odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Лишити вiдгук
Задати питання

Телевізор Skyworth 32S6G АІ

Код:745206
Є в наявності
Телевізор Skyworth 32S6G АІ video preview
Телевізор Skyworth 32S6G АІ фото
Телевізор Skyworth 32S6G АІ фото
Телевізор Skyworth 32S6G АІ фото
Телевізор Skyworth 32S6G АІ фото
Телевізор Skyworth 32S6G АІ фото
Телевізор Skyworth 32S6G АІ фото
Телевізор Skyworth 32S6G АІ фото
Телевізор Skyworth 32S6G АІ фото
Телевізор Skyworth 32S6G АІ фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
Установка телевізорів
cashback iconКешбек 89 ₴
8 999
Аксесуари
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

32S6G Skyworth

Телевізор Skyworth 32S6G – це справжній розважальний центр для вашого будинку. Він поєднує в собі передові технології та елегантний дизайн, забезпечуючи високу якість зображення та звуку. З 32-дюймовим Full HD екраном та технологіями покращення картинки Pure HDR, AI Vision та AI Contrast Booster, ви отримаєте яскраве, чітке та насичене зображення. Підтримка об'ємного звучання Dolby Audio™ та Digital Theater System (DTS™) створює ефект повного занурення у те, що відбувається на екрані. Smart TV на базі Android TV OS з повним голосовим керуванням робить взаємодію з ТВ простою та інтуїтивно зрозумілою, а технологія бездротової трансляції Chromecast™ дозволяє легко передавати контент з ваших мобільних пристроїв прямо на телевізор. Ця модель також оснащена цифровими, супутниковими та кабельними ТВ-тюнерами, що дозволить дивитися найрізноманітніші канали українського та зарубіжного мовлення. Таким чином, Skyworth 32S6G подарує вам масу приємних моментів і зробить ваше дозвілля цікавішим.

Чудова картинка

Насолоджуйтесь переглядом улюблених шоу, спортивних матчів або голлівудських кіноновинок у найкращій якості. Телевізор Skyworth 32S6G може похвалитися висококласною матрицею з LED-підсвічуванням і роздільною здатністю Full HD 1080р, що забезпечує якісну, детальну та барвисту картинку. І використовує передові технічні рішення для покращення зображення, такі як процесор Trochilus Extreme 2.0, технологія інтелектуальної обробки зображення AI Contrast Booster або Pure HDR, які подбають про те, щоб зображення на екрані мало відмінну яскравість, реалістичність та глибину кольорів.

Об'ємний звук для повного занурення

Завдяки двом динамікам потужністю 20 Вт (10 Вт + 10 Вт) з підтримкою технологій об'ємного звучання Dolby Audio та Digital Theater System (DTS™) цей телевізор зробить будь-які розваги ще більш видовищними. Пориньте у багатовимірний звук, що ніби лунає навколо вас, щоб відчути себе учасником того, що відбувається на екрані.

Більше можливостей із Smart TV

Skyworth 32S6G з вбудованим Wi-Fi та системою Andriod TV™ OS відкриє вам доступ до більш ніж 10 000 програм та широкого вибору мультимедійних розваг на будь-який смак. Дивіться фільми на Netflix, грайте в ігри чи дивіться популярні шоу на YouTube. Крім того, Google TV дозволить вам повністю персоналізувати телевізор під себе і легко знаходити нові фільми або серіали, які сподобаються саме вам.

Керуйте голосом чи пультом

Знаходьте телепередачі або спортивні змагання, запускайте програми, шукайте фільми, відтворюйте музику. І все це швидко, легко та зручним для вас способом. Телевізор поставляється разом з пультом дистанційного керування, який має все необхідне для зручного доступу до його численних функцій. Або можете просто використовувати свій голос для керування ТВ — він підтримує помічника Google Assistant, який розуміє навіть українську мову, що дасть вам можливість зручно взаємодіяти з телевізором. Просто скажіть: «Ok, Google» і попросіть свого віртуального помічника знайти фільм, улюблену музику або просто скажіть, що потрібно зробити.

Бездротова трансляція з Chormecast

Легко демонструйте будь-який контент зі свого мобільного телефону чи ПК на великому екрані телевізора за допомогою функції Chromecast. Це дозволить побачити ігри, фільми, фото та інший контент у абсолютно новій якості, а також ділитися своїми враженнями та новими відео з усією родиною. Без складнощів з підключенням та зайвих кабелів.

Безпечний екран

Боїтеся, що тривалий перегляд телевізора може шкідливо вплинути на ваші очі? З Skyworth 32S6G це не буде для вас проблемою. ТВ оснащений функцією захисту очей EYE Protection, яка подбає про ваш зір, знижуючи навантаження на очі. А світлочутливий сенсор інтелектуально регулює яскравість зображення в режимі реального часу, залежно від рівня зовнішнього освітлення. Це гарантує комфортний та безпечний перегляд.

Мінімалістичний та сучасний дизайн

Skyworth 32S6G також стане стильним доповненням до будь-якого інтер'єру. Його екран оточують майже непомітні рамки, що створює ефект повного занурення у картинку. Тонкі, але стійкі ніжки не відволікають. А металевий корпус, що виробляється за технологією «гарячого штампування», забезпечує міцність та довговічність пристрою. Тому він чудово виглядатиме у будь-якій обстановці.

Характеристики

Екран

Діагональ
Тип підсвічування
Роздільна здатність
Частота розгортки
Кут огляду

178°

Зображення

Процесор

Trochilus Extreme 2.0™

Особливості зображення

AI Contrast Booster

FlickerFree

Pure HDR

Звук

Кількість динаміків

2

Сумарна потужність динаміків

20 Вт

Особливості аудіо

Dolby Audio

Iнтерфейси

Підтримка Wi-Fi

Так

Бездротові інтерфейси

Bluetooth

Дротові інтерфейси

2 x HDMI

2 x USB

Роз'єм 3,5 мм

Компонентний вхід

Ethernet-LAN RJ-45

Цифровий аудіовихід (оптичний) S / PDIF

Тюнери

Аналоговий ТВ-тюнер

Так

Цифровий ТВ-тюнер

DVB-C

DVB-C2

DVB-S

DVB-S2

DVB-T

DVB-T2

Функції та можливості

Операційна система
Smart TV

Так

Web-браузер

Так

Голосове керування

Так

Додаткова інформація

Chromecast

Батьківський контроль

Запис ефіру (Time Shift)

Таймер сну

Субтитри

Список каналів

Додатково

Призначення
Споживання електроенергії

Потужність (в режимі очікування) 0,50 Вт

Енергоспоживання: 40 Вт

Заднє підсвічування

Ні

Тип настінного кріплення

200 x 200

Фізичні характеристики

Колір корпусу

Білий

Вага з підставкою

5.4 кг

Вага без підставки

5.3 кг

Габарити з підставкою (В*Ш*Г)

470 х 720 х 190 мм

Габарити без підставки (В*Ш*Г)

423 х 720 х 80 мм

Комплектація

Телевізор

Пульт ДУ

Документація

Кабель живлення

Гарантійний талон

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера