Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Телевізор Hisense 65" 4K Smart TV (65A7400F)

Код:685980
Архiв
Телевізор Hisense 65" 4K Smart TV (65A7400F) фото
Телевізор Hisense 65" 4K Smart TV (65A7400F) фото
Телевізор Hisense 65" 4K Smart TV (65A7400F) фото
Телевізор Hisense 65" 4K Smart TV (65A7400F) фото
Телевізор Hisense 65" 4K Smart TV (65A7400F) фото
Телевізор Hisense 65" 4K Smart TV (65A7400F) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 289 ₴
Аксесуари

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Hisense 65" 4K Smart TV (65A7400F)

Пориньте в світ захоплюючих деталей з 4K телевізором Hisense A7400F. Роздільная здатність Ultra HD (3840 × 2160) забезпечує приголомшливу якість картинки, а підтримка Dolby Vision™ і HDR робить зображення більш яскравим, соковитим, контрастним. Все це доповнено насиченим об'ємним звуком, широкими можливостями платформи Smart TV на базі Android TV, яка відкриває доступ до всіх ваших улюблених фільмів, сервісів та розваг, а також продуманим функціоналом і стильним дизайном. Тому Hisense 4K Smart TV запросто стане справжнім центром розваг у вашій вітальні.

Захоплююча чіткість 4K Ultra HD

Оцініть всі переваги перегляду відео на бездоганно чіткому екрані Hisense. Він оснащений якісною DLED-матрицею з роздільною здатністю 4K UHD, в якій у 4 рази більше пікселів, ніж у традиційному Full HD. Тому цей телевізор здатний забезпечити приголомшливу якість зображення і виняткову чіткість.

Ще більше деталей з технологією 4K Upscaler

Насолоджуйтесь Full HD контентом в 4K UHD якості. Телевізор Hisense 65A7400F крім надвисокої роздільної здатності може похвалитися ще й технологією декодування і підвищення якості зображення 4K Upscaler. Вона використовує інтелектуальні алгоритми, щоб автоматично масштабувати Full HD зображення до Ultra HD. Що дозволяє отримати повноцінне задоволення від перегляду будь-якого контенту з високою роздільною здатністю.

Яскраві HDR-розваги з Dolby Vision

Hisense 4К UHD дозволить вам отримати ще більше задоволення від перегляду кіношедеврів, улюблених передач або спортивних шоу. Завдяки технології Dolby Vision™ і підтримці сучасних форматів HDR10 та HLG, він може відтворювати кольори, які раніше були недоступні. Зокрема, Dolby Vision™ робить світлі ділянки зображення в 40 разів яскравішими, а чорні - в 10 разів більше темними, забезпечуючи приголомшливу яскравість, колір, контраст і деталізацію. В результаті картинка на екрані стає більш виразною та реалістичною.

Неймовірний об'ємний звук

Слухайте новини не напружуючи слух і насолоджуйтеся переглядом улюблених фільмів, не упускаючи жодного слова. Телевізор Hisense серії A7400F оснащений двома динаміками загальною потужністю 24 Вт, які, завдяки підтримці технології DTS Virtual: X ™, здатні відтворювати об'ємний і детальний звук. І навіть на високій гучності він залишиться чітким, без будь-яких спотворень.

Android TV - розумний підхід до розваг

4K телевізор Hisense на базі Android відкриває перед вами масу корисних функцій і можливостей Smart TV. Він поставляється з вбудованими додатками, серед яких Netflix, Youtube, Prime Video та інші. І дозволяє дивитися на великому екрані найрізноманітніший контент, що включає більш ніж 5000 додатків та ігор. Що робить фільми, телешоу і музику ще доступнішими.

Широкі можливості підключення

Телевізор оснащений вбудованим тюнером, для отримання як супутникового та цифрового сигналу, так і аналогового. Що забезпечує більш широке охоплення і кращий вибір програм. Також у нього передбачений модуль Wi-Fi 802.11ac для бездротового доступу до мережі та Bluetooth для підключення до мобільних пристроїв. Тому у вас буде маса можливостей для налаштування і взаємодії з пристроєм.

Ваш улюблений контент. Коли вам зручно

Наявність декількох інтерфейсів HDMI 2.0 і USB 2.0 дозволяє вам дивитися прямо з флешки обрані фільми і свіжі фото з сім'єю або друзями. І підключати до телевізора додаткові девайси, такі як ТВ-приставка, ігрова консоль або лептоп. Щоб насолодитися мультимедійними розвагами на великому ультрачіткому екрані.

Ультрасучасна зовнішність

Hisense 65" 4K Smart TV безперечно здатний стати головною деталлю будь-якого інтер'єру. Дисплей майже від краю до краю і практично безрамковий дизайн допомагають зосередитися на зображенні і забезпечують дійсно захоплюючі враження від перегляду. А тонкий профіль і загальна мінімалістичність образу дозволяють цьому телевізору органічно вписатися у навколишню обстановку, одночасно додаючи до неї нотку вишуканості.

Характеристики

Екран

Діагональ
Тип підсвічування
Роздільна здатність
Частота розгортки
Кут огляду

178°

Контрастність

5000:1

Зображення

Особливості зображення

HDR10

Dolby Vision

Звук

Кількість динаміків

2

Сумарна потужність динаміків

26 Вт

Особливості аудіо

Dolby Digital

Підтримка декодера DTS X Sound

Iнтерфейси

Підтримка Wi-Fi

Так

Бездротові інтерфейси

Bluetooth

Дротові інтерфейси

3 x HDMI

2 x USB

Слот CI / PCMCIA

Вхід LAN (RJ45)

Компонентний вхід (Y / Pb / Pr)

Композитний вхід

Вхід для антени

Цифровий аудіовихід (оптичний) S / PDIF

Тюнери

Аналоговий ТВ-тюнер

Так

Цифровий ТВ-тюнер

DVB-C

DVB-T

DVB-T2

Функції та можливості

Операційна система
Smart TV

Так

Web-браузер

Так

Голосове керування

Так

Додатково

Призначення
Заднє підсвічування

Ні

Тип настінного кріплення

200 x 300

Фізичні характеристики

Колір корпусу

Сірий

Вага з підставкою

17,0 кг

Вага без підставки

16,7 кг

Габарити з підставкою (В*Ш*Г)

1448 х 906 х 290 мм

Габарити без підставки (В*Ш*Г)

1448 x 834 x 81 мм

Комплектація

Телевізор

Пульт ДУ

Документація

Кабель живлення

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера