Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Телевізор Xiaomi TV Q2 50" 4K UHD

Код:730390
Очікується
Телевізор Xiaomi TV Q2 50" 4K UHD фото
Телевізор Xiaomi TV Q2 50" 4K UHD фото
Телевізор Xiaomi TV Q2 50" 4K UHD фото
Телевізор Xiaomi TV Q2 50" 4K UHD фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
Установка телевізорів
Новинка
-8%
Вигода 2 000 ₴
cashback iconКешбек 229 ₴
24 999
22 999
Аксесуари

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Повне занурення у нову реальність

QLED телевізор Xiaomi TV Q2 з новітньою технологією відображення за допомогою квантових точок – ваша перепустка у світ яскравих кольорів та незабутніх вражень. Маючи ширшу кольорову гамму з охопленням до 1,07 мільярда відтінків і безрамковим повноекранним дисплеєм з роздільною здатністю 4K Ultra-HD, цей високоякісний ТВ забезпечує максимально реалістичну картинку. А також неймовірне занурення у те, що відбувається на екрані за рахунок технологій Dolby Vision IQ та Dolby Atmos®. Завдяки Google TV ви зможете вибирати з понад 700 000 фільмів та телесеріалів, а голосове управління та віртуальний помічник Google Assistant перетворять телевізор на справжній центр управління розумним будинком. І все це в тонкому, преміальному дизайні, який прикрасить будь-який простір.

Quantum Dot – чудова передача кольору та яскрава картинка

Оснащений передовою технологією квантових точок, Xiaomi TV Q2 втілює найбарвистіші кольори в життя. Завдяки ширшому кольоровому охопленню та дисплею з підтримкою 1 мільярда відтінків ви можете насолоджуватися чудовою якістю зображення, а також більш плавними та природними переходами між кольорами. Все це забезпечує неперевершені візуальні розваги прямо у вашій вітальні.

Надвисока роздільна здатність 4K

Завдяки роздільній здатності UltraHD 4K (3840 × 2160 пікселів) навіть найдрібніші деталі на екрані цього телевізора виглядають надзвичайно чітко. 1

Технологія MEMC. Фантастика у кожному кадрі

Цей телевізор також підтримує технологію MEMC, яка покращує контент із низькою частотою кадрів за рахунок інтелектуального підвищення частоти його кадрів. Вона оптимізує зображення в реальному часі для ідеального захоплення кожного кадру рухомого зображення і отримання більш плавного та чіткого результату при перегляді динамічних сцен.

Ідеальне зображення у вашій кімнаті у будь-який момент з Dolby Vision IQ

Завдяки передовій технології Dolby Vision IQ серія Xiaomi TV Q2 надає кожному глядачеві виняткові враження від перегляду HDR-контенту з неймовірними кольорами, контрастністю та яскравістю. Оптимізований Dolby Vision IQ екран може інтелектуально визначати яскравість навколишнього середовища та вносити відповідні коригування зображення, використовуючи вбудовані динамічні метадані Dolby Vision і датчик зовнішнього освітлення. В результаті ви отримуєте зображення, що ідеально оптимізоване для кожного конкретного моменту.

Стереодинаміки високої потужності

Потужні динаміки повного діапазону забезпечують чудову якість звуку як на високих, так і на низьких частотах, забезпечуючи більш яскраве та насичене звучання, яке заповнить всю вашу вітальню.

Захоплюючий кінематографічний звук

Завдяки підтримці технологій Dolby Atmos® та DTS:X® ви можете насолоджуватися кінематографічним звуком з ефектом занурення у себе вдома. 2

Улюблені розваги з Google TV™

Легко підбирайте та дивіться контент на свій смак. Сервіс Google TV™ об'єднує фільми, шоу та багато іншого з ваших додатків та підписок і впорядковує їх спеціально для вас. А також пропонує ще більше цікавого контенту для перегляду у своїх рекомендаціях, що базуються на тому, що ви дивитеся і що вас цікавить.

Робіть більше за допомогою голосу

Ваш телевізор корисніший, ніж ви можете собі уявити. Попросіть Google знаходити фільми, транслювати програми, відтворювати музику та керувати телевізором – і все це за допомогою вашого голосу. Ви також можете отримувати відповіді, керувати пристроями розумного будинку та багато іншого. Просто скажіть: «Окей, Google» або натисніть кнопку Google Assistant на пульті дистанційного керування, щоб почати. 3

Bluetooth пульт дистанційного керування з охопленням 360°

Керуйте телевізором максимально легко та швидко. Він оснащений пультом дистанційного керування з Bluetooth-підключенням, який працює на відстані до 10 м, а також практично в будь-якому напрямку, без сліпих зон. А кнопки швидкого доступу дають змогу миттєво отримати доступ до улюбленого контенту.

Трансляція з вашого пристрою

Серія Xiaomi TV Q2 оснащена вбудованими функціями Chromecast™ та Miracast. Це дозволить вам легко транслювати фільми, шоу, фотографії та багато іншого зі свого телефону прямо на телевізор. 4

Потужний процесор для кращого користувацького досвіду

Продуктивний процесор A55 забезпечує більш гнучку обчислювальну потужність, а великий об'єм доступної пам'яті 2 ГБ + 16 ГБ дозволяє завантажувати всі ваші улюблені програми і насолоджуватися більш плавною роботою.5 Крім того, телевізор оснащений дводіапазонною технологією Wi-Fi та Bluetooth 5.0 для швидшої передачі даних без проводів і більш стабільного з'єднання.

Безрамковий дизайн. Рама з алюмінієвого сплаву

Конструкція з мінімальними рамками забезпечує надвисоке співвідношення площі екрану до корпусу. Тому, коли дисплей увімкнено, ви ледве розрізняєте межі зображення, а ширша область дисплея забезпечує більш захоплюючий перегляд. Завдяки алюмінієвій рамі, підданій піскоструминній обробці, цільній задній панелі та металевій основі з балансуванням навантаження, цей стильний телевізор легко впишеться в будь-який сучасний інтер'єр.

ТВ, що відповідає різним потребам

Xiaomi TV Q2 оснащений найбільш поширеними інтерфейсами та провідними мережевими портами, що забезпечують безмежні можливості для його використання. Легко підключайтеся до різних пристроїв, щоб задовольнити всі ваші потреби в аудіо, відео та розвагах на одному екрані.

1Відео має бути у роздільній здатності 4К. 1,07 мільярда кольорів досягається за рахунок технології 8-біт + FRC (перетворення частоти кадрів).

2Потрібен контент потокового відео, який підтримує декодування звуку Dolby та DTS.

3Google Помічник недоступний деякими мовами та в деяких країнах. Щоб отримати додаткові відомості, відвідайте офіційний сайт Google Assistant.

4Потрібні програми із підтримкою Chromecast. Функцію оптимізовано лише для вибраних сервісів.

5Фактична доступна пам'ять і ємність сховища можуть відрізнятися або зменшуватися в залежності від ряду факторів: оскільки операційна система займає частину пам'яті (ОЗП), фактичний доступний простір менше зазначеного обсягу пам'яті; оскільки операційна система та попередньо встановлені програми займають частину флеш-пам'яті (ПЗП), фактичний доступний простір менше зазначеного обсягу флеш-накопичувача.

6Зображення та моделі продуктів, дані, функції, продуктивність, параметри специфікації, інтерфейс користувача та інша інформація про продукт призначені лише для довідки. Xiaomi може змінити цю інформацію.

Характеристики

Екран

Діагональ
Тип підсвічування
Роздільна здатність
Частота розгортки
Кут огляду

178°

Зображення

Процесор

MTK 9611 (Quad A55, up to 1.5GHz)

Особливості зображення

Глибина кольору: 1,07 мільярда (8 біт + FRC)

Колірне охоплення: DCI-P3 92%

HDR10

HLG

Dolby Vision IQ

Звук

Кількість динаміків

2

Сумарна потужність динаміків

30 Вт

Особливості аудіо

DTS:X

Dolby Atmos

Iнтерфейси

Підтримка Wi-Fi

Так

Бездротові інтерфейси

Bluetooth

Дротові інтерфейси

3 x HDMI

2 x USB

AUX OUT

CI слот

Композитний A/V

Ethernet-LAN RJ-45

Роз'єм для навушників

Цифровий аудіовихід (оптичний) S / PDIF

Тюнери

Аналоговий ТВ-тюнер

Так

Цифровий ТВ-тюнер

DVB-C

DVB-S2

DVB-T2

Функції та можливості

Операційна система

Google TV

Smart TV

Так

Web-браузер

Так

Голосове керування

Так

Додаткова інформація

Керування смартфоном

Оперативна пам'ять 2 Гб

Постійна пам'ять: 16 Гб

Мультимедійний пульт

Додатково

Призначення
Споживання електроенергії

Енергоспоживання: 140 Вт

Заднє підсвічування

Ні

Тип настінного кріплення

200 x 200

Фізичні характеристики

Колір корпусу

Сірий

Вага з підставкою

10.35 кг

Вага без підставки

10.1 кг

Габарити з підставкою (В*Ш*Г)

1116.3 x 262.8 x 700.4 мм

Габарити без підставки (В*Ш*Г)

1116.3 x 71.3 x 653.6 мм

Комплектація

Телевізор

Пульт ДУ

Підставка

Кабель живлення

Інструкція

Гарантійний талон

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера