Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Зволожувач - Очищувач повітря Dyson PH3A (Humidify+Cool)

Код:718962
Очікується
Зволожувач - Очищувач повітря Dyson PH3A (Humidify+Cool) фото
Зволожувач - Очищувач повітря Dyson PH3A (Humidify+Cool) фото
Зволожувач - Очищувач повітря Dyson PH3A (Humidify+Cool) фото
Зволожувач - Очищувач повітря Dyson PH3A (Humidify+Cool) фото
Зволожувач - Очищувач повітря Dyson PH3A (Humidify+Cool) фото
Зволожувач - Очищувач повітря Dyson PH3A (Humidify+Cool) фото
Зволожувач - Очищувач повітря Dyson PH3A (Humidify+Cool) фото
Зволожувач - Очищувач повітря Dyson PH3A (Humidify+Cool) фото
Зволожувач - Очищувач повітря Dyson PH3A (Humidify+Cool) фото
Купуй офіційний продукт у Цитрусі.
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 318 ₴
31 890

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Чисте та свіже повітря цілий рік

Створіть комфортне та здорове середовище у себе вдома за допомогою очищувача повітря з функцією зволожувача Dyson PH3A Humidify + Cool. Завдяки використанню передових технологій та вдосконаленій системі фільтрації, він легко виявляє, фіксує та вловлює такі забруднюючі речовини, як пилок, кухонні випари та пил, запобігаючи накопиченню алергенів у вашому будинку. І допомагає підтримувати оптимальний рівень вологості у приміщенні, що позитивно позначається на самопочутті людини. А технологія Air Multiplier найбільш ефективно розподіляє очищене та зволожене повітря по всій кімнаті, що дозволяє швидко створити комфортну атмосферу.

Уловлює гази, пил та алергени. Залишає все всередині.

Від пилку рослин і кухонних випарів до летючих органічних сполук та бензолу, що містяться у спреях і свічках – наші будинки можуть накопичувати різні забруднюючі речовини в повітрі. Ось чому варто встановити вдома очищувач Dyson PH3A. Він оснащений фільтром з активованим вугіллям, який видаляє запахи та гази, такі як бензол і NO2, а також фільтром HEPA, що вловлює 99,97% частинок розміром 0,3 мікрона.³ Тому він допоможе вам дихати вдома набагато вільніше. Крім того, весь прилад герметичний відповідно до стандарту HEPA H13⁴, тож ви можете бути спокійні, знаючи, що все, що потрапило всередину, залишається всередині.

Автоматичний контроль якості повітря

Вбудовані датчики постійно аналізують повітря, а унікальний алгоритм перевіряє дані щосекунди. Він діагностує забруднюючі речовини на молекулярному рівні, відображаючи результати в режимі реального часу на РК-дисплеї.

Безперервне зволоження

Dyson PH3A може автоматично підтримувати оптимальний рівень вологості повітря. Ефективна система керування водою та резервуар ємністю 3,8 літра забезпечують до 36 годин⁵ безперервного зволоження без необхідності дозаправки.

Легко доставляє очищене та зволожене повітря у кожен куточок

Технологія Dyson Air Multiplier™ змішує очищене та зволожене повітря та швидко поширює його по кімнаті. ³ Таким чином забезпечується постійна циркуляція повітря та комфортні умови у будь-якій частині приміщення.

Охолоджує вас, коли це необхідно

У спеку потужний потік очищеного та зволоженого повітря допоможе охолодити вас і принести довгоочікуване полегшення. ⁶

Підлаштовується під вас

Завдяки 10 швидкостям вентилятора та кільком режимам роботи ви можете налаштувати Dyson PH3A Humidify + Cool відповідно до своїх потреб:

  • Автоматичний режим – при його активації прилад самостійно стежитиме за якістю повітря, автоматично регулюючи потік повітря для досягнення та підтримання найбільш комфортного рівня вологості та реагуючи на випадки забруднення.
  • Нічний режим – переводить очищувач на тихі налаштування та приглушує яскравість дисплея. Таймер сну дозволяє заздалегідь встановити інтервали використання від 15 хвилин до 9 годин.
  • Режим зворотного повітряного потоку – направляє потік повітря через задню частину пристрою, щоб забезпечити очищення та зволоження без прямого обдування.
  • Режим бризу – унікальні алгоритми змінюють повітряний потік, щоб імітувати охолоджуючий та освіжаючий вітерець; особливо стане в нагоді у літню спеку.

Цикл глибокого очищення

Використовуйте цикл «Глибоке очищення» для ретельного видалення мінеральних відкладень із водяної системи машини. Цикл активується одним натисканням кнопки та проводить вас через простий покроковий процес безпроблемного очищення.

Віддалене управління

Перемикайте режими та налаштовуйте роботу очищувача, не встаючи з місця. Для цього в комплекті з пристроєм іде невеликий пульт дистанційного керування, виконаний в одній стилістиці з очищувачом. Він дозволить легко відрегулювати потужність повітряного потоку або увімкнути режим сну, коли ви відправляєтеся відпочивати.

Проста зміна фільтра

Завдяки автоматичним нагадуванням ви ніколи не пропустите момент, коли комбінований фільтр потрібно замінити. А проста система кріплення дозволить зробити це швидко та легко.

1Повне машинне тестування третьої сторони на основі GB/T 18801-2015. Реальні результати можуть відрізнятися.

2Протестоване відповідно до DTM-004533.

3Випробувано на очищувальну здатність камери об'ємом 81 м³. Випробувано на зволоження в камері об'ємом 41 м³.

4Випробувано на вплив частинок відповідно до EN1822 у камері відповідно до ASTMF3150. Перевірено на максимальній швидкості вентилятора.

5На основі швидкості вентилятора 1.

6PH03 – це зволожувач та вентилятор, а не кондиціонер.

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Функції
Площа обслуговування
Ємність резервуара для води

5 л

Рівень шуму

62 дБ

Додаткова інформація

Система фільтрації: комбінований фільтр (HEPA-фільтр, вугільний), постійний фільтр Dyson Criptomic, виявляє та руйнує формальдегід, UV-очищення води (УФ-лампа); Контроль чистоти повітря, вологості, функція вентилятора, регулювання напрямку повітря, регулювання швидкості роботи вентилятора, регулювання рівня випаровування води; 10 швидкостей фільтрації, кілька режимів обдування, поворотні клапани, функція глибокого очищення фільтра, таймер відключення, нічний режим, автоматичний режим, індикація; Рівень шуму (режим очищувача та вентилятора): 41.5 дБа - 46.0 дБа при швидкості 4; Рівень шуму (режим очищувача): 58.0 дБа - 61.5 дБа при швидкості 4

Експлуатація

Тип управління

Електронне

Дисплей

Так

Таймер

Так

Кількість режимів роботи
Взаємодія зі смартфоном

Так

Автономність

Джерело живлення
Споживана потужність

45 Вт

Фізичні характеристики

Колір
Габарити (ВхШхГ)

92,3 x 31,2 x 28 см

Вага

8,05 кг

Комплектація

Фільтри з активованим вугіллям, визначення температури та рівня вологості, таймер, цикл глибокого очищення, безперервне зволоження, видалення бактерій з води, Технологія Dyson Cryptomic, Технологія Air Multiplier, , режим вентилятора, бриз режим, нічний режим, рівень шуму ): 41.5 дБа - 46.0 дБа при швидкості 4; Рівень шуму (режим очищувача): 58.0 дБа – 61.5 дБа за швидкості 4