Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Лишити вiдгук
Задати питання

Телевізор TCL 55" QLED 4K Smart TV (55C825)

Код:710441
Є в наявності
Телевізор TCL 55" QLED 4K Smart TV (55C825) video preview
Телевізор TCL 55" QLED 4K Smart TV (55C825) фото
Телевізор TCL 55" QLED 4K Smart TV (55C825) фото
Телевізор TCL 55" QLED 4K Smart TV (55C825) фото
Телевізор TCL 55" QLED 4K Smart TV (55C825) фото
Телевізор TCL 55" QLED 4K Smart TV (55C825) фото
Телевізор TCL 55" QLED 4K Smart TV (55C825) фото
Телевізор TCL 55" QLED 4K Smart TV (55C825) фото
Телевізор TCL 55" QLED 4K Smart TV (55C825) фото
Телевізор TCL 55" QLED 4K Smart TV (55C825) фото
Телевізор TCL 55" QLED 4K Smart TV (55C825) фото
Безкоштовна доставка на найбажаніше
Кредит 0,01% до 25 платежів
Установка телевізорів
cashback iconКешбек 427 ₴
42 799
Аксесуари
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Елегантний безрамковий дизайн преміум-класу

Жодних рамок на передній панелі – збільшений екран та більший розмір ваших улюблених зображень. Концепція ультратонкого дизайну із застосуванням справжнього металу робить цю модель не тільки напрочуд міцною, але й гарним витвором мистецтва, який чудово впишеться у вашу оселю. Непідвладний часові витвір мистецтва, що ідеально пасує до вашої оселі.

Центральна підставка

Телевізор серії TCL C82 оснащений елегантною металевою центральною підставкою – тепер цей телевізор з великим екраном можна легко розмістити на будь-якій поверхні вашої оселі. Функціональна елегантність відповідає якості, що створює ідеальну гармонію.

Високоякіснийсвітлодіодний екран

Вражаючої якості: Тисячі міні-світлодіодів забезпечують неймовірну яскравість, вражаючі світлові ефекти та більш насичену, реалістичну якість HDR. Точний контроль контрасту: Точно керовані міні-світлодіоди в активній матриці із лампами підсвічування забезпечують захоплюючий контраст, здатний одночасно відображати глибші чорні та яскраві білі кольори, що забезпечує більшу глибину, деталізацію та розміри зображення.

Надзвичайні кольори QLED

Завдяки найсучаснішій технології Quantum Dot, цей телевізор TCL забезпечує справжній кінематографічний колір, створений з понад мільярда кольорів і відтінків. Усі кольори, які тільки здатна передати кінокамера. Усі кольори, які тільки здатен передати телевізор LED чи OLED.

4K HDR PREMIUM: Чудовий контраст з точними деталями та кольорами

Найновіший стандарт для контенту UHD — High Dynamic Range (високий динамічний діапазон). HDR PREMIUM забезпечує чудове відчуття високого динамічного діапазону з прекрасною яскравістю, винятковою деталізацією тіні та насиченими точними кольорами. Відчуйте неймовірні деталі зображення, як і задумували режисери. Зображення, яке ви бачите, настільки ж детальне, як і в реальному житті.

Motion Clarity Pro 100 Гц: Дисплей 100 Гц для відображення руху якості преміум-класу

Вбудований екран частотою 100 Гц для відображення руху якості преміум-класу під час динамічних сцен. Завдяки вбудованому дисплею 100 Гц насолоджуйтесь динамічним зображенням бойовиків або спортивних змагань з життєвою плавністю і чіткішими деталями. Ніщо не може перевершити рух у 100 Гц.

Приголомшливий HDR незалежно від джерела

Існує безліч способів отримати найкращу якість зображення 4K HDR на телевізорі: HDR10, HDR HLG, HDR10+, HDR DOLBY VISION та DOLBY VISION IQ. Цей телевізор TCL підтримує їх усі! Переконайтеся, що ви можете використовувати свій 4K HDR телевізор на повну потужність – якими б розвагами Dolby Vision ви не насолоджувались на Netflix, Disney+ або HDR10+ на Amazon Prime Video, цей телевізор 4K HDR TCL завжди підтримуватиме найкращий формат. Крім того, 4K HDR Dolby Vision IQ оптимізує якість зображення, щоб адаптувати її до умов освітлення приміщення.

Game master Pro: Грайте як професіонал

Для геймерів телевізор із швидкою реакцією настільки ж важливий, як і телевізор із гарною картинкою. Новий стандарт HDMI 2.1 забезпечує швидшу частоту оновлення, включаючи 4K зі швидкістю 100/120 кадрів в секунду. HDMI 2.1 також забезпечує сумісність з останніми поколіннями ігрових консолей і включає в себе такі функції, як ALLM (Автоматичний режим низької затримки) та VRR (змінна частота оновлення). ALLM дозволяє відеоігровій консолі або відеокарті ПК автоматично перемикати телевізор в ігровий режим для найменшої затримки вводу гри на телевізорі менше 15 мс1 VRR усуває ефекти затримки, тремтіння та розриву кадру для більш плавного та детального ігрового процесу.

Звукова система ONKYO 2.1 із Dolby Atmos: Захоплююче відчуття кінозвучання у вас вдома

Серія TCL C82 оснащена передніми звуковими динаміками із ефектом занурення ONKYO 2.1. Вона забезпечує неймовірно захоплюючий звук для перегляду фільмів, прослуховування музики та занурення у відеоігри. Телевізори серіі TCL C82 оснащені окремим басовим динаміком зверху на задній панелі. Висококласна аудіосистема ONKYO та технологія Dolby Atmos забезпечують неймовірні нові враження завдяки якісному звуку, неначе ви перебуваєте у кінотеатрі, й переносить ваші відчуття від перегляду в наступний вимір. Dolby Atmos і символ подвійного D є зареєстрованими товарними знаками компанії Dolby Laboratories.

Dolby Audio та DTS HD: Ефект кінозвучання у вас вдома

Несіть попкорн – час дивитися кіно. Насолоджуйтесь повним насиченим звуком, який створює захоплююче відчуття присутності як у кінотеатрі. Технологія Dolby Audio™ забезпечує кришталеву чіткість та просторове звучання, які створюють чіткіший та точніший звук із великою деталізацією та насиченістю для більш реалістичних розваг під час перегляду фільмів. Завдяки DTS-HD на дисках Blu-ray і потокових платформах фільми ніколи не звучали краще! Об'ємний звук DTS доступний у понад 50 000 стрімових потоках у всьому світі. DTS та символ (Symbol) разом є зареєстрованими товарними знаками DTS. Символ Double-D є зареєстрованими товарними знаками Dolby Laboratories.

Безконтактний помічник Google Assistant: нехай ваш голос буде почутий

Завдяки вдосконаленому безконтактному голосовому керуванню у поєднанні з Google Assistant, Android TV від TCL спрощуе життя та робить його більш розумним. Запитуйте свого помічника Google Assistant про будь-що. Давайте вказівки. Це ваш персональний Google, який завжди готовий допомогти із більш ніж 1 мільйоном дій. Чим більше ви його використовуєте, тим більше він навчається і допомагає вам Миттєво знаходьте бажані додатки та отримуйте доступ до будь-чого.2

Magic camera + Google duo: Розкрийте свій телевізійний потенціал за допомогою функцій TCL Magic Camera та Google Duo

Ця магнітна ширококутна відеокамера 1080P розкриє потенціал вашого телевізора. Ця камера дозволяє використовувати додатки для перегляду та чату, щоб ви могли залишатися поруч зі своїми близькими або ділитися зображенням на своєму великому екрані. Незабаром з’являться додаткові функції, такі як керування жестами або розпізнавання обличчя, щоб ви могли найзручнішим способом використовувати свій телевізор. За допомогою Google Duo* легко дзвоніть «один на один» або приєднуйтесь до групових дзвінків за допомогою програми Google Video Chat. Надсилайте нотатки, голосові або відеозаписи та багато іншого. Насолоджуйтесь більшою зручністю завдяки ширококутній магнітній відеокамері 1080p. Безкоштовні високоякісні відеодзвінки Google Duo* ще ніколи не були такими широкими.3

Alexa дозволяє вашому голосу керувати вашим світом

Amazon Alexa живе на хмарному сервісі та постійно вдосконалюється. Попросіть Alexa відтворювати музику, прослухати новини, перевірити погоду, відрегулювати гучність телевізора, змінити телевізійний канал, керувати вашим розумним будинком тощо.4

1Потрібне останнє покоління ігрових консолей HDMI 2.1 або ігровий пристрій HDMI 2.1 / Freesync Premium

2Безконтактне голосове управління та Google Assistant можуть бути недоступні у деяких країнах та на деяких мовах. Для роботи помічника Google Assistant необхідне підключення до Інтернету/передачі даних. Може стягуватись плата за передачу даних. Доступність певних функцій та їх характеристики залежать від послуг, пристроїв та мереж і можуть бути доступні не в усіх регіонах.

3Потрібен вхід до облікового запису Google.

4Сумісність помічниці Alexa дозволяє використовувати для управління телевізором ваші пристрої Amazon Alexa, включаючи Amazon Echo, Echo Dot, Echo Show, Echo Spot та Echo Plus (можна купити окремо).

Характеристики

Екран

Діагональ
Тип підсвічування
Роздільна здатність
Частота розгортки
Кут огляду

178°

Контрастність

5000:1

Зображення

Процесор

Mali G52 MP2

Особливості зображення

Режим фільм

Smart HDR

Режим Спорт

Picture processing: AiPQ 2.0 Engine

Motion Clarity: Supreme

Micro Dimming

HDR Extreme

UHD SR neural networks

Динамічний контраст: Mega

Звук

Кількість динаміків

3

Сумарна потужність динаміків

50 Вт

Особливості аудіо

Динаміки: 2 х 15 Вт

Сабвуфер: 1 х 20 Вт

Dolby AC4, Dolby TrueHD

Обробка: AiPQ 2.0 Engine

Автоматичне регулювання гучності

Iнтерфейси

Підтримка Wi-Fi

Так

Бездротові інтерфейси

Bluetooth

DLNA

Дротові інтерфейси

4 x HDMI

1 x USB

CI слот

RF In

RF вхід

Ethernet-LAN RJ-45

Цифровий аудіовихід (оптичний) S / PDIF

Вихід для навушників

Тюнери

Аналоговий ТВ-тюнер

Так

Цифровий ТВ-тюнер

DVB-C

DVB-S2

DVB-T2

Функції та можливості

Операційна система
Smart TV

Так

Web-браузер

Так

Голосове керування

Так

Додатково

Призначення
Споживання електроенергії

Джерело живлення: 220-240 В/50-60 Гц

Максимальне енергоспоживання: 240 Вт

Заднє підсвічування

Ні

Тип настінного кріплення

400 x 400

Фізичні характеристики

Колір корпусу

Сірий

Вага з підставкою

20 кг

Вага без підставки

17,8 кг

Габарити з підставкою (В*Ш*Г)

1227 х 772 х 255 мм

Габарити без підставки (В*Ш*Г)

1227 х 750 х 76 мм

Комплектація

Телевізор

Пульт ДУ

Документація

Кабель живлення

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера