Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

OnePlus Nord 3 5G 8/128GB (Tempest Gray)

Код:735999
Є в наявності
OnePlus Nord 3 5G 8/128GB (Tempest Gray) фото
OnePlus Nord 3 5G 8/128GB (Tempest Gray) фото
OnePlus Nord 3 5G 8/128GB (Tempest Gray) фото
OnePlus Nord 3 5G 8/128GB (Tempest Gray) фото
OnePlus Nord 3 5G 8/128GB (Tempest Gray) фото
OnePlus Nord 3 5G 8/128GB (Tempest Gray) фото
Кешбек, привіт!
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 169 ₴
16 999
Колір
Gray фото
Green фото
Модель
16/256GB8/128 GB
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Проста розкіш

OnePlus Nord 3 5G має простий, стриманий дизайн, який виглядає дорого. Tempest Gray оснащений скляною кришкою із двомірного шовку з матовою текстурою, яка захищає від відблисків та відбитків пальців. Misty Green поставляється з тонким глянсовим сірувато-зеленим оздобленням зі скла. Тонкий корпус товщиною 8,15 мм та плоскі краї забезпечують відчуття комфорту.

Плоский – це красиво

Виробник попрощався з зайвою пластиковою рамкою екрану, тому дисплей щільно прилягає до лицьової панелі, забезпечуючи плавний перегляд. І не забудьте, що у вас є класичний OnePlus alert slider на бічній панелі!

Практично бездоганний

Чипсет OnePlus Nord 3 5G MediaTek Dimensity 9000 забезпечує швидкодію флагманського рівня, але головний секрет – LPDDR5X RAM, що забезпечує безпрецедентну швидкість та безперебійність.

Неперевершена ОЗП

Вам подобається ОЗП? У моделях цього телефону до 16 ГБ швидкодіючого LPDDR5X RAM. І в них є RAM-Vita – це функція управління оперативною пам'яттю, яка забезпечує багатозадачність корпоративного рівня з вашим ОЗП. Дуже багато пам'яті!

Занадто великий. Занадто крутий

OnePlus Nord 3 5G оснащений потужною системою охолодження VC, яка забезпечує безпечну та безперебійну роботу навіть під час найнапруженішої гри та сеансів роботи з мультимедіа.

Обтічний дизайн розміру XL

Суперрідинний екран AMOLED-дисплея в OnePlus Nord 3 5G тепер має діагональ 17,12 см і відрізняється безпрецедентною адаптивною динамічною частотою кадрів 120 Гц, що забезпечує виняткову якість візуалізації та чутливість до жестів скидання. Два динаміки з підтримкою Dolby Atmos на бічній панелі забезпечать повне занурення у стрімінговий та ігровий контент.

Так, таку камеру ви вже бачили

Дивлячись на камеру, ви можете відчувати дежавю, тому що матриця 50 MП Sony IMX890 в OnePlus Nord 3 5G та сама, що і в потужних флагманських моделях OnePlus 11 and 11R.

Турборежим нічної зйомки

Робіть свої нічні знімки в максимальній якості за допомогою оптичної стабілізації та алгоритму TurboRAW, що дозволяє знижувати розмиття та зберігає красу кольору.

4K при 60 кадр/с

Знімайте надплавне відео 4K на швидкості 60 кадрів на секунду навіть за слабкого освітлення за допомогою нашого чарівного ШІ-алгоритму шумоподавлення в чипсеті MediaTek 9000.

Суперстійке, барвисте відео 1080p

Виробник подвоїв можливості відеозйомки у якості 1080p для OnePlus Nord 3 5G завдяки поєднанню класичного режиму HDR 1080p з насиченими кольорами і нового режиму 1080p 60 кадр/с, який відмінно підходить для зйомки об'єктів, що рухаються.

Боке чи не боке?

Відповідь завжди "боке", якщо у вас в руках OnePlus Nord 3 5G з удосконаленим портретним режимом, що дозволяє зосередити увагу на привабливих об'єктах за рахунок покращеного розмиття фону та фільтрів боке.

Надширокий кут поменшав!

Немає приводу для занепокоєння. Надширококутна камера залишилася незмінною — ми просто скоротили кут до 112˚, щоб ви могли робити плавні, реалістичні ширококутні фотографії без дивних спотворень.

Усі міліампер-години — ваші

Телефон OnePlus Nord 3 5G оснащений потужним елементом живлення 5000 мАг та пристроєм зарядки SUPERVOOC потужністю 80 Вт, який заряджає батарею на весь день всього за 15 хвилин.1

Дуже плавний та ефективний

OnePlus Nord 3 5G постачається в комплекті з OxygenOS 13.1. Ця бездоганно плавна ОС натхненна самою природою і постачається з деякими додатковими корисними функціями.2

1Типова ємність батареї OnePlus Nord 3 5G становить 2 × 2500 мАг (7.74V) або сумарно - 5000 мАг (3.89V). Батарея незнімна. Фактичний термін служби батареї залежить від різних факторів, таких як мережеве оточення, функції та програми, частота викликів і повідомлень, а також загальна кількість циклів заряджання. Функції та доступність товару залежать від ринку. Дані 80W SUPERVOOC отримані з випробувальної лабораторії OnePlus. Дата випробувань: 2 січня 2023 р. Стандартні умови проведення випробувань: температура навколишнього середовища: 25 ± 1 °С. Робоча температура телефону на момент початку заряджання: 25 ± 1 °С. Процес проведення випробувань: заряджання починається від 1% з використанням офіційного пристрою для швидкого заряджання 80W SUPERVOOC. Екран вимкнено протягом усього процесу заряджання. Заряджання OnePlus Nord 3 5G за допомогою 80W SUPERVOOC від 1% протягом 15 хвилин забезпечує заряд батареї приблизно до 60% ємності, чого вистачає на 22,4 години роботи згідно моделі OnePlus DoU (Day of Use). Фактичні результати у різних користувачів можуть відрізнятися залежно від конкретного середовища заряджання та умов використання.

2Через оновлення програмного забезпечення телефону перелічені вище дії можуть змінюватися, а реальний вміст OTA може відрізнятися від вказаного.

3Всі зображення наведені у якості ілюстрації продукту. Фактичний вигляд і дизайн можуть відрізнятися в залежності від характеристик.

Характеристики

Основне

Серія
Рік випуску

2023

Операційна система

Android 13

Зв'язок

Кількість SIM-карт
Тип SIM-карти
Тип слоту
Стандарти зв'язку

Екран

Тип екрану
Діагональ екрану
Роздільна здатність екрану
Роздільна здатність екрана, PX

2772 х 1240

Частота оновлення екрану

120 Гц

Щільність пікселів, PPI

451

Захист скла

Так

Кількість кольорів

1B colors

Співвідношення сторін

20,1:9

Співвідношення екран/корпус

93,5%

Додатково

HDR10+

Підтримка sRGB, Display P3

Процесор

Процесор
Кількість ядер
Частота процесора

3,05 ГГц

Графічний процесор

Mali-G710 MC10

Смартфон для геймінгу

Так

Пам'ять

Внутрішня пам'ять
Оперативна пам'ять
Підтримка карток пам'яті

Ні

Основна камера

Основна камера

50 Мп

8 Мп

2 Мп

Кількість модулів основної камери

3

Діафрагма

f/1,8 + f/2,2 + f/2,4

Запис відео
Автофокусування

Так

Стабілізація

Так

Спалах

Так

Особливості

Поліпшення сцени ШІ; Відео з виділенням ШІ; Режим кіно; Надстабільний режим; HDR; Нічний краєвид; Портретний режим; Портретний режим відео; Панорамна зйомка; Макрозйомка; Сповільнена зйомка; Інтервальна зйомка; Сканування тексту; Ретуш; Фільтри

Фронтальна камера

Фронтальна камера
Запис відео

Full HD (1920 x 1080), 30fps

Особливості

Нічний режим

HDR

Фільтри

Спалах екрану

Панорамна зйомка

Ретуш

Інтервальна зйомка

Портретний режим

Бездротові технології

Wi-Fi

Так

Супутникова система

GPS

ГЛОНАСС

Galileo

QZSS

BDS

Bluetooth

5,3

NFC

Так

Інфрачервоний порт

Ні

Акумулятор

Ємність аккумулятора
Тип акумулятора
Швидка зарядка

Так

Бездротова зарядка

Ні

Особливості

Швидка зарядка 80 Вт

Корпус

Матеріал корпуса

Скло

Пластик

Стандарт захисту

Ні

Захист корпусу

Ні

Датчики

Гіроскоп

Акселерометр

Датчик освітлення

Компас

Датчик наближення

Біометричний захист
Інтерфейси та підключення

USB Type-C

Стилус

Ні

Особливості телефону

Подвійні стереодинаміки Dolby Atmos

Колір

Фізичні характеристики

Вага

193,5 г

Габарити (ВхШхГ)

162 х 75,1 х 8,2 мм

Комплектація

Зарядний пристрій

Інструкція користувача

Смартфон

Гарантійний талон

USB-кабель

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Штучний інтелект

AI

Не інтегровано

Завантаження