Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Xiaomi TV A2 50" 4K UHD

Код:713521
Немає в наявності
Xiaomi TV A2 50" 4K UHD фото
Xiaomi TV A2 50" 4K UHD фото
Xiaomi TV A2 50" 4K UHD фото
Xiaomi TV A2 50" 4K UHD фото
-11%
Вигода 2 000 ₴
cashback iconКешбек 159 ₴
15 999
Аксесуари

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Xiaomi TV A2

Розумне життя, безмежне задоволення

Розширте межі видимого та отримуйте задоволення від перегляду фільмів, ток-шоу чи спортивних матчів як ніколи раніше з новим телевізором Xiaomi TV A2. Оснащений дисплеєм преміум-класу з роздільною здатністю 4K Ultra HD з технологією MEMC та практично невидимими рамками він дарує неймовірно яскраве, чітке та реалістичне зображення. Стереодинаміки з підтримкою аудіоформатів Dolby Audio™ та DTS-HD® оточать вас якісним, об'ємним звуком, занурюючи в атмосферу того, що відбувається. А Smart TV на базі Android TV™ відкриє доступ до величезної кількості контенту на будь-який смак. З Xiaomi TV A2 ваші мультимедійні розваги вийдуть на абсолютно новий рівень.

Тонкі рамки

Захоплюючий візуальний досвід

Конструкція з надтонкою рамкою з трьох сторін забезпечує високе співвідношення екрану до корпусу, що набагато перевершує співвідношення у стандартних телевізорів. Тому, коли дисплей увімкнений, ви майже не відчуваєте межі зображення та отримуєте більш захоплюючий візуальний досвід.

Вишуканий дизайн

Міцний та стильний

Завдяки міцній і майже непомітній металевій рамі, цілісному корпусу і витонченій підставці телевізори Xiaomi серії A2 стануть справжньою окрасою будь-якого будинку.

Надвисока роздільна здатність 4K

Коли видно кожну деталь

Дисплей 4K Ultra HD з роздільною здатністю 3840 × 2160 точок відображає зображення у всіх їх найдрібніших деталях.1 Тому ви зможете насолодитися переглядом улюблених фільмів чи серіалів, документалок про природу та іншого контенту з максимальною реалістичністю. Не упускаючи жодної деталі.

Dolby Vision

Кінематографічний візуальний досвід

Стандартна для кіноіндустрії технологія Dolby Vision® пропонує вищий рівень яскравості, контрастності та кольорів, а також відображає більше деталей, роблячи зображення яскравішими, живішими, справжнішими. Відчуйте себе так, ніби ви присутні на місці події.

Відмінна передача кольорів

Чудовий дисплей

Завдяки дисплею з покриттям 90% колірної гами DCI-P3, що використовується голлівудською кіноіндустрією, цей телевізор здатний відтворювати понад 1 мільярд відтінків та забезпечує реалістичні та насичені кольори.2 А широка гамма кольорів (WCG) у поєднанні з точним калібруванням кольорів забезпечує приголомшливу точність передачі кольору.

Технологія MEMC

Фантастика у кожному кадрі

Технологія Motion Estimation, Motion Compensation (MEMC) робить високошвидкісні рухливі зображення більш плавними і забезпечує бездоганний перегляд. Це означає більше чудових моментів, незалежно від того, дивитесь ви спортивну подію, бойовик або граєте в динамічну гру.

Потужне стерео

Dolby Audio + DTS-HD

Завдяки двом потужним динамікам по 12 Вт кожен телевізор забезпечує покращену якість звуку, яка наближає вас до дії на екрані. У той час як кодеки Dolby Audio™ та DTS-HD® сприяють відтворенню яскравих, деталізованих звукових ефектів, щоб ви отримали більше задоволення від перегляду фільмів та інших домашніх розваг. 3

Android TV™

Зручний спосіб доступу до улюблених розваг

Спростіть пошук та вибір розваг на вечір за допомогою Android TV™. Ця розумна система зі зручним інтерфейсом дозволяє отримати доступ до більш ніж 400 000+ фільмів та шоу, а також завантажувати понад 5000+ додатків. І все це в одному місці. 4

Google Асистент

Робіть більше на своєму телевізорі за допомогою голосу

Натисніть кнопку Асистента на пульті дистанційного керування, щоб керувати телевізором за допомогою голосу. Ви можете попросити віртуального помічника знайти фільм, відповісти на запитання або відкрити ваш календар, щоб звіритися з розкладом.5 Ви навіть можете керувати іншими інтелектуальними пристроями у вашому будинку зі свого смарт-телевізора. Майбутнє вже настало.

Bluetooth-пульт дистанційного керування з охопленням 360°

Більш вільний контроль

Легко керуйте смарт-телевізором за допомогою Bluetooth-пульта дистанційного керування. Маючи охоплення в 360°, він дозволяє не цілитися в ТВ, а легко віддавати команди з будь-якого положення.

Транслюйте улюблені розваги зі свого телефону

Миттєве підключення та широкий огляд

Вбудовані технології Chromecast™ та Miracast дозволяють легко переносити контент з мобільних пристроїв на великий екран, покращуючи візуальне сприйняття. Тобто, ви можете відкрити ролик на YouTube на смартфоні, а продовжити дивитися його на своєму смарт-телевізорі Xiaomi TV A2.

Високопродуктивний процесор

Більш плавний досвід

Чотирьохядерний процесор A55, графічний процесор Mali G52, великий об'єм пам'яті 2 ГБ + 16 ГБ — все це робить телевізор продуктивним і сприяє більш комфортному користувацькому досвіду. Він швидко запускає програми, дозволяє плавно переміщатися по меню та пропонує багато місця для ваших улюблених програм та захоплюючих розваг. 6

Різні способи підключення

Xiaomi TV A2 оснащений дводіапазонним Wi-Fi 2,4G/5GHz, а також різними найбільш вживаними портами і Bluetooth 5.0, щоб легко підключатися до різних пристроїв та адаптуватися до більшої кількості сценаріїв ваших аудіо- та відеорозваг.

1Відео має бути з роздільною здатністю 4K.

290% DCI-P3 є статистичними даними і можуть змінюватись в залежності від використовуваних методів вимірювання. 1,07 мільярда кольорів досягається за рахунок технології 8-біт + FRC (перетворення частоти кадрів).

3Потрібно потокове відео, яке підтримує декодування Dolby Audio™ та DTS.

4Платформи та контент можуть відрізнятися залежно від країни або регіону. Для отримання додаткової інформації зверніться до послуг, доступних у вашому регіоні.

5Google Асистент недоступний деякими мовами та в деяких країнах. Для отримання додаткової інформації зверніться до офіційного сайту Google Assistant.

6Фактична доступна ємність пам'яті та сховища може змінюватись або зменшуватися залежно від ряду факторів. Оскільки операційна система займає частину пам'яті (ОЗП), фактичний доступний простір менший за зазначену ємність пам'яті; через те, що операційна система та попередньо встановлені програми займають частину флеш-пам'яті (ПЗП), фактичний доступний простір для зберігання менше зазначеного обсягу для флеш-пам'яті.

7Зображення, показані на цій сторінці, призначені лише для довідки та можуть не відображати фактичний продукт або конфігурацію.

Характеристики

Екран

Діагональ
Тип підсвічування
Роздільна здатність
Частота розгортки
Кут огляду

178°

Зображення

Процесор

Mali G52 MP2

Особливості зображення

HDR10

HLG (Hybrid Log Gamma)

Dolby Vision

Звук

Кількість динаміків

2

Сумарна потужність динаміків

24 Вт

Особливості аудіо

Dolby Audio

Підтримка декодера DTS HD

Iнтерфейси

Підтримка Wi-Fi

Так

Бездротові інтерфейси

Bluetooth

Chromeсast

Miracast

Дротові інтерфейси

3 x HDMI

2 x USB

CI слот

Композитний A/V

Ethernet-LAN RJ-45

Цифровий аудіовихід (оптичний) S / PDIF

Тюнери

Аналоговий ТВ-тюнер

Так

Цифровий ТВ-тюнер

DVB-C

DVB-S2

DVB-T2

Функції та можливості

Операційна система
Smart TV

Так

Web-браузер

Так

Голосове керування

Так

Додаткова інформація

Керування смартфоном

Мультимедійний пульт

Додатково

Призначення
Споживання електроенергії

Енергоспоживання: 130 Вт

Заднє підсвічування

Ні

Тип настінного кріплення

300 x 300

Фізичні характеристики

Колір корпусу

Чорний

Вага з підставкою

9,4 кг

Вага без підставки

9,2 кг

Габарити з підставкою (В*Ш*Г)

1111,2 x 279,9 x 708,9 мм

Габарити без підставки (В*Ш*Г)

1111,2 x 82,6 x 644,5 мм

Комплектація

Телевізор

Пульт ДУ

Документація

Кабель живлення

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера