Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Телевізор Ergo 43" 4K UHD Smart TV (43GUS8500)

Код:714100
Архiв
Телевізор Ergo 43" 4K UHD Smart TV (43GUS8500) фото
Телевізор Ergo 43" 4K UHD Smart TV (43GUS8500) фото
Телевізор Ergo 43" 4K UHD Smart TV (43GUS8500) фото
Телевізор Ergo 43" 4K UHD Smart TV (43GUS8500) фото
Телевізор Ergo 43" 4K UHD Smart TV (43GUS8500) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 119 ₴
product energy efficiency class
Аксесуари

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Ergo 43GUS8500

Ergo 43GUS8500 з великою діагоналлю та роздільною здатністю UHD(4К) – ваша перепустка у світ суперчіткого відео та небувалих розваг. Цей стильний телевізор з нової лінійки Ergo на офіційному Google Android TV подарує вам масу задоволення від перегляду фільмів або телешоу, спортивних матчів або концертів, забезпечуючи максимальну реалістичність картинки за рахунок надвисокої роздільної здатності та технологій покращення зображення Dolby Vision та NeoVision. І надасть доступ до нескінченного вибору контенту на будь-який смак. З ним ви зможете переглядати серіали на Netflix, отримувати доступ до Google музики, завантажувати ігри, заходити на свою сторінку в соціальних мережах прямо зі свого ТВ без необхідності підключати приставку. І все це втілено у витонченому дизайні з ультратонкими рамками, що робить цей телевізор справжньою окрасою вашого будинку. Виводьте розваги на новий рівень.

Реалістична картинка

Пориньте повністю в те, що дивіться з Ergo 43GUS8500. Завдяки своїй ультрависокій роздільній здатності 4К UHD (3840x2160 пікселів), цей телевізор забезпечує неймовірно точну і детальну картинку, в який не загубиться жодна дрібниця. А практично невидимі рамки із трьох сторін максимально розширюють поле огляду, візуально створюючи для глядача ефект присутності. Цей телевізор дозволить вам повністю забути про будь-які обмеження у перегляді якісного медіаконтенту і зробити ваші кіновечори ще кращими.

Більше кольору з Dolby Vision

Технологія Dolby Vision забезпечує незмінно приголомшливі кольори та контрастність для всього контенту підтримкою цього стандарту – від фільмів-блокбастерів до останніх випусків ігор. Вона розкриває весь потенціал технології HDR, динамічно оптимізуючи якість зображення, щоб щоразу створювати візуальні ефекти, що зачаровують глядача. Тому цей телевізор Ergo з підтримкою Dolby Vision додасть ще більше глибини, неймовірної контрастності та ще більше кольорів, ніж ви могли собі уявити, у фільмах, телешоу та іграх, які ви любите.

Smart TV – більше, ніж просто телебачення

Найновіші голлівудські фільми, популярні телешоу та серіали, спортивні змагання чи кулінарні шоу? З телевізором Ergo 43GUS8500 у вас завжди буде що подивитись. Він оснащений повноцінним Smart TV під керуванням операційної системи Android 11 і підтримує встановлення програм прямо Google Play. Це дозволить вам завантажувати Android-ігри, отримувати доступ до Google музики та фільмів, переглядати новинки на Netflix або YouTube та багато іншого.* Проводьте вільний час так, як вам подобається і дивіться, що захочете.

Чисте звучання

Насолоджуйтесь глибоким, реалістичним звучанням із профілями DBX-TV та покращеною аудіо платформою, яка включає пару динаміків загальною потужністю 20 Вт. Вона зробить перегляд фільмів та інші ваші мультимедійні розваги ще кращими.

Цифрове та аналогове телебачення

Наявність як аналогового, так і цифрового тюнера DVB-T2 дозволяє приймати різні канали без встановлення додаткових пристроїв. Тобто ви зможете дивитися цифрове телебачення та улюблені національні канали у високій якості у будь-якому місті України, де б ви не знаходилися.

Вбудований Chromecast

Відкривайте відео з вашої останньої вечірки на своєму смартфоні і показуйте його всім на великому екрані телевізора з роздільною здатністю 4К. Завдяки вбудованій функції Chromecast ви зможете транслювати контент прямо зі свого гаджета на екран телевізора без проводів і перехідників. В будь-який момент.

Управління на ваш вибір

Бажаєте відкрити потрібний канал, знайти фільм чи перейти до перегляду новин? Скористайтеся зручним функціональним пультом, який іде у комплекті з телевізором. Або можете обійтися і без нього – просто використовуйте голосовий пошук або встановіть на свій смартфон спеціальний додаток і перетворіть його на пульт управління, який завжди буде у вас під рукою.

Підключення на будь-який смак

Ця модель має вбудований адаптер Wi-Fi, який забезпечує швидке та надійне підключення до мережі без кабелів та Bluetooth для підключення бездротових аксесуарів. А також два роз'єми USB та три порти HDMI, мережевий RJ-45 (LAN), CI+ слот та вихід 3,5 мм на навушники. Таким чином, ви зможете легко підключати до свого телевізора ноутбуки, медіаприставки, колонки або ігрові консолі та будь-які додаткові мультимедійні пристрої, зробивши цей телевізор справжнім розважальним центром свого будинку.

Стильний сучасний дизайн

Поєднання великої діагоналі та ультратонких рамок навколо екрану, витонченої підставки та компактного корпусу – все це перетворює Ergo 43GUS8500 на стильний аксесуар інтер'єру будь-якої кімнати. Куди б ви не поставили цей телевізор, він зможе органічно вписатися в обстановку та додасть Hi-Tech ноток своєму оточенню.

*Для деяких сервісів необхідний обліковий запис та передплата.

Характеристики

Екран

Діагональ
Тип підсвічування
Роздільна здатність
Частота розгортки
Контрастність

5000:1

Зображення

Процесор

Cortex A55

Особливості зображення

Neo Vision

Dolby Vision

Звук

Кількість динаміків

2

Сумарна потужність динаміків

20 Вт

Особливості аудіо

dbx-tv

Iнтерфейси

Підтримка Wi-Fi

Так

Бездротові інтерфейси

Bluetooth

Дротові інтерфейси

3 x HDMI

2 x USB

1 x Слот CI+

Ethernet-LAN RJ-45

Вихід для навушників

Тюнери

Аналоговий ТВ-тюнер

Так

Цифровий ТВ-тюнер

Так

Функції та можливості

Операційна система
Smart TV

Так

Web-браузер

Так

Голосове керування

Так

Додаткова інформація

Курсорне керування

Управління зі смартфонів

Постійна пам'ять: 16 Гб

Оперативна пам'ять: 2 Гб

Додатково

Призначення
Споживання електроенергії

Середнє енергоспоживання: 70 Вт

У режимі очікування: 0,5 Вт

Максимальне енергоспоживання: 110 Вт

Заднє підсвічування

Ні

Тип настінного кріплення

200 x 200

Фізичні характеристики

Колір корпусу

Чорний

Вага з підставкою

7,2 кг

Вага без підставки

7,1 кг

Габарити з підставкою (В*Ш*Г)

965 х 611 x 179 мм

Габарити без підставки (В*Ш*Г)

958 х 556 x 81 мм

Комплектація

Телевізор

Пульт ДУ

Документація

Кабель живлення

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера