Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Валіза VIF Elbrus L (Black)

Код:686896
Очікується
Валіза VIF Elbrus L (Black) фото
Валіза VIF Elbrus L (Black) фото
Валіза VIF Elbrus L (Black) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 45 ₴
4 599
Модель

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Дорожня валіза VIF – це стильний і надійний аксесуар для будь-яких поїздок. Він виконаний з гнучкого, легкого поліпропілену і має два відділення з додатковими кишенями і знімною розділовою панеллю, що дозволяє зручно розподілити найрізноманітніші речі. Кодовий замок TSA подбає про безпеку вашого багажу в дорозі, а колеса, що вільно обертаються в усіх напрямках, і висувна телескопічна ручка додають комфорту в дорозі. Подорожуйте із задоволенням і залишайте собі більше сил на відпочинок і вивчення нових місць.

 

Особливості:

  • Виготовлений з міцного і гнучкого поліпропілену
  • Зручна організація внутрішнього простору
  • Еластичні ремені для фіксації речей
  • Чотири подвійні колеса, що обертаються на 360°
  • Телескопічна ручка з фіксацією в трьох положеннях
  • Вбудований замок TSA
  • Стильний дизайн
 

Легкий і витривалий

Чемодан VIF створений з самого гнучкого, легкого і еластичного пластику, який використовують у виробництві валіз – поліпропілену. Цей матеріал відрізняється високою міцністю і успішно витримує стандартні випробування на розтріскування під напругою, тому стійкий до деформацій, ударів та тріщин. А також має меншу вагу, що теж дуже важливо, оскільки впливає як на комфорт пересування, так і на загальну вагу багажу. Особливо це має значення при авіаперельотах.

 

Все на своїх місцях

Беріть з собою все, що буде потрібно вам в поїздці і зручно розподіляйте речі так, щоб легко і швидко знаходити їх. Чемодан VIF має всередині 2 незалежні відсіки, один з яких відділений перегородкою на блискавці, а другий – має еластичні ремені, які допомагають зафіксувати вміст. Тому кожна річ буде на своєму місці і знайти потрібне вам буде не складно.

 

Легко котити або нести

Чотири подвійних колеса, здатні обертатися на всі 360° зроблять вашу подорож ще комфортнішою. Вони полегшують маневрування і дозволяють везти валізу в будь-якому напрямку. А телескопічна ручка з фіксацією в трьох положеннях і додаткові зовнішні ручки дозволяють легко котити або переносити валізу, не докладаючи особливих зусиль.

 

TSA – замок з функцією митного огляду

З валізою VIF можна вільно подорожувати на будь-які відстані, не переживаючи за збереження своїх речей. Вбудований замок TSA і подвійна блискавка забезпечують підвищений рівень захисту. Замок закривається на кодову комбінацію, а при необхідності огляду митні служби зможуть відкрити його універсальним ключем, не збиваючи ваш код і не пошкоджуючи валізу.

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Розмір валізи
Об'єм

97 л

Матеріал корпуса
Матеріал підкладки
Захист від злому

Ні

Особливості

Подвійні колеса

Обертання коліс на 360°

Кількість коліс: 4

Телескопічна ручка з фіксацією у трьох положеннях

Еластичні ремені для фіксації речей

Додаткові характеристики

Колір
Вага

4,2 кг

Комплектація

Валіза

Найпопулярніші запити в категорії Валіза VIF Elbrus L (Black)