Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Samsung Galaxy A73 2022 A736B 6/128GB Light Green (SM-A736BLGDSEK)

Код:705591
Немає в наявності
Samsung Galaxy A73 2022 A736B 6/128GB Light Green (SM-A736BLGDSEK) фото
Samsung Galaxy A73 2022 A736B 6/128GB Light Green (SM-A736BLGDSEK) фото
Samsung Galaxy A73 2022 A736B 6/128GB Light Green (SM-A736BLGDSEK) фото
Samsung Galaxy A73 2022 A736B 6/128GB Light Green (SM-A736BLGDSEK) фото
Samsung Galaxy A73 2022 A736B 6/128GB Light Green (SM-A736BLGDSEK) фото
Samsung Galaxy A73 2022 A736B 6/128GB Light Green (SM-A736BLGDSEK) фото
Samsung Galaxy A73 2022 A736B 6/128GB Light Green (SM-A736BLGDSEK) фото
Samsung Galaxy A73 2022 A736B 6/128GB Light Green (SM-A736BLGDSEK) фото
Samsung Galaxy A73 2022 A736B 6/128GB Light Green (SM-A736BLGDSEK) фото
-22%
Вигода 4 155 ₴
cashback iconКешбек 144 ₴
14 444
Колір
Gray фото
Green фото
White фото
Модель
6/128 GB8/256 GB

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Яскравий 5G. Потужне підключення

Настав час переходити до нового рівня. Надшвидке з’єднання 5G покращує ваш щоденний мобільний досвід і значно покращує його завдяки швидкості наступного рівня. Відчуйте себе по-справжньому на зв’язку завдяки безперебійному з'єднанню, швидкому обміну та вмінню миттєво передавати свої думки до дії.1

Мультимедійна потужність

Тепер робіть бліьше. Galaxy A73 5G із процесором Snapdragon® 778G 5G повністю змінює ваш мобільний мультимедійний спосіб життя за допомогою професійних ігор, прискореного штучного інтелекту для підвищення продуктивності та високого рівня зйомки. Коли вам потрібно більше, RAM Plus забезпечує додаткове збільшення віртуальної пам’яті.2

Підтримуйте спогади

Тепер достатньо. Завдяки 128 ГБ/256 ГБ внутрішньої пам’яті та підтримці карти microSD до 1 ТБ у вас є місце для ваших дорогоцінних моментів.3

Найелегантніша зміна гри

Елегантні лінії Galaxy A73 5G ретельно розроблені для оптимальної продуктивності та естетики. Надтонкі рамки, неймовірно легкий дисплей і безшовний корпус камери з Ambient Edge – все це об’єднано в тоншу рамку, що забезпечує збільшений термін служби акумулятора.

Дисплей, який захоплює дух

Дисплей FHD+ Super AMOLED Plus зачаровує природністю картинки. Завдяки великому 6,7-дюймовому дисплею Infinity-O знімки, зроблені ширококутною камерою 108 МП, зберігають реалістичні деталі. Ви також можете насолоджуватися кращою видимістю на вулиці за рахунок яскравост і до 800 ніт та зменшувати синє світло за допомогою Eye Comfort Shield.

Чудовий екран, супер плавна прокрутка

Дивіться будь-що на дисплеї Super AMOLED Plus з частотою 120 Гц вашого Galaxy A73 5G, щоб побачити, наскільки шовковисто гладким стає перегляд із меншою розмитістю, більшою кількістю деталей і яскравим контрастом.

Мультиоб’єктив для ідеального знімка

Кілька лінз для кожного яскравого моменту. Ширококутна камера Galaxy A73 5G з високою роздільною здатністю 108 МП фіксує більше світла та деталей для неперевершеної чіткості. Захоплюйте натовп за допомогою ультраширокої камери, налаштовуйте фокус за допомогою камери глибини та наближайтеся до деталей за допомогою макрокамери.

На старт, увага, руш

Ваші найдинамічніші моменти тепер можна відтворити. Завдяки OIS та передовій технології VDIS, які працюють синхронно, ваш Galaxy A73 5G знімає стабільні та чіткі відео, а покращений HDR зберігає деталі живими з тонким відображенням кольорів як при яскравому денному, так і при слабкому освітленні.

Знімальні лінзи з режимом Fun

Виразіть себе всіма способами за допомогою нових лінз Snapchat, які регулярно оновлюються в режимі Fun! Переглядайте та приміряйте вибране, знімайте найкращий образ і поділіться ним із друзями.

Редагуйте та насолоджуйтесь

Задоволення полягає в редагуванні. Видаліть небажані об’єкти, незнайомців у фоновому режимі та багато іншого за допомогою гумки об’єктів.

Зафіксуйте свою дивовижність

За допомогою камери з подвійним об’єктивом на основі штучного інтелекту, яка складається з широких і глибинних об’єктивів, ви можете знімати дрібні деталі обличчя. Застосуйте ефекти боке та налаштуйте рівень розмиття фону, щоб підкреслити життя в кожному портреті.

Чудовий акумулятор, якого вистачає на два дні

Акумулятор ємністю 5000 мАг (типовий) для більшої тривалості трансляції, обміну, ігор тощо. Швидко оживіть свій Galaxy за допомогою супершвидкої зарядки до 25 Вт і ввімкніть адаптивну економію енергії, щоб підвищити загальну продуктивність акумулятора.4

Захоплюючий звук у вашій долоні

Для просторового досвіду більше не потрібна студія. Пориньте у свої улюблені фільми, пісні та відео з Dolby Atmos, збагачуючи кожну ноту неймовірною деталізацією та чіткістю.

Game Booster надає перевагу

Налаштуйтеся на перемогу. Game Booster відстежує ваші ігрові шаблони для оптимізації часу автономної роботи, температури та пам'яті вашого пристрою, а також блокує фонові дії та сповіщення, щоб ви не втрачали концентрацію.

Стійкий до впливу вологи, крапель та бризок

Завдяки захисту від води та пилу за стандартом IP67, Galaxy A73 5G витримує занурення до 1 метра у прісну воду протягом 30 хвилин.5 Завдяки додатковому захисту від Gorilla Glass 5 ваш пристрій тепер міцніший і менш схильний до подряпин.

Захистіть найважливіше

Вбудована в апаратне та програмне забезпечення функція Samsung Knox захищає ваш телефон одразу з моменту його увімкнення. Багаторівнева система безпеки захищає ваші конфіденційні дані від шкідливих програм та зловмисників.

Розблокуйте одним дотиком

І розпочинайте. Завдяки вбудованому в екран датчику відбитків пальців ви можете миттєво входити до програм та веб-сайтів без шкоди для безпеки.

Ваші прилади Galaxy. Ваші правила

Ваш унікальний пристрій. Налаштуйте Galaxy з інтерфейсом One UI 4 і додайте смартфону стильний вигляд, який підкреслить вашу індивідуальність. Створіть унікальний пристрій, який бездоганно впорається з усіма завданнями та відкриє зручний доступ до ваших улюблених функцій.6

Samsung допоможе підтримувати пристрій у ідеальному стані

Можете не хвилюватись, купуючи смартфон Samsung Galaxy. Програма Samsung Members з функціями інтерактивної діагностики та оптимізації дозволяє легко прискорити пристрій. 7

1Доступність мережі 5G та фактична швидкість можуть відрізнятися залежно від країни, постачальника мережі та середовища користувача.

2Моделі з 8 ГБ оперативної пам’яті підтримують до 8 ГБ внутрішньої пам’яті, а моделі з 6 ГБ оперативної пам’яті підтримують до 6 ГБ внутрішньої пам’яті, яку можна використовувати як віртуальну пам’ять для покращення продуктивності програми.

3Об’єм оперативної та внутрішньої пам’яті може відрізнятися залежно від країни. Фактична доступність пам’яті може відрізнятися залежно від попередньо встановленого програмного забезпечення. Карта MicroSD продається окремо. Доступність може відрізнятися залежно від країни.

4Зарядний пристрій із супершвидкою зарядкою 25 Вт продається окремо. Фактичний термін служби акумулятора залежить від середовища мережі, використовуваних функцій і програм, частоти дзвінків і повідомлень, кількості зарядів та багатьох інших факторів. Типове значення перевірено в умовах сторонньої лабораторії. Типове значення — це розрахункове середнє значення з урахуванням відхилення ємності батареї серед зразків батарей, перевірених відповідно до стандарту IEC 61960. Номінальна (мінімальна) ємність 4860 мАг.

5Galaxy A73 5G має ступінь захисту IP67. На основі умов випробування для занурення в прісну воду на глибину до 1 метра на термін до 30 хвилин. Безпечний тільки проти низького тиску води.

6Доступність функцій, програм та послуг інтерфейсу One UI може залежати від версії ОС та країни. Фактичний вигляд інтерфейсу може відрізнятись.

7Доступні функції та можливості програми Samsung Members можуть залежати від країни та пристрою.

8Всі зображення наведені в якості ілюстрації продукту. Фактичний вид і дизайн можуть відрізнятися в залежності від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Основне

Серія
Рік випуску

2022

Операційна система

Android 12

Зв'язок

Кількість SIM-карт
Тип SIM-карти
Тип слоту
Стандарти зв'язку

Екран

Тип екрану
Діагональ екрану

Безрамковий дисплей

6,7"

Роздільна здатність екрану
Роздільна здатність екрана, PX

2400 х 1080

Частота оновлення екрану

120 Гц

Щільність пікселів, PPI

393

Кількість кольорів

16 млн

Співвідношення сторін

20:9

Співвідношення екран/корпус

87%

Процесор

Процесор
Кількість ядер
Частота процесора

1,8 ГГц

2,4 ГГц

Графічний процесор

Adreno 642L

Смартфон для геймінгу

Так

Пам'ять

Внутрішня пам'ять
Оперативна пам'ять
Підтримка карток пам'яті

до 1 Тб

Основна камера

Основна камера

108 Мп

12 Мп

5 Мп, 5 Мп

Кількість модулів основної камери

4

Діафрагма

f/1,8 + f/2,2 + f/2,4 + f/2,4

Запис відео
Автофокусування

Так

Стабілізація

Так

Спалах

Так

Особливості

Rear Camera Zoom: Цифровий зум до 10x

Фронтальна камера

Фронтальна камера

32 Мп

Бездротові технології

Wi-Fi

Так

Супутникова система

GPS

ГЛОНАСС

Beidou

Galileo

QZSS

Bluetooth

5,0

NFC

Так

Інфрачервоний порт

Ні

Акумулятор

Ємність аккумулятора
Тип акумулятора
Швидка зарядка

Так

Бездротова зарядка

Ні

Автономна робота

Час роботи в Інтернеті LTE до 18 годин; Час роботи в Інтернеті Wi-Fi до 17 годин; Час роботи в режимі відтворення відео до 21 години; Час роботи під час відтворення аудіо до 85 годин; Час роботи в режимі розмови (4G LTE) до 45 годин

Корпус

Матеріал корпуса

Пластик

Стандарт захисту

IP67

Захист корпусу

Пилозахист

Вологозахист

Водозахист

Датчики

Гіроскоп

Геомагнетичний датчик

Датчик повороту екрану

Датчик освітлення

Датчик наближення

Біометричний захист
Інтерфейси та підключення

USB Type-C

Стилус

Ні

Колір

Фізичні характеристики

Вага

181 г

Габарити (ВхШхГ)

163,7 x 76,1 x 7,6 мм

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Штучний інтелект

AI

Не інтегровано

Найпопулярніші запити в категорії Samsung Galaxy A73 2022 A736B 6/128GB Light Green (SM-A736BLGDSEK)