Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків9
Питання-відповіді9

Інтернет шлюз TP-Link TL-WR841N 300Mbit

Код:26004
Є в наявності
Інтернет шлюз TP-Link TL-WR841N 300Mbit фото
Інтернет шлюз TP-Link TL-WR841N 300Mbit фото
Інтернет шлюз TP-Link TL-WR841N 300Mbit фото
Інтернет шлюз TP-Link TL-WR841N 300Mbit фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 7 ₴
749
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок
Застосування
Бездротовий маршрутизатор TL-WR841N - це комбінований провідний / безпровідний мережевий пристрій, призначений для використання в невеликих або домашніх офісах. Використовуючи технологію 2T2R MIMO, TL-WR841N дозволяє створити мережу з надвисокою швидкістю передачі даних, завдяки чому можлива безперебійна та якісна робота таких додатків, як онлайн-перегляд відео високої якості, IP-телефонія та ігри в мережі. Пристрій виконаний в стильному корпусі та оснащений кнопкою QSS для швидкого встановлення захисту WPA2.

Підтримка стандарту N - збільшена швидкість передачі і дальність сигналу
Підтримуючи стандарт IEEE 802.11n, TL-WR841N дозволяє встановити бездротове з'єднання зі швидкістю і дальністю сигналу, збільшеними відповідно в 15 і в 5 разів в порівнянні зі звичайними пристроями на базі стандарту 11g. Крім цього, маршрутизатор забезпечує швидкість передачі даних до 300 Мбіт / с. Особливості даного пристрою дозволяють зменшити коефіцієнт втрати сигналу при передачі його на далекі відстані і через перешкоди при використанні в офісах або багатокімнатних квартирах (навіть за умови бетонних стін). Крім цього, за допомогою даної моделі ви зможете легко налаштувати бездротове з'єднання на великій відстані там, де безсилі звичайні пристрої на базі стандарту 11g. Це також означає, що ваш маршрутизатор забезпечить таку швидкість з'єднання, при якій додатки з інтенсивним трафіком (наприклад, онлайн-перегляд відео високої якості, дзвінки через Інтернет, ігри) будуть працювати якісно та без збоїв.

Технологія CCA - стабільність бездротового сигналу
Технологія ССА (Оцінка доступності каналу) дозволяє автоматично уникнути конфлікту каналів при передачі даних, завдяки чому істотно підвищується продуктивність вашого бездротового з'єднання.

Підтримка WPA / WPA2 шифрування - розширені можливості захисту
На сьогоднішній день технологія WEP вже не є найбільш надійним захистом для даних, переданих по бездротовій мережі. Маршрутизатор TL-WR841N підтримує технології шифрування WPA / WPA2, розроблені виробничої групою об'єднання WI-FI Alliance для підвищення рівня безпеки бездротових мереж.

Кнопка QSS - швидке налаштування захисту
Маршрутизатор TL-WR841N підтримує технологію WI-FI Protected Setup ™ (WPS) і оснащений кнопкою Швидкого налаштування захисту (QSS). Тепер користувач може миттєво встановити захист бездротової мережі шляхом одноразового натискання кнопки QSS, після чого в бездротовому з'єднанні буде автоматично встановлений захист WPA2 (більш надійна в порівнянні з шифруванням WEP). Це не тільки найшвидший спосіб установки захисту, але і найбільш зручний - вам навіть не потрібно запам'ятовувати пароль!

IP QoS - контроль за пропускною спроможністю
Завантаження внутрішніх користувачів та неконтрольований перегляд сайтів часто завантажують вашу бездротову мережу, перешкоджаючи її ефективній роботі. TL-WR841N підтримує функцію IP QoS, яка забезпечує оптимальний та рівномірний розподіл потоку даних для кожної програми. Таким чином, можна обмежити менш важливі програми, які перевантажують мережу.

Легкість установки
Разом з маршрутизатором ви отримаєте компакт-диск з Помічником по швидкому налаштуванню (Easy Setup Assistant), з яким ви зможете в покроковому режимі виконати установку пристрою, налаштувати бездротову мережу та її захист. Дана утиліта дуже проста і навіть недосвідчені користувачі зможуть без особливих зусиль встановити бездротове з'єднання.

Характеристики

Загальні характеристики

Стандарт бездротового зв'язку
Кількість антен
Тип антени

Зовнішня

USB порт

Ні

Особливості

Живлення: 9В / 0,6A

Вологість повітря при зберіганні: 5 - 90% без утворення конденсату

Робоча температура: 0°C +40°C

WDS міст

WMM

Статистика

Характеристики мережі

Максимальна швидкість передачі даних (Wi-Fi)
Максимальна швидкість LAN

100 Мбіт/с

Вхідний інтерфейс

Ethernet

Кількість LAN портів (RJ-45)
Підтримка протоколів

PPPoE

L2TP

PPTP

DHCP

Upn

TCP

Тип шифрування

WEP

WPA

WPA-PSK

WPA2

WPA2-PSK

Шифрування за технологією WEP

64 Біт

128 Біт

152 Біт

Шифрування за технологією AES

Так

Діапазон частот

Мережеві функції

DHCP-сервер

Так

Підтримка WMM (WiFi multimedia)

Так

SPI

Так

Дистанційне керування

Так

Фільтрація MAC-адрес

Так

Демілітаризована зона (DMZ)

Так

Фільтрація вмісту URL (контент-фільтр)

Так

NAT

Ні

Фільтрація IP-адрес

Так

Підтримка VPN

Так

Фізичні характеристики

Колір
Вага

710 г

Габарити (ВхШхГ)

192 x 130 x 33 мм

Комплектація

Маршрутизатор

Адаптер живлення

Інструкція

Гарантійний талон

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Завантаження

Відгуків