Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Вентилятор колонний Beurer LV 200

Код:694934
Є в наявності
Вентилятор колонний Beurer LV 200 фото
Вентилятор колонний Beurer LV 200 фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 53 ₴
5 379
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Потужний. Компактний. Економний

Beurer LV 200 – підлоговий вентилятор колонного типу, який стане чудовим інструментом у боротьбі з літньою спекою. Пристрій оригінального компонування не лише відрізняється потужністю та ефективним розподілом повітряних потоків, а і порадує керуванням на корпусі та дистанційним пультом. При цьому компактні габарити стануть додатковим бонусом в умовах обмеженого простору, а відсутність відкритих лопатей робить його максимально безпечним.

Особливості:

  • 3 режими роботи та 3 швидкості вентилятора
  • Індикація температури у приміщенні
  • Керування на корпусі або через пульт
  • Налаштування таймера від 1 до 15 годин

Інновації для вашого комфорту

Вентилятор колонного типу має довгу циліндричну турбіну, що приводить у рух потужним електродвигуном. Таке рішення сприяє кращому розподілу повітря у приміщенні, щоб освіжаючі потоки доходили у кожен куточок. Крім того, пристрій може автоматично повертатися в сторони під кутом до 50 градусів.

 

Широкий функціонал

Кліматичний прилад отримав 3 режими роботи і кожен зможе підібрати прийнятний саме для себе. У базовому режимі вентилятор працює з постійною швидкістю, у природному пристрій імітує вітер, а нічний режим знижує оберти для мінімізації шуму та вимикає яскравий дисплей. Також є таймер із вибором часу роботи від 1 до 15 годин.

 

Зручне керування

Якщо ви знаходитесь поруч із самим вентилятором, налаштувати всі його опції допоможе блок керування на корпусі. А якщо відпочиваєте на дивані, просто скористайтесь компактним дистанційним пультом. Крім того, виріб оснащений цифровим екраном з підсвічуванням, на якому відображається вибраний режим, швидкість вентилятора і навіть поточна температура повітря у кімнаті.

 

Компактні габарити

Кожна деталь Beurer LV 200 продумана із турботою про користувачів. За рахунок колонної конструкції вентилятор займає зовсім мало місця у кімнаті, а тому навіть у стиснених умовах його встановлення не завдасть проблем. До того ж, мережний кабель завдовжки 2,5 метра дає можливість розміщувати його на відстані від розетки, а практична ручка-виїмка дозволяє легко переносити пристрій.

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Конструкція
Потужність

50 Вт

Кількість швидкостей

3

Додаткова інформація

3 режими роботи та 3 швидкості вентилятора; Індикація температури у приміщенні; Управління на корпусі чи через пульт; Налаштування таймера від 1 до 15 годин

Експлуатація

Управління
Дисплей
Функції
Можливість регулювання

У напрямку потоку повітря

Рівень шуму

58 дБ

Фізичні характеристики

Колір
Габарити (ВхШхГ)

91 х 14 х 14 см

Вага

3,3 кг

Найпопулярніші запити в категорії Вентилятор колонний Beurer LV 200