Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Телевізор Skyworth 55" 4K Smart TV (55S81)

Код:699612
Немає в наявності
Телевізор Skyworth 55" 4K Smart TV (55S81) фото
Телевізор Skyworth 55" 4K Smart TV (55S81) фото
Телевізор Skyworth 55" 4K Smart TV (55S81) фото
Телевізор Skyworth 55" 4K Smart TV (55S81) фото
Телевізор Skyworth 55" 4K Smart TV (55S81) фото
Телевізор Skyworth 55" 4K Smart TV (55S81) фото
Телевізор Skyworth 55" 4K Smart TV (55S81) фото
Телевізор Skyworth 55" 4K Smart TV (55S81) фото
Телевізор Skyworth 55" 4K Smart TV (55S81) фото
Телевізор Skyworth 55" 4K Smart TV (55S81) фото
Телевізор Skyworth 55" 4K Smart TV (55S81) фото
Телевізор Skyworth 55" 4K Smart TV (55S81) фото
Телевізор Skyworth 55" 4K Smart TV (55S81) фото
Телевізор Skyworth 55" 4K Smart TV (55S81) фото
Телевізор Skyworth 55" 4K Smart TV (55S81) фото
cashback iconКешбек 599 ₴
59 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок
Tit_S81_C_ukr

SKYWORTH OLED 55S81 AI DOLBY VISION/ATMOS

Design_S81_C

Skyworth серії S81 – це витончена досконалість, якою хочеться милуватися ще й ще. Дисплей без рамок створює враження повного занурення під час перегляду контенту, а корпус товщиною всього 3,5 мм у найтоншому місці є чудовим сплавом технологічних досягнень та естетики. Тому S81 стане ідеальним модним елементом домашнього інтер'єру для найвибагливіших користувачів. Крім того, сам екран телевізора трохи нахилений під кутом 5 градусів, що є ідеальним діапазоном для комфортного огляду. Відповідно до досліджень компанії Skyworth, це дозволяє користувачам приймати більш розслаблене положення тіла під час перегляду телевізора та знімати м'язову напругу в шиї та плечах. Стильний і витончений металевий корпус з безгвинтовим з'єднанням елементів перетворює Skyworth 55S81 на елегантне доповнення будь-якого інтер'єру.

Design2_S81_C

Skyworth випустив перший серійний OLED-телевізор у 2013 році. 8 років тестування, розробок та досліджень на ринку - дозволяє представити тільки найкраще. Досягнуто не лише вершини з точки зору якості зображення, але й докладено значних зусиль з точки зору досвіду роботи з найсучаснішим типом дисплею та збереження здоров'я очей користувача. Skyworth 55S81 – це 4K OLED телевізор із флагманської серії S81, який пропонує шикарну картинку з точною передачею кольорів, вражаючий об'ємний звук і відмінні ігрові та глядацькі враження. Завдяки технології OLED, надвисокій роздільній здатності 4К (3840x2160), на цьому екрані все буквально оживає. Перегляд фільмів, спортивних змагань та геймінг на його екрані стануть набагато видовищнішими та кращими.

SKYWORTH_OLED_C screen-feature2

У телевізорі Skyworth 55S81 використовується сучасна OLED-панель, яка відрізняється підвищеною реалістичністю при передачі кольорів. Все завдяки тому, що в ній кожен піксель має індивідуальне підсвічування. Це дозволяє точніше керувати яскравістю, забезпечуючи найкращий контраст і більше відчуття глибини кольору. Крім того, цей екран також має більш швидкий відгук і пропонує широкі кути огляду. А оскільки OLED-панель не потребує підсвічування всього екрану, вона також не випромінює шкідливого синього світла, яке напружує очі та має кінематографічне охоплення передачі передачі кольорів.

Чотирикратна плавність 240HZ Crystal Motion Oled

CMO_S81_Ct

Технологія CMO компанії SKYWORTH виконує інтерполяцію відеокадрів на екрані, забезпечуючи бездоганну якість зображення з чотирикратною плавністю яка досягає частоти оновлення 240Гц без втрати яскравості екрану. А також забезпечує узгодженість між частотою кадрів та екраном. Тобто, незалежно від того, дивитеся ви старий фільм із частотою 24 Гц або новий із частотою 120 Гц, на екрані більше не буде розмиття, а ви зможете насолоджуватися виключно плавним візуальним сприйняттям.

Game_S81_Ct
Готовий до ГРИ

Ексклюзивний ігровий режим з низькою затримкою OLED забезпечує надшвидке реагування 1мс та більш плавний геймплей з відсутністю мерехтіння. Skyworth 55S81 підтримує технологію VRR (змінна частота оновлення) по всьому шляху від порту до чіпсету та екрану. Завдяки цьому при підключенні до ігрової консолі або іншого пристрою через HDMI, частота оновлення екрану адаптується до встановленої у грі частоти кадрів. Це гарантує ідеальну синхронізацію та ефективно зменшує тремтіння та зависання зображення.

S81_Dolby_Vision_Ct
DOLBY VISION

Технологія Dolby Vision суттєво підвищує продуктивність HDR та HDR10+. Здатна передати 69 млрд складних кольорів та відтінків, де яскраві деталі стають ще яскравішими і темні ще темнішими, роблячи зображення наче тривимірним. У поєднанні з кінематографічною обробкою зображення досвід перегляду перевершить будь-які очікування.

Flicker-free (відсутнє мерехтіння)

S81_Fl_Fee_Ct

Повна відсутність мерехтіння екрану OLED забезпечує максимально комфортне сприйняття зображення за будьяких умов та насолоджуватись високоякісним контентом.

Sobif_S81_Ct

SOBIF
(Компенсація залишкового зображення)
Технологія OLED компенсації та відновлення, алгоритми штучного інтелекту для розпізнавання логотипу та його обробки, регулювання яскравості нерухомого зображення забезпечують назвичайну довговічність та збереження неперевершеної якості зображення екрану.

МАГІЧНИЙ CHAMELEON EXTREME2.0

Chamelein_S81_Ct

Завдяки процесору зображення Chameleon Extreme 2.0 якість картинки завжди буде на найвищому рівні. Він є власною розробкою Skyworth, яка інтелектуально оптимізує контраст, деталі та колірні тони для отримання ідеального зображення в реальному часі. А підтримка таких стандартів як HDR10+ та Dolby Vision допомагає ще більше розширити візуальні можливості цього телевізора, щоб ви могли насолоджуватися захоплюючим та реалістичним кінематографічним досвідом.

aipq-3
Збільшення роздільної здатності

Штучний інтелект аналізує характеристики структури зображення, значно покращує різкість, усуває зазубрення країв та робить зображення чіткішим.

aipq-5
Динамічне зменшення шуму зображення

ШІ проводить інтелектуальне виділення об'єктів, виконує корекцію контрасту, після цього зменшує цифрові шуми на зображенні та зберігає найбільшу деталізацію динамічних об'єктів.

aipq-6
Компенсація глибини кольорової передачі

Алгоритм штучного інтелекту здатен аналізувати величезні ресурси зображень в режимі реального часу. Компенсація глибини кольору ефективно вирішує проблему низькоякісного зображення та робить його більш плавним по градієнту та максимально природним.

aipq-8
Покращення передачі кольорів

В залежності від конкретної сцени на екрані ШІ здатен керувати відтінками, покращити насиченість та контраст, зберігаючи природність кольорів, що забезпечує справжнє захоплення від перегляду.

S81_ATV10_Ct_ukr

Потужніше, швидше, краще.

Skyworth 55S81 – це не тільки шикарна картинка, але й легкий доступ до найрізноманітніших розваг. Система Android TV 10 дозволить вибирати серед сотень тисяч фільмів та шоу на YouTube, Netflix та інших платформах, користуватися вашими улюбленими програмами та швидко знаходити потрібний контент. А технологія TrensAI та віртуальний помічник Google Assistant дають можливість керувати телевізором за допомогою голосових команд.

Забудьте за пульт дистанційного керування та відчуйте свободу з голосовим керуванням Hands-Free

S81_OkGoogle_Ct_ukr

Керуйте телевізором, керуйте іншими пристроями, дивіться та слухайте що завгодно та як завгодно, тільки скажіть...

Все під Вашим контролем

S81_Button_Ct

Функція голосового керування Hands-Free може бути незалежно вимкнена користувачем за допомогою спеціального перемикача.

Швидкісні безпроводові з'єднання та технологія керування розумним будинком.

Skyworth_Goofle_Home

СКАЙВОРС стане центром розумного будинку з інтелектуальним голосовим керуванням. Холодильник, кондиціонер, пральна машина, інші побутові прилади або навіть автомобіль можуть бути об'єднані в загальну локальну мережу й керуватися лише за допомогою Вашого голосу.

Bluetooth 5 двонаправленої дії

S81_BT5_Ct

Тепер можна не тільки підключати пристрої до телевізора, а й телевізор може стати саундбаром у Вашій кімнаті. *Підтримується функція відтворення музики з вимкненим екраном.

Вбудований саундбар

S81_Dolby_Atmos_Ct

Акустична система S81 складається з двох динаміків по 15 Вт кожен та підтримка форматів Dolby Atmos та Digital Theater System (DTS). Забезпечують телевізору потужне, об'ємне звучання, яке створює ефект присутності навіть у великому приміщенні.

Стандарти та сертифікація

Cert_ct

SKYWORTH OLED 55S81 AI DOLBY VISION/ATMOS

fin_S81_Ct
S81_LF_ukr_Ct

Характеристики

Екран

Діагональ
Тип підсвічування
Роздільна здатність
Частота розгортки
Кут огляду

178°

Зображення

Процесор

Chameleon Extreme 2.0

Особливості зображення

HDR10

HDR10+

HDR

HLG (Hybrid Log Gamma)

MEMC

AI Contrast Booster

OLED Crystal Motion

Ігровий режим

Dolby Vision

AI Vision

Звук

Кількість динаміків

2

Сумарна потужність динаміків

30 Вт

Особливості аудіо

Dolby Atmos

Еквалайзер

Об'ємне звучання

Підтримка декодера DTS

Iнтерфейси

Підтримка Wi-Fi

Так

Бездротові інтерфейси

Bluetooth

Chromeсast

Miracast

Cast Play

Дротові інтерфейси

3 x HDMI

2 x USB

Антенний вхід (супутник)

Ethernet-LAN RJ-45

Композитний вхід

Цифровий аудіовихід (оптичний) S / PDIF

Тюнери

Аналоговий ТВ-тюнер

Так

Цифровий ТВ-тюнер

DVB-C

DVB-S

DVB-S2

DVB-T

DVB-T2

Функції та можливості

Операційна система
Smart TV

Так

Web-браузер

Так

Голосове керування

Так

Додаткова інформація

EPG

Hands-Free

Запис ефіру (Time Shift)

Мікрофон вбудований у ТБ

Субтитри

Батьківський контроль

Додатково

Призначення
Споживання електроенергії

Автоматичне вимкнення

Енергоспоживання: 103 Вт

Заднє підсвічування

Ні

Тип настінного кріплення

300 x 200

Фізичні характеристики

Колір корпусу

Сірий

Вага з підставкою

17,9 кг

Вага без підставки

16,6 кг

Габарити з підставкою (В*Ш*Г)

735 х 1226 х 237 мм

Габарити без підставки (В*Ш*Г)

710 х 1226 х 69 мм

Комплектація

Телевізор

Пульт ДУ

Документація

Кабель живлення

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера