Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Відгуків3
Задати питання

Телевізор 2E 65" 4K UHD Smart TV (2E-65A06LW)

Код:718709
Немає в наявності
Телевізор 2E 65" 4K UHD Smart TV (2E-65A06LW) video preview
Телевізор 2E 65" 4K UHD Smart TV (2E-65A06LW) фото
Телевізор 2E 65" 4K UHD Smart TV (2E-65A06LW) фото
Телевізор 2E 65" 4K UHD Smart TV (2E-65A06LW) фото
Телевізор 2E 65" 4K UHD Smart TV (2E-65A06LW) фото
Телевізор 2E 65" 4K UHD Smart TV (2E-65A06LW) фото
Телевізор 2E 65" 4K UHD Smart TV (2E-65A06LW) фото
Телевізор 2E 65" 4K UHD Smart TV (2E-65A06LW) фото
Телевізор 2E 65" 4K UHD Smart TV (2E-65A06LW) фото
Телевізор 2E 65" 4K UHD Smart TV (2E-65A06LW) фото
Телевізор 2E 65" 4K UHD Smart TV (2E-65A06LW) фото
Телевізор 2E 65" 4K UHD Smart TV (2E-65A06LW) фото
cashback iconКешбек 228 ₴
22 899
Аксесуари

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

2E 65A06LW

Створити атмосферу кінотеатру вдома допоможе телевізор 2E 65A06LW із діагоналлю екрана 65" і підтриманням технологій для покращення зображення HDR, Noise reduction 3D та Apple AirPlay. Працює на базі операційної системи smart webOS, відтворює контент у 4К-якості. Завдяки технології TruSurround XT досягається просторове звучання за використання лише двох каналів акустичної системи. Телевізор має два вбудовані тюнери для перегляду каналів ATV/DTV, до того ж доступна функція запису в режимі цифрового мовлення.

DLED: жодних засвічувань вздовж екрана

Діагональ екрана становить 165 см, співвідношення сторін – 16:9, роздільна здатність – 3840 × 2160. Телевізор оснащено матрицею підвищеної яскравості (300 кд/м²), тож навіть пряме сонячне світло не перешкоджатиме перегляду. У 2E-65A06LW застосовано технологію підсвічування матриці Direct LED, суть якої полягає в рівномірному розподілі світлодіодів по всій площі дисплея за матрицею. Наявність такого підсвічування робить телевізор трохи товщим, але за контрастністю та глибиною чорного картинка стає набагато кращою, ніж, скажімо, у Edge LED. У моделі, оснащеною такою технологією, не виникне проблеми із засвічуванням вздовж країв, адже світлодіоди можуть змінювати яскравість або зовсім відключатися за необхідності зонально.

Технологія HDR

Максимально природнє й реалістичне зображення на великому екрані подарує вдвічі більше задоволення від перегляду. Для цього телевізор оснащено технологією HDR, що спрямована на розширення кольорового діапазону й контрастності відображення. Поліпшуючи деталізацію та колір зображення в темних і світлих сценах, користувач отримує більш насичену картинку. А Noise reduction 3D усуває зайві «шуми», покращуючи якість відображення.

Операційна система webOS 5.4.1-9

Телевізор працює на операційній системі webOS 5.4.1-9. Завантажити улюблені застосунки, як-то YouTube, Netflix, Live TV, потрібні браузери, можна з App Store. Два вбудовані тюнери забезпечують можливість перегляду 100 і 800 ATV/DTV-програм відповідно. До того ж доступний запис у режимі цифрового мовлення. На додачу: для дублювання екрана та виведення контенту з пристроїв Apple передбачено технологію Apple AirPlay.

Функція Media TV

Під’єднавши через рознім USB накопичувач, можна скористатися функцією Media TV: переглянути файли, що зберігаються на накопичувачі, на телевізорі. Формати, що підтримуються: jpeg, jpg. jpe, png та bmp – для фото; mp3, wav, ogg, wma, flac – для музики; asf, avi, mp4, 3gp, mkv, ts, mpg, vob – для відео. Модель додатково оснащено «саундбаром» – звуковою панеллю, що горизонтально вбудована під екраном. Телевізор вирізняється покращеним звучанням, адже підтримує технологію TruSurround XT (аналог Dolby Digital), яка надає змогу користувачеві насолоджуватися просторовим звучанням улюблених аудіотреків чи діалогів персонажів за використання лише двох каналів акустичних систем.

Можливість настінного встановлення

Телевізор можна поставити на стійкі ніжки або скористатися кріпленням VESA (200 × 200) для настінного встановлення, яке необхідно придбати додатково. Від’єднавши всі кабелі, треба послабити гвинти й демонтувати ніжки, акуратно потягнувши їх донизу. Для монтування кріплення VESA необхідно використовувати гвинти, довжина яких не перевищує 10 мм (розмір М6). У комплекті постачання є пульт-«указка», за використання якого керування пристроєм стає надзвичайно зручним: рухаючи пультом ДК у повітрі, на екрані переміщується курсор.

RF/T2 і RF/S2

У разі потреби до телевізора можна під’єднати чи не всі необхідні пристрої, адже модель вирізняється багатством інтерфейсів, зокрема: RJ-45, CVBS для підключення AV-пристрою, який має композитні відеоблоки, як-то VCR- або DVD-плеєр (L – для лівого аудіоканалу, R – правого), mini-jack 3,5 мм, CI SLOT, оптичний цифровий телевізійний звуковий вихід, HDMI версії 2.0 та RF/T2 і RF/S2 для приймання сигналу від антени або кабельного телебачення через коаксіальний кабель.

*Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

**Всі зображення наведені в якості ілюстрації продукту. Фактичний вид і дизайн можуть відрізнятися в залежності від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Екран

Діагональ
Тип підсвічування
Роздільна здатність
Частота розгортки
Кут огляду

178°

Зображення

Особливості зображення

HDR

Noise reduction 3D

Звук

Кількість динаміків

2

Сумарна потужність динаміків

8 Вт

Особливості аудіо

TruSurround XT

Iнтерфейси

Підтримка Wi-Fi

Так

Дротові інтерфейси

3 x HDMI

2 x USB

RCA

CI слот

Digital Audio

Аудіовихід

Тюнери

Аналоговий ТВ-тюнер

Так

Цифровий ТВ-тюнер

DVB-S

DVB-S2

DVB-T2

Функції та можливості

Операційна система
Smart TV

Так

Web-браузер

Так

Голосове керування

Так

Додаткова інформація

Телетекст

Apple Airplay

NICAM декодер

Запис у режимі цифрового мовлення

Додатково

Призначення
Споживання електроенергії

Автоматичне вимкнення

Енергоспоживання: 170 Вт

Заднє підсвічування

Ні

Тип настінного кріплення

400 x 400

Фізичні характеристики

Колір корпусу

Чорний

Вага з підставкою

18 кг

Габарити з підставкою (В*Ш*Г)

1461 х 945 х 254 мм

Габарити без підставки (В*Ш*Г)

1461 x 882 x 85,5 мм

Комплектація

Телевізор

Пульт ДУ

Підставка

Інструкція

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера

Відгуків