Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Тостер Kenwood TCM 300 RD

Код:670962
Немає в наявності
Тостер Kenwood TCM 300 RD фото
cashback iconКешбек 27 ₴
2 799

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

КОЛИ ЧАСУ В ОБРІЗ

Сніданок або легкий ланч на двох, приготований за допомогою побутового тостера Kenwood TCM 300 RD Turbo, це дві смачних, відмінно обсмажених скибочки хліба. Красивий, компактний прилад червоного кольору (в нашому каталозі є такий же з кремовим корпусом), зовні практично не відрізняється від переважної більшості звичайних тостерів. Але не поспішайте з висновками, адже багато секретів, які роблять його унікальним, приховані всередині! Наприклад, в даній моделі реалізована унікальна технологія від Kenwood – прилад здатний приготувати подвійну порцію всього за одну хвилину. Якраз те, що потрібно, якщо вам категорично не дістає часу на готування страв в напруженому денному графіку.

ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Швидкість приготування тостів пояснюється високою потужністю в 2300 Ват, а також електронною «начинкою», яка в точності дотримується заданих програмних режимів і ступенів прожарювання. За допомогою великого бокового регулятора можна обрати один з 5-ти ступенів прожарювання. Від легкого рум'янцю, до темної (але не підгорілої при цьому) скоринки. Навіть на максимальному, 5-му ступені час приготування не перевищує декількох хвилин. Оригінальний таймер зі зворотнім відліком підкаже точно, скільки залишилося до кінця циклу. За бажанням, ви можете приготувати два тости одразу (тільки за однаковою програмою). Серед додаткових функцій є підігрів і розморожування тостів та ручне примусове вимикання. Кнопки вибору режимів мають підсвічування.

Характеристики

Загальні характеристики

Кількість відділень
Кількість ступенів підсмажування
Матеріал корпусу

Пластик

Колір
Потужність

Зручність використання

Оснащення
Додаткова інформація

Підсвічування елементів управління

Розміри та комплектація

Габарити

19,5 x 29,5 x 17 см

Вага

2,1 кг

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Тостер Kenwood TCM 300 RD