Понад 120 режимів тренування

Ваш ідеальний фітнес-компаньйон

Redmi Watch 3 підтримує понад 120 режимів тренувань*, включаючи біг на свіжому повітрі, їзду на велосипеді, походи та плавання в басейні. Вбудовані професійні спортивні алгоритми допомагають точно відслідковувати частоту серцевих скорочень, споживання калорій та тривалість тренування, щоб ви могли тренуватися більш науково та ефективно.

Тренер на вашому зап'ясті

Професійний підхід до бігу

Ви можете вибрати один із 10 вбудованих бігових курсів з різною інтенсивністю тренувань залежно від вашого фізичного стану та спортивного досвіду. Пройди шлях від новачка до експерта з Redmi Watch!

Водонепроникність 5 АТМ

Готові промокнути

Водонепроникність до 5 АТМ дозволяє носити годинник навіть під час плавання.

Моніторинг рівня кисню в крові та частоти серцевих скорочень

Слідкуйте за своїм здоров'ям цілодобово

Оптичний оксиметричний датчик визначає насичення крові киснем*, тому за необхідності ви можете виміряти рівень сатурації крові. Майже в один дотик. Крім того, в годиннику використовується повністю оновлений алгоритм вимірювання серцевого ритму, який може вловлювати сигнали більш точно. Тому зміни вашого серцебиття можна відслідковувати безперервно та безпомилково.

Науковий моніторинг сну

Допомагає вам спати краще

За допомогою наукових технологій моніторингу сну Redmi Watch 3 веде облік вашого сну у режимі реального часу на різних стадіях. Годинник здатний визначати всі стадії, включаючи глибокий, легкий сон та швидкий сон, а також дають рекомендації, щоб покращити ваші звички та якість нічного відпочинку.

12 днів автономної роботи

Проста та зручна магнітна зарядка

Оптимізований алгоритм роботи від батареї та чип з низьким енергоспоживанням забезпечують годиннику до 12 днів автономної роботи при повній зарядці*. А портативна магнітна зарядна док-станція полегшує заряджання. Таким чином, з Redmi Watch 3 вам не потрібно турбуватися про те, чи вистачить енергії до кінця дня.

Голосові дзвінки через Bluetooth

Відповідайте на дзвінки, просто піднявши руку

З Redmi Watch 3 на телефонні дзвінки можна відповідати одним дотиком до годинника. Тож неважливо працюєте ви чи займаєтеся спортом, ви можете просто підняти руку, щоб відповісти на телефонний дзвінок, щоб не пропустити нічого важливого.

Цілодобова допомога

У разі надзвичайної ситуації тричі натисніть бічну кнопку, щоб швидко зателефонувати контактній особі для екстреного зв'язку. Щоб ця функція коректно працювала, екстрений контакт повинен бути встановлений у програмі Mi Fitness, а годинник має бути підключений до Bluetooth смартфона.

*Цей продукт не призначений для використання в якості медичного пристрою, а також діагностики, лікування або запобігання будь-яким захворюванням. Усі дані та виміряні значення призначені лише для особистого ознайомлення.

*Зображення та моделі продуктів, дані, функції, продуктивність, параметри специфікації, інтерфейс користувача та інша інформація щодо продукту на цій сторінці наведено тільки для довідки і можуть відрізнятися від фактичного продукту.

*Якщо не зазначено інше, дані випробувань цього продукту отримані в лабораторії Xiaomi.

*Redmi Watch 3 поставляються з чорним або білим ремінцем, ремінці інших кольорів необхідно купувати окремо. Варіанти кольору можуть змінюватись в залежності від розташування.

*AOD: підтримка режиму Always-on. Увімкнення режиму AOD значно вплине на час автономної роботи. Термін служби батареї становить до 4 днів при активному режимі використання та увімкненому режимі AOD.

*Моніторинг REM (швидких рухів очей) повинен бути увімкнений у додатку для високоточного моніторингу сну. Денний сон тривалістю менше 3 годин не вказує на розподіл різних типів сну. Сон менше 20 хвилин не реєструється

*Водонепроникність 5 АТМ (що еквівалентно зануренню під воду на глибину 50 метрів) означає, що годинник можна носити в плавальних басейнах, під час плавання на піщаній мілини та інших занять на мілководді. Його не можна носити у гарячому душі, сауні чи під час дайвінгу. Намагайтеся уникати прямої дії високошвидкісного потоку води під час занять водними видами спорту. Водонепроникність не є постійною та згодом може знижуватися. Гідроізоляція 50 метрів відповідає стандартам ISO22810:2010.

*Стандартні умови тестування Redmi Watch 3 протягом 12 днів: повна зарядка, заводські налаштування за замовчуванням, моніторинг серцевого ритму кожні 30 хвилин, увімкнено високоточний моніторинг сну, увімкнено моніторинг стресу протягом усього дня. Решта налаштувань була заводською. 50 повідомлень щоденно, 2 будильники щодня. Увімкнення екрана під час підйому зап'ястя 200 разів на день; Голосовий дзвінок Bluetooth 30 хвилин на тиждень; 2 повідомлення про дзвінки щоденно; вміст кисню в крові вимірюється вручну двічі на день; фізичні заняття 60 хвилин на тиждень (з увімкненим супутниковим позиціонуванням).

*Всі дані тестування часу автономної роботи отримані у лабораторії Xiaomi. Термін служби батареї під час фактичного використання залежить від різних факторів, таких як налаштування, звички використання та навколишнє середовище, і може відрізнятись від лабораторних результатів.

*Деякі функції пристрою (включаючи, крім іншого, нагадування про дзвінки, нагадування про повідомлення тощо) вимагають, щоб програма працювала у фоновому режимі та мала дозволи. Для отримання конкретних інструкцій зверніться до підказок у програмі.

Характеристики

Загальні характеристики

Серія
Операційна система

Пропрієтарна

Сумісність з ОС

Android

Apple iOS

Для кого

Фізичні характеристики

Форма годинника

Дисплей

Тип дисплея

Кольоровий

Діагональ дисплея

1,75"

Роздільна здатність дисплея

390 x 450

Сенсорний дисплей

Так

Технічні характеристики

Датчики

Шагомір

Акселерометр

Лічильник калорій

Пульсометр

Компас

Пульсоксиметр

Гироскоп

Підтримка GPS

Так

Функціональність

Телефонні дзвінки
Моніторинг

Калорій

Серцевого ритму

Сну

Пульсу

Фізичної активності

Менструального циклу

Стресу

Насичення крові киснем (SpO2)

Особливості

Витримує тиск до: 5 ATM

Aвтономність

Тип акумулятора
Ємність акумулятора

289 мА*год

Час роботи

До 7 днів

Ремінець та корпус

Регулювання довжини ремінця

Так

Змінний ремінець

Так

Матеріал корпуса
Матеріал ремінця
Колір корпуса
Колір ремінця

Габарити і комплектація

Габарити (ВхШхГ)

42.6 x 36.6 x 10 мм

Вага

30 г

Комплектація

Гарантійний талон

Кабель для заряджання

Інструкція

Смарт-годинник

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера