Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Сумка WIWU Pilot Sleeve 14" (Black)

Код:680156
Є в наявності
Сумка WIWU Pilot Sleeve 14" (Black) фото
Сумка WIWU Pilot Sleeve 14" (Black) фото
Сумка WIWU Pilot Sleeve 14" (Black) фото
Дольки від ПУМБ
Кешбек, привіт!
Кредит 0,01% до 25 платежів
Ексклюзив
Новинка
cashback iconКешбек 9 ₴
999
Колір
Black фото
Grey фото
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Зручність. Надійність. Стиль

Зробіть перенесення свого лептопа комфортним та безпечним з WIWU Pilot Sleeve. Це практична сумка для ноутбуків з діагоналлю до 14", яка має все необхідне для повсякденної експлуатації, а оздоблення водонепроникною тканиною допоможе уникнути неприємностей при потраплянні під дощ. Крім того, виріб привертає увагу оригінальним дизайном.

 

Особливості:

  • Основний відсік для ноутбука з діагоналлю до 14"
  • Додаткова кишеня для дрібниць
  • Зручна ручка для перенесення
  • Міцна та водонепроникна тканина
 

Практичне компонування

Носіть необхідну техніку з собою, щоб завжди залишатися у всеозброєнні. Основне відділення цієї сумки призначене для ноутбука з діагоналлю до 14", а у зовнішню кишеню можна покласти смартфон, зарядний пристрій, флешку та інші аксесуари. Завдяки витривалим металевим застібкам-блискавкам вміст відсіків ніколи не загубиться.

 

Відмінна захищеність

Перенесення ноутбука в руках завжди передбачає додаткові ризики, особливо в погану погоду. Сумка виконана з міцного й водонепроникного поліестеру, а тому надійно захищає вміст від дощу та снігу. А м'які внутрішні стінки амортизують невеликі поштовхи і удари, запобігаючи механічним пошкодженням лептопа.

 

Зручне перенесення

Ергономіці виробу виробник також приділив чимало уваги. Приємна на дотик текстура оздоблювального матеріалу запобігає вислизанню і дозволяє носити сумку в руках, як звичайну папку. А для перенесення у вигляді валізки стане у пригоді витончена ручка з екошкіри. Таким чином кожен власник WIWU Pilot Sleeve зможе підібрати найбільш зручний для себе варіант транспортування.

 

Привабливий дизайн

Класичні форми, оздоблення у м'яких ненав'язливих тонах і мінімум деталей. Цей виріб підійде як шанувальникам суворого ділового стилю, так і повсякденного casual. З WIWU Pilot Sleeve ви будете виглядати солідно і водночас сучасно, як і личить прогресивній людині.

Характеристики

Основні характеристики

Стиль
Для кого
Форм-фактор
Матеріали

Поліестер

Відсік для ноутбука
Додаткові функції
Колір
Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Сумка WIWU Pilot Sleeve 14" (Black)