Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків9
Задати питання

Пароварка Tefal VC1401

Код:674582
Очікується
Пароварка Tefal VC1401 фото
Пароварка Tefal VC1401 фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 22 ₴
2 299

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Готуйте смачні та корисні страви щодня

Пароварка Convenient дозволить відчути усі переваги страв, приготованих на парі, а також готувати корисні і цікаві рецепти. Дві чаші можна складати одна в одну - для компактного зберігання. Проста у використанні завдяки таймеру 60 хв з автоматичним вимкненням. Також ви можете контролювати рівень води і наповнювати прилад безпосередньо під час приготування.

Відчуйте усі переваги від страв, приготованих на парі, а також готуйте корисні і цікаві рецепти разом з пароваркою Convenient

Зберегти максимум вітамінів та мікроелементів під час готування будь-яких продуктів дозволить зручна і проста в управлінні пароварка Tefal VC140131. Пристрій виконаний в лаконічному пластиковому корпусі на стійкій підставці з прогумованої основою. Цей прилад — практичне і вигідне рішення, адже його потужності та об'єму двох широких знімних чаш вистачає, щоб за один сеанс приготування побалувати смачними і корисними стравами компанію з 4-5 чоловік.

Пароварка Tefal VC140131 допоможе приготувати овочі, рибу, зернові, бобові та м'ясні продукти. Для зручності в комплекті передбачений додатковий аксесуар для каш. Через прозорі ємності робочих чаш можна спостерігати за процесом термообробки, а через спеціальний індикатор — за рівнем води.

Додавати воду можна прямо в ході приготування — для цього передбачений зручний широкий отвір. Завдяки вбудованому таймеру пристрій автоматично відключається після закінчення роботи. Можна встановити час приготування до 60 хвилин, цього достатньо для більшості типів продуктів.

Як підтверджують відгуки, з пароваркою VC140131 не виникає труднощів не тільки під час роботи, але і по завершенні готування. Знімні елементи приладу можна мити в посудомийній машині. Робочі елементи (чаші, решітки) акуратно складаються в компактний набір, тому зберігання пароварки не доставляє будь-яких турбот.

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Об'єм
Потужність
Функціонал

Долив води під час роботи

Розбірні дно

Індикатор рівня води

Автовідключення

Експлуатація

Управління

Механічне

Дисплей

Ні

Таймер

Є

Фізичні характеристики

Матеріал корпусу
Колір корпусу
Вага

1,93 кг

Вага в упаковці

2,9 кг

Габарити (ВхШхГ)

35,5 х 29 х 26,5 см

Завантаження

Відгуків